Anna-Maija ja Matti tanssivat tähtiin – katso tunnelmakuvat TTK-finaalista

Tanssii tähtien kanssa, tuo sunnuntai-iltojen ilo, päättyi eilen. Ratkaisu oli kansan kädessä. Äänestys oli äärimmäisen tasainen. Voittajapari Anna-Maija Tuokko ja Matti Pura saivat 51,2 prosenttia äänistä.

Olen ollut TTK-studiolla useina vuosina ja tänä vuonnakin lähes kaikissa lähetyksissä. Tällä kertaa finaalin tunnelmassa oli aistittavissa riehakkuutta, odotusta ja jännitystä – niin yleisössä kuin kisaajissakin. Studio-ohjaaja joutui  mainoskatkojen päättyessä hoputtamaan yleisöä ja joskus jopa kisaajia, jotta ”saadaan tämä live lähetettyä”.

Yleisössä oli lukuisia julkkiksia: Satu Silvosta Teemu Roivaiseen, Aira Samulinista Pekka Poutaan ja Anna-Liisa Tiluksesta Tuija Pehkoseen – ja monia, monia muita. Tottahan toki kilpailijoiden läheiset olivat kannustamassa omiaan. Eturivissä istui myös Anna-Maijan puoliso Kari Heiskanen, jota en aikaisemmin ollut nähnyt TTK-katsomossa. Kirsi Alm-Siiran mies ja  lapsukaiset olivat myös paraatipaikalla.

ttk finaali anna-maija ja kari

Kaikki tähtioppilaat olivat paikalla. Laura Malmivaara käsi paketissa. Harmi, että hänen tanssinsa loppuivat loppusuoralla. Mistähän johtuu, että eri vuosina TTK:n ympärillä on ollut draamaa: onnettomuus, sairastumista, kuolemaa jne.?

ttk finaali laura

Molempien tanssiparien kaikki kolme tanssia olivat aivan huikeita. Jopa tällainen amatööri näki, miten paljon tähtioppilaat olivat kehittyneet näiden viikkojen aikana. Heidän tanssiinsa oli tullut myös rentoutta, josta tuomarit kiittelivät. Minulla meni monta kertaa kylmät väreet pitkin kroppaa.

ttk finaali anna-maija ja matti3

ttk finaali kiku ja marko 3

Tanssiopettajien yhteisnumero oli kyllä ilo silmälle. On meillä lahjakkaita tanssijoita! Tanssit kesken jättänyt Kasmir oli lähetyksen yllätysesiintyjä. Hän sai valtavat suosionosoitukset studioyleisöltä, joka halusi osoittaa tukeaan laulajalle.

Kun tanssit oli tanssittu, alkoi lehdistöaitiossa keskustelu, kumpi pari voittaa. Monet veikkasivat Kirsi Alm-Siiran ja Marko Keräsen ykkössijaa, koska Kirsi, ”Kiku”, suuri yleisö tuntee hänet paremmin ja yleisö sympatiseeraa sellaista, jolla on ollut vastoinkäymisiä. Lisäksi Kikun tanssin kehitys oli huima. No, väärinhän me arvasimme. Kisan voitto meni Anna-Maijalle ja Matille, jotka tanssillisesti olivat huikeita. Tämän jälkeen suuri yleisökin tuntee Anna-Maijan. Se on ainakin varma.

ttk finaali jännitys

ttk finaali tuomarit
Tuomarit: Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen, Kiira Korpi ja Jorma Uotinen

ttk finaali voittajatttk finaali kakkoset

TTK-kausi on siis takana. Jäljelle jäi vain ilo ja kivat muistot. Toivottavasti tämä ei jäänyt viimeiseksi TTK-kaudeksi, vaan saamme jatkoa tälle ohjelmalle, joka on täynnä hyvää tuulta, onnistumiseniloa ja tanssinriemua.

Kaisa

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *