Näin saat ultraohuet sukkahousut kestämään

Arvokkaisiin ja etikettipukeutumista vaativiin juhliin puetaan ohuet sukkahousut. Miten ne saisi jalkaan rikkoutumatta?

Jalat kuntoon

Ohuet sukkahousut tai stay upit eivät kestä, jos kantapääsi ovat karheat, varpaankynnet pitkät tai epätasaiset. Hoida siis jalkasi kuntoon – ja pidä ne kunnossa. Vain säännöllinen hoitaminen takaa jalkojen pehmeyden.

Kosteuta kuitu

Jos sukkahousut ovat uudet, älä hosu. Parasta olisi, että kastelet sukkikset edellisenä iltana ja annat niiden kuivua. Näin pakkauksessa kuivuneet elastaanikuidut saavat kosteutta, eivätkä sukkikset räsähdä rikki ennen kuin olet saanut edes jalkaasi.

Jos aikaa ei ole kasteluun ja kuivattamiseen, venytä sukkahousuja varovasti. Siten kuivuneet kuidut saavat uuden pituuden. Tämä auttaa, vaikka ei olekaan niin tehokas kuin kastelu.

Käsien vaikutus

Poista korut ja kello ennen kuin puet sukkahousuja, ovat ne sitten mitä paksuutta tahansa. Ohuiden sukkisten kohdalla tämä on vieläkin tärkeämpää.

Jos kätesi ovat karheat tai kynnet pitkät, pue käsineet käteesi.

Vaiheittain ylös

Kun puet stay upeja tai sukkahousuja, istu. Kerää yksi lahje käteen ja vedä nilkkojen korkeudelle. Sitten sama toisen jalan kanssa. Seuraavaksi nosta vuorotellen pohkeen kohdalle. Etene siitä pienin nostoin ylös. Älä tarraa sukkahousuihin kynsillä.

ohuet sukkikset vaihe 2ohuet sukkikset vaihe 3Pese

Muistan, kun yhdessä kuluttajatilaisuudessa nainen hämmästeli, pitääkö sukkahousuja pestä. Kyllä pitää, ja joka käytön jälkeen. Siten sukkahousut kestävät mahdollisimman pitkään. Käsinpesu on paras, mutta jos ehdottomasti haluat pestä koneessa, muista käyttää pesupussia.

Kaisa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *