Olkapäät paljaana – hyvä vai huono?

Muutaman sesongin ajan muotia ovat olleet vaatteet, joissa on aukot olkapäillä. Kenelle ne sopivat ja kenelle eivät?

hiha-aukot-Fonnesbech

Kaikkiin muotihöpsötyksiin ei kannata kaikkien lähteä. Nämä olkapääaukot ovat hyvä esimerkki sellaisesta. Kyllähän sellaiset vaatteet näyttävät kivoilta, mielenkiintoisilta ja upeilta 180-senttisillä, hoikilla malleilla, joilla hartiat ovat kuin barbeilla – ihanteelliset.

Parhaimmillaan olkapääaukkoavaatteet näyttävät sellaisilla, joilla olkapäät ovat sopusuhtaiset – eivät liian leveät eivätkä kapeat. Lisäksi olkapäiden pitäisi olla kiinteät ja sopivan lihaksikkaat.

Luiset olkapäät ja vielä leveät olkapäät törröttävät ikävällä tavalla aukoista.

Pullamaisen pehmeät olkapäät näyttävät helposti siltä kuin aukoista tursuisi pullataikiaa. Sellainen ei ketään kaunista.

Jos olkapäät ovat luisut kuin kaljapullolla, aukkokohta roikkuu väärällä tavalla. Kaiken lisäksi olkapäät näyttävät tuon jälkeen vieläkin kapeammalta.

Jos olkapääaukot ovat pienet – kuin kurkistusaukot – ne ovat armeliaammat kuin isot.

hiha-aukot-House-of-Dagmar-Kaisa

 

Kommentit (2)
 1. Olipas negatiivinen teksti 😮 Lopputulos taitaa olla että harvan kannattaa laittaa päälleen tällaista paitaa vaikka kuinka kivan näköinen onkin. Masentavaa.

  Vinkkaan tutustumaan Vaakakapina-ryhmään ja esim. Aamulehden Saara Särmän viimeisimpään kirjoitukseen. Iloa elämään ja pipoa löysemmälle, elämä on liian lyhyt sen murehtimiseen, näyttävätkö omat olkapäät liian kulmikkailta.

  1. Hei Fleur, kiitos kommentistasi.

   Postausta ei todellakaan ollut tarkoitettu negatiiviseksi. Harmi, että koit asian niin.

   Näitä muoti & vartalotyyppi -postauksia toivotaan meiltä paljon. Niissä on tarkoitus antaa vinkkejä, millaisille vartalotyypeille mikäkin muodissa oleva ilmiö olisi parhaimmillaan. Näillä ei kuitenkaan ole tarkoitus ”rajoittaa” kenenkään pukeutumista. Jos joku viihtyy vaatteessa, jossa hänen vartalonsa ei pääse edukseen, on hänen asiansa. Mutta toisaalta vaatteilla voi tehdä paljon hyvää vartalolle, korostaa vartalon parhaita kohtia – saada henkilö kukoistamaan.

   Kaunista alkukesää ja pukeutumiseniloa
   Kaisa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *