Päin punaista, kauden tärkeää väriä

Punainen on tämän sesongin monipuolisempia värejä, koska lähes kaikki sen sävyt ovat muotia.

Pestyä vaaleanpunaista, karamellipinkkiä, tulenpunaista, joulunpunaista, viininpunaista, fuksiaa … ja kaikkea näiden välistä olevia vivahteita. Onko punaisten voimakas näkyminen mallistoissa merkki alkaneesta nousukaudesta? Toivottavasti.

Joko sinä olet löytänyt oman punaisen vivahteesi? Yllättävän moni suomalainen välttelee punaisia vaatteita. Vähän väliä kuulen: ”Punainen ei ole minun värini.” Joo, harvallehan kaikki punaisen sävyt sopivatkaan. Uskallan silti väittää, että yllättävän monelle suomalaiselle löytyy se imarteleva vivahde. On tietysti toinen asia, jos ”rohkeus” ei riitä punaisiin vaatteisiin. Punainen on nimittäin maanmainioin huomionherättäjä. Aivan varmasti sinut huomataan, jos sonnustaudut tähän voimaväriin.

Vai oletko välttänyt tätä kauden trendiväriä siksi, että yksinkertaisesti et vain viihdy noin huomiotaherättävistä väreistä?

Minäkin välttelin kaikkia punaisia hyvin pitkään, mutta reilut kymmenen vuotta sitten ostin punaisen mekon – ja se oli menoa. Nyt kaapistani löytyy pari punaista mekkoa (toinen koralli ja toinen joulunpunainen), yksi puna-musta mekko, korallinvärinen nahkatakki ja kashmirneule. On silti liuta sävyjä, joita en laita päälleni, mm. viininpunainen. Siinä näytän väsähtäneeltä.

Koostin Köpiksen näytöskuvistani teille inspiraatiota. Jospa sinä löytäisit niistä oman punaisesi.

PUNAISIA-3
Vasemmalla Ganni, keskellä ja oikealla by Malene Birger
punaisia2
Vasemmalla ja keskellä Baum und Pferdgarten, oikealla Henrik Vibskov
punaisia
Vasemmalla Hong Kong, keskellä Munthe ja oikealla by Malena Birger

Kaisa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *