Halpa ja nopea pikakohotus kasvoille kulmakarvoilla

Huolitellut  ja oikean väriset kulmakarvat ryhdistävät jokaisen kasvot. Ja nyt jos koskaan kulmakarvojen meikkaaminen on helppoa. En muista nähneeni kertaakaan näin laajaa kulmameikkivalikoimaa, kuin tänä syksynä. Poimin tuotteet erilaisiin kulmakarvapulmiin.

kulma8

Väri, joka on lähellä hiustyven väriä, on varmin valinta. Mustat kulmat hailakkaa ihonväriä ja silmiä vasten luovat äkäisen vaikutelman. Haaleat kulmat ovat ihan jees, mutta miksi et hyödyntäisi tummempien kulmien antavaa ryhtipiristystä kasvoille.

Kaunein muoto on siipimäinen. Varo, ettet jatka kulmaa reunoilta liian alas, jolloin katseesta tulee väsähtänyt.

Opettele kulmien meikkaamista kaikessa rauhassa käsipeilin avulla. Katsele kulmien muotoa siten, että peili on kädessäsi kohtisuoraan edessä. Harvan kulmat ovat täysin symmetriset, opettele tekemään tarvittavat korjausliikkeet. Tee ne mieluummin kulmakarvojen yläpuolelle, jottei kulmat lurpsahda alas.

Katso Smashbox-meikkaajan vinkit videolta TÄÄLTÄ

Kun mietit kulmatuotetteen ostamista, tutki, mitä tarpeita kulmiesi muokkaamiseen on. Jos karvoja on vain muutama ristissä tai kulmissa on aukkoja, tarvitset meikin,  jolla voit piirtää karvamaisia viivoja kulmien joukkoon.

Jos karvoja on, mutta haluat muhkeutta, harjaa karvoihin puuterimaista väriä. Kun se ympäröi karvat, kulmat näyttävät muhkeammilta.

Jos karvoja on paljon, mutta ne sojottavat sinne tänne, harjaa ne kuriin kulmakarvageelillä tai -vahalla.

Mikäli hikoilet kasvoista, valitse pitkäkestoinen tai vahamainen tuote. Se pysyy myös vihmovassa sateessa paremmin kuin vesiliukoinen.

Jos kulmissasi on kaikki edellä mainitut ongelmat, valitse monitoimituote, jossa on kaikki ratkaisut yhdessä.

kulma2
NYX 3 in 1 Brow Pencilissä on puuterimainen väri, kynä ja geeli samassa pakkauksessa, 14 e.

Varo: yksi ohut viiva kynällä kulmissa on todella out. Hae kulmiin hieman vahvempaa linjaa maalaamalla. Vältä leveää tussimaista palkkia. Sekin on aikuisella out.

Sini

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *