Sipaisu poskipunaa antaa pikakohotuksen kasvoille

Poskipuna on yksi suosikkimeikeistäni, sillä jo pieni ripaus sitä kadottaa kalpeuden ja palauttaa kasvoille raikkaan rusotuksen. Ihmettelenkin, miksi niin moni nainen jättää poskipunan pois meikistään. Järkevää vastausta siihen en ole saanut.

Epämääräisiä selityksiä kylläkin. Vie liikaa aikaa. En tiedä mihin ja millä se laitetaan. En löydä oikeaa väriä. Onko se nyt niin tarpeenkaan, kyllä ripsiväri ja huulipuna riittävät. No eivät todellakaan riitä!

PO1

Voidemainen poskipuna on mielestäni helpoin käytössä. Sitä on kätevä sipaista poskiluulle ja häivyttää sormin. Voidemainen väri sopii hyvin aikuiselle pintakuivallekin iholle, sillä puna sisältää useimmiten jonkin verran kosteuttavia ja hoitavia ainesosia.

Laita voidemainen puna meikkivoiteen päälle. Jos levität punan suoraan hylsystä, aloita ohimoilta ja vedä poskiluun päällä kasvojen keskikohtaa kohti. Näin paksuin kerros jää katveeseen ja poskipäille tulee juuri oikea määrä. Häivytä rajat. Sama levityssuunta toimii myös puuterimaisella punalla.

Oikea väri riippuu muun meikkisi sävystä. Helpointa on soinnuttaa poskipunan väri huulipunaan. Aikuisen iholle sopivat varmimmin vaaleanpunainen tai hieman korallinen sävy. Ruusun sävyinen raikastaa päivettyneet kasvot hehkuvaksi. Jos haluat tyylitellä, laita poskipunaa myös huuliin.

PO3
YSL Baby Doll Kiss & Blush Duo Stick -punan hylsyssä on kaksi eri väriä poskille ja huulille, 31 e.

Sisley Phyto Blush Twist on kätevässä kynässä, 59 e.

Sisley Phyto Blush Twist on kätevässä kynässä, 59 e.

Jane Iredale In Touch Cream Blush -mineraaliposkipunassa on lempeän pehmeitä sävyjä, 35,20 e.

Jane Iredale In Touch Cream Blush -mineraaliposkipunassa on lempeän pehmeitä sävyjä, 35,20 e.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow -poskipunapisaroiden sävy sopii kaikille, 29,90 e.
Lumene Invisible Illumination Instant Glow -poskipunapisaroiden sävy sopii kaikille, 29,90 e.

Sini

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *