Testissä 4 erilaista kasvohoitoa – lupaukset ja tulokset

Vaikka hoidamme ihoamme huolella kotona säännöllisillä kuorinnoilla, naamioilla noin neljä kertaa viikossa ja käyttämällä meille sopivia tuotteita, hoitolahoidolla saamme kuitenkin lisää tehoa ihonhoitoon. Kävimme testaamassa hoitoja, joista voisi olla myös sinulle iloa ja hyötyä. Ja vink, vink, hoitolalahjakortti on ihana äitienpäivälahja.

Pikaliftaus

Hoito ja hoitopaikka: Take Ten, Kauneushoitola Minna Dahla, Helsinki

Hoidon kesto ja hinta: 12 minuuttia, kokeilukerta 35 e, normaalisti 69 e, 5 kertaa 310 e ja 10 kertaa 550 e

Lupaus: Nuorentunut ulkonäkö ja kasvojen alueen ihon, kudosten ja lihaksiston hyvinvointi. Ihon kunto, verenkierto ja aineenvaihdunta paranee, menetelmän avulla voidaan kasvattaa kasvolihasten lihasmassaa.

Toimii myös kasvohalvauspotilaiden kuntoutukseen.

Mitä tehtiin: Meikkiä ei tarvinnut poistaa, vain kasvoille laitettavien 10 sähköä johtavien lätkien alta kosmetologi puhdisti meikin. Lätkät laitettiin eri puolille kasvoja. Kosmetologi sääti milliampeereja hyödyntävää sähköaaltolaitteen tehoa sen mukaan, mitä hän näki tarpeen ja minä kestin. Tehon asteittan noustessa kasvojen lihakset liikkuivat, lähes sätkivät, tahdottomasti. Sille ei voinut mitään. Varsinaista kipua en tuntenut. Tätä ei voinut pitää hemmottelulta, mutta sitä vastoin varmaankin tehokkaalta.

Hoidon jälkeen: Iho oli napakka ja leukalinja oli ehkä hieman selkeämpi kuin ennen. Parhaan tuloksen saa tietysti sarjahoitona; suositus kaksi kertaa viikossa.

hoitoKaisa

Ylellinen hieronta

Hoito ja hoitopaikka: Massada Treatment Hyarolonic Acid -kasvohoito, Delooks, Helsinki

Hoidon kesto ja hinta: 1 tunti 129 e

Lupaus: Kiinteyttävä, kosteuttava ja ihoa suojaava

Mitä tehtiin: Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen kosmetologi hieroi kasvojen ja kaulan aluetta pitkään. Se tuntui ylelliseltä ja rentouttavalta. Naamiona käytettiin tehokosteuttavaa erikoisnaamiota. Massada-tuotteissa on hyödynnetty luonnon raaka-aineita.

Hoidon jälkeen: Ihon pintakuivuuden aiheuttama kireys on tiessään. Pitkän hieronnan ansiosta kasvonpiirteet ovat levänneet. Tuntui kuin olisi ollut minilomalla.

Kaisa

 

Volyymia ja kohotusta

Hoito ja hoitopaikka:  Vie 3 D Wrinkle, Kauneushoitola Hair Spot, Helsinki, muut Vie-hoitolat sagabeauty.fi

Hoidon kesto ja hinta: Noin 1 h 80 e.

Lupaus: Kiinteyttää, täyteläistää ihoa ja silottaa juonteita. Hoito on saanut vaikutteita rentouttavista botox-hoidoista ja kohottavista hyaluronihappoinjektioista. Hoito stimuloi mikroverenkiertoa ja selkeyttää kasvojen piirteitä.

Mitä tehtiin: Iho pintapuhdistettiin ja kuorittiin hellävaraisesti. Sen jälkeen ihoa paineltiin ja rullailtiin kumipäisen puikon avulla. Se tuntui rentouttavalta. Lisärentoutusta antoi napakka käsin tehty hieronta, jossa käsitelttin kasvoja, hartioita, hieman niskaakin. Hieronnan jälkeen kasvoille levitettiin naamio, joka kovettui kumimaiseksi. Naamion vaikutusajalla hierottiin kädet.

Hoidon jälkeen: Väsähtänyt ja hieman turvoksissa oleva ilme jäi hoitolaan. Hoidon jälkeen iho oli kuulas, ilme rento kuin hyvien unien jälkeen. Kasvot näyttivät silti ryhdikkäiltä, turvotus oli poissa. Rentouttava hoito, kokeile esimerkiksi ennen tärkeää menoa tai valokuvausta. Suositellaan sarjahoitona.

Vie

Hoitojen välissä ihoa hoidetaan kotona high-tec -ainesosia sisältävällä Vie Colletion Chrono Rides -voiteella, jota käytetään aamuin illoin.

Sini

Timanttista rentoutusta

Hoito ja hoitopaikka: Bernard Cassiere Diamond -luksuskasvohoito, Sothys-hoitola, Helsinki

Hoidon kesto ja hinta: 1,5 t 150 e

Lupaus: Liftaa, kiinteyttää, pehmentää, kosteuttaa, ravitsee, häivyttää juonteita

Mitä tehtiin: Hoito alkoi alkukosketuksella, joka tarkoitti käsivarsien ja kämmenten napakalla hieronnalla. Tuon jälkeen hoitaja puhdisti meikit ja kasvojen ihon ja kuori ihon rakeisella aineella. Sitten seurasi hoidon ihanin osa: 25 minuutin hieronta Timantti-hierontavoiteella ja magneettisilla hierontahelmillä. Se oli todella rentouttavaa. Ei ihme, että torkahtelin ja nautiskelin täysin. Vähitellen oli aika saada silmien ympärille ja kasvoille peel-off -naamio, jonka vaikutusaikana oli taas vuorossa käsien hieronta. Naamion poiston jälkeen, hoidon lopuksi enää vain silmänympärysvoide, kasvoille seerumi ja anti-age -voide.

Hoidon jälkeen: Olin todella päässyt irti hetkisestä työpäivästä, rentoutunut. Se näkyi myös kasvoilla. Iho näytti tasaiselta.

Kaisa

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *