Ilmiö: Intohimona oma ihonhoitosarja

Uusia ihonhoitosarjoja putkahtelee markkinoille tämän tästä. Ruotsalainen hittisarja Löwengrip on juuri rantautunut  apteekkeihin, kauneushoitoloihin ja kosmetiikkaliikkeisiin. Uusinta uutta on tuorekosmetiikka Niki Newd, joka toimitetaan tilauksesta kotiin.

Nn6

Löwengrip-sarjan perustaja on bloggari Isabella Löwengrip, jolla on useampi miljoona someseuraajaa. Kun omiin iho-ongelmiin ei tuntunut löytyvän ratkaisua, hän kehitti yhtiökumppaninsa Pingis Hadeniuksen kanssa oman Löwengrip Care&Color -tuotemerkin vuonna 2012.

NN5

Sarjassa on hoitotuotteita iholle ja hiuksille. Tuotteiden hinta-laatusuhde on kohdillaan, tuotteiden hinnat 10-42 euroa.

Isabella on varsinainen tehopakkaus, joka on ehtinyt jo paljon. Nyt 26-vuotiaalla Isabellalla on kaksi lasta ja aviomies, blogi jolla on 1,3 miljoonaa viikkolukijaa. Hän päivittää blogiaan useamman kerran päivässä.

Aikaa jää silti bisnekselle, sillä Isabella ei tee eroa työn ja vapaa-ajan välillä. Hän kertoi ehtivänsä hyvin kaiken, sillä hän keskittyy yhteen asiaan kerralla ja tekee sen valmiiksi. Isabellalla on muun muassa sijoitusyhtiö ja oma vaate- ja kenkämerkki. Hän on kirjoittanut yhtiökumppaninsa kanssa myös talous- ja tyylikirjoja. Hän on suosittu roolimalli nuorille naisille.

NN2

Hieman eksoottisempi uutuus on kotimainen Niki Newd -sarja, joka perustuu luomuun ja gourmet-raaka-aineisiin.

-Valmistamme uuden erän tuotteita joka kuukausi asiakkaillemme tulevan kuukauden tarpeita varten. Kuten laadukkaat elintarvikkeet, meidän tuotteemme ovat parhaimmillaan mahdollisimman tuoreina, Niki Newdin perustaja Kirsi Kaukonen määrittelee. Teknologian parissa työskennellyt diplomi-insinööri hyödyntää tuotteissaan isoäitien ihonhoitoideoita ja yhdistää niitä moderneihin artesaanimenetelmiin. Apua on saatu myös  funktionaalisten elintarvikkeiden tutkimuksesta.

NN1

Iho puhdistetaan kaurasaippualla ja pellavaisella pesuliinalla. Ihoa kosteutetaan ja hoidetaan lähdevettä sisältävällä kasvovedellä, voiteilla, balsamilla ja öljyseerumilla. Tuotepakkaukset ovat pieniä ja ne kestävät kuukauden ajan. Sen jälkeen tilataan uusi satsi, joka toimitetaan kotiin.

Tuotteita kerrostetaan ja yhdistellään ihon omien tarpeiden mukaan. Sarja on silkkaa luksusta hänelle, joka haluaa hypätä pykälän ylöspäin luonnonkosmetiikasta ja panostaa tuoreisiin raaka-aineisiin ilman säilöntäaineita.

Merkittävä määrä raaka-aineista, kuten kylmäpuristetut rypsi-, camelina- ja pellavansiemenöljy sekä saippuoissa käytettävä kaura, ovat suomalaisia. Kaikki tuotteet valmistetaan Espoossa Niki Newdin omassa laboratoriossa. Tuotteet maksavat 45-99 euroa. Lisäinfoa ja verkkokaupan löydät TÄÄLTÄ

Sini

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *