Syyskuu tuoksuu uusilta, ihanilta hajuvesiltä

Piipahdimme viikolla Tallinnassa ja hotellivierailujen lomassa pääsimme nuuhkimaan syksyn uusinta tuoksuhittiä sekä vähemmän tunnettuja käsityöläistuoksuja. Tuoksuttelun lomassa siemailimme kuohujuomaa. Joskus kauneustoimittajan työ onkin silkkaa luksusta.

eckerö3

Matkasimme Tallinnaan Eckerö Linen Finlandia -laivalla.  Tax free -myymälässä on kattava valikoima kosmetiikkaa. Uusin tulokas on Chanel, jonka syyslook esiteltiin kokonaisuudessaan. Kiinnostava tieto oli, että kosmetiikka on laivalla noin 25 prosenttia edullisempaa kuin maissa.

gabrielle3

Hajuvesiosion avasi Chanel tänään kauppoihin tulleella Gabrielle-tuoksulla. Siitä rohkenemme Kaisan kanssa veikata tulevaa klassikkoa. Olivier Polgen luoma tuoksu on kepeän raikas, tulvillaan jasmiinia, ylang-ylangia, appelsiinin kukkaa ja Grassen tuberosaa.

Pidän myös pullosta, joka on yksinkertaisen tyylikäs ja tuntuu hyvältä kädessä. Varsin mukavalta kuulostaa korkin napsahdus, kun sen laittaa kiinni. Hieman samalta kuin Porchen oven sulkeutuminen.

eckerö5

Tallinnassa piipahdimme Fragrance Gallery -luksusputiikissa, jonka seinät olivat täynnä niin sanottuja niche-tuoksuja. Paikassa, jonka olemassa olosta emme tienneet mitään. Ei moni muukaan tiennyt, sillä bussikuskimmekin etsi paikkaa pitkään. Kerrostalon seinässä on vain pieni kyltti, josta tietää, minne mennä.

Jokaisen hajuveden edessä oli aromilasi, josta tuoksua pääsi nuuhkuttelemaan. Näin tuoksuteltuna itse tuoksu tulee nenään, ei tuoksun sisältämä alkoholi.

Kuvan Agonist-tuoksu oli ruotsalainen. Selkeälinjainen, skandinaavinen tuoksu, josta olisin löytänyt oman suosikkini. Tai monta.

eckerö4

Myynnissä on myös alunperin presidentti Kennedylle valmistettu ranskalainen Eight&Bob. Tyylikäs, maltillinen, miehinen tuoksu.

Fragrance Gallery löytyy osoitteesta Lembitu 8, verkkokauppa fragrance.ee

Myös Kaubamajan hajuvesiosasto on käynnin arvoinen. Valikoima on laaja ja esillepano silmiä hivelevän kaunis.

Sini

Matka oli Eckerö Linen järjestämä lehdistömatka.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *