Verkkosukat ovat in – huomioi nämä, ettei jalkasi näytä joulukinkulta

Verkkosukkikset ja -nilkkasukat ovat muotia. Oletko harkinnut niiden ostamista? Tässä muutamia käyttövinkkejä.

Verkon koko

Pienikokoinen verkko on yleensä armeliaampi kuin isot. Kaukaa katsottuna niiden aukkoja ei edes huomaa, jos sukkien väri on lähellä ihoa. Lisäksi ne tuntuvat varpaiden kohdalla miellyttävimmiltä kuin isoaukkoiset, joista varpaat pyrkivät helposti tulemaan läpi.

Isoaukkoisissa sukkiksissa muhkeat jalat näyttävät hieman koomisilta, aivan kuin kinkkurulla olisi sullottu paistoverkkoon. Isohkot aukot toimivat sorjasäärisillä.

verkot sukkikset
Pienisilmäiset verkkosukat sopivat monelle.

Tuplat

Jos jalkasi ovat jostain syystä kirjavat, pue seitinohuet sukkahousut verkkosukkien alle. Siten säärten väri tasoittuu. Lisäksi nämä tavalliset, ohuet sukkahousut auttavat myös, jos verkkosukkisten aukot tuntuvat varpaiden kohdalla ikäviltä. Eipä enää ole huolta tuollaisesta.

Jos haluat revitellä, pue verkkosukkien alla ihan eriväriset sukkahousut. Aivan varmasti vedät katseita, jos puet ensin vaikka punaiset sukkahousut ja niiden päälle ihonväriset tai mustat verkot. Ole silloin valmis kaikkien katseille.

verkot sukkahousut eri tavoin
Vasemmanpuoleisen säären verkkosukkahousujen alla on ohuet, sileät sukkahousut ja oikeanpuoleinen sääri on ilman, jolloin ihon kirjavuus tulee hieman näkyviin.

Nilkkasukat

Verkkosukat sopivat sekä hillittyyn pukeutumiseen kuin rock-henkiseenkin – riippuen kengistä ja housuista, joiden kanssa käytät niitä.

Jos et halua liikaa huomiota valitse yhdistelmä, jossa sukkien varsi menee housunlahkeiden alle. Asennetta pukeutumiseen saat, kun nilkkasukkien varsi jää kokonaan näkymiin. Muista kuitenkin, että tällä on myös lyhentävä vaikutus. Jos valitset korkkarit, kumoat lyhentävän vaikutuksen.

Bonus

Jos kengät vähän lipsuvat, verkkosukken ansiosta ne pysyvät hyvin jalassa, koska ihoa jää näkyviin.

Kaisa

Kuvien sukkahousut ja nilkkasukat DIM.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *