Poimi syksyn meikkivinkit käyttöösi

Ovatko tummat luomivärit muodissa? Vai suositaanko nyt nude-meikkiä? Kokosimme kauden meikkitrendit, jotka myös sopivat aikuiselle naiselle.

Luomiväri: tumma tai nude

Kauden luomivärit ovat väriskaalan ääripäitä: vaaleaa nudea tai syksyisen tummaa. Aikuiselle, lurppuluomiselle tummemmat vivahteet ovat yleensä otollisempia kuin ihan vaaleat. Monissa luomiväreissä on samettista hohtoa olematta kuitenkaan superkiiltävää. Pieni, metallimainen kiilto voi olla jopa amatöörille vähän helpompi kuin aivan mattaväri.

meikki glitteriluomet
Meikki tehty Make Up Storen tuotteilla.

Silmien rajaaminen antaa ripsille pituusvaikutelmaa ja voimaa silmämeikkiin. Jos et vielä ole rutinoitunut rajaaja, harjoittele illalla. Tummalla luomivärillä se onnistuu helpoimmin. Pehmeällä rajauskynälläkin onnistut varmaan hyvin. Nestemäisten rajausvärien käyttö tietysti vaatii harjaantunutta kättä.

Katso videolta L’Oréal Paris -meikkitaiteilijan tekemän silmämeikin luomiväriä. Huomaa luomivärin metallimainen hohto.

 

Vasemmalla Jane Iredale -paletti sävy Soft kiss, Oriflame Giordani Gold -luomiväri sävy Plum, Dior Metalizer Eyes & Lips Creme Shadow -voidemainen luomi-huuliväri sävy 498 ja Guerlain 5 Couleurs Palette sävy 02 Tonka Imrériale.
Vasemmalla Jane Iredale -paletti sävy Soft kiss, Oriflame Giordani Gold -luomiväri sävy Plum, Dior Metalizer Eyes & Lips Creme Shadow -voidemainen luomi-huuliväri sävy 498 ja Guerlain 5 Couleurs Palette sävy 02 Tonka Imrériale.

Kulmakarvat ovat must

Luonnolliset kulmakarvat ovat edelleen muotia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kulmakarvoja ei muotoiltaisi tai värjättäisi. Ei todellakaan, vaan päinvastoin: muotoillaan ja värjätään, mutta linja ja väri ovat luonnollisia – ei siis hiilellä vedettyjä viivoja. Harjoittele kulmakarvojen laittamista, sillä ne antavat ryhdin kasvoille. Halpa kasvojen kohotus. Katso erillinen kulmakarvapostaus täältä.

Vasemma L'Oréal Paris Paradise Pomade Extatic -kulmaväri sävy 103 Chatain, Oriflame The One Styling Kajal -rajausväri sävy Purple Intensity, Clarins Stylo 4 Color All-in-One Eyes & Lips -kynä, Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil -rajausväri ja L'Oréal Paris Paradise Extatic -ripsiväri.
Vasemma L’Oréal Paris Paradise Pomade Extatic -kulmaväri sävy 103 Chatain, Oriflame The One Styling Kajal -rajausväri sävy Purple Intensity, Clarins Stylo 4 Color All-in-One Eyes & Lips -kynä, Lumene Nordic Noir Intense Eye Pencil -rajausväri ja L’Oréal Paris Paradise Extatic -ripsiväri.

Ultraohutta kasvoille

Meikkivoide on nyt superohut, aivan kuin toinen iho. Jos sinulla on couperosaa, älä pakkeloi sitä paksulla meikkivoiteella. Pieni punakkuus saa kuultaa ohuen meikkivoiteen alta. Valitse sävy todella huolella. Älä tsekkaa sitä kämmenselällesi, vaan leukaasi. Tarvittaessa pyydä ammattilaisen apua.

Korosta ja häivytä

Poskipunalla saat raikkautta ja tervettä hehkua kasvoillesi. Älä siis unohda sitä, vaikka miten kiire olisi aamulla.

Varjostusvärin käyttö ei vieläkään ole pois muodista. Laita sitä varovaisella otteella leuan alapuolelle häivyttäen mahdollista kaksoisleukaa, pieni ripaus poskiluun alapuolelle, jos haluat lommoposket ja ohimoille kaventamaan otsaa.

Vedä katseita korostamalla (maltillisesti) kasvojasi. Sipaise valoaheijastavaa korostuspuuteria poskipäille, otsalle ja leukaan. Katso videolta, miten L’Oréal Paris -meikkitaiteilija käyttää korostuspuuteria Kööpenhaminan by Malene Birger -näytösmeikkiä tehdessään.

Vasemmalla Clarins Blush Prodige -poskipuna sävy 09, Elizabeth Arden Flawless Finish Perfeetly Nude Makeup spf 15 -meikkivoide, Jane Iredale In Touch Cream Blush -voideposkipuna sävy Candid, Lumene Invisible Illumination Rosy Dawn -valopisarat, Maybelline Master Strobing Liquid -korostusväri sävy medium/nude, Guerlain Météorites CC Luminizer Easy Strobing -poskipuna-korostus-varjostuspuikko ja Joe Blasco BB Cream 5 in 1 -voide väsy medium.
Vasemmalla Clarins Blush Prodige -poskipuna sävy 09, Elizabeth Arden Flawless Finish Perfeetly Nude Makeup spf 15 -meikkivoide, Jane Iredale In Touch Cream Blush -voideposkipuna sävy Candid, Lumene Invisible Illumination Rosy Dawn -valopisarat, Maybelline Master Strobing Liquid -korostusväri sävy medium/nude, Guerlain Météorites CC Luminizer Easy Strobing -poskipuna-korostus-varjostuspuikko ja Joe Blasco BB Cream 5 in 1 -voide sävy medium.

Tummat huulet

Monien meikkisarjojen trendeissä tummat huulet ovat tärkeässä roolissa. Toisaalta kirkkaanpunainen on myös vahvasti esillä. Mattaisuus tai metallisuus ovat selvästi suositumpia kuin perinteinen huulipuna. Monitoimituotteet ovat tulleet meikkeihin: samaa tuotetta laitetaan sekä huulille että luomille.

Ylhäällä Maybelline sävy 25 Copper Rose Metallic, keskellä Ellizabeth Arden Plush Up Lip Celato sävy Cherry Up! 17, Make Uo Store sävy Mardi Gras Glossy ja alhaalla Guerlain Rouge À Levres sävy 822 Glamorous Cherry.
Ylhäällä Maybelline sävy 25 Copper Rose Metallic, keskellä Ellizabeth Arden Plush Up Lip Celato sävy Cherry Up! 17, Make Up Store sävy Mardi Gras Glossy ja alhaalla Guerlain Rouge À Levres sävy 822 Glamorous Cherry.

Kaisa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *