Hajuvedet saavat entistä enemmän asennetta ylleen

Jo muutaman vuoden ajan hajuvesiä on tullut markkinoille entistä enemmän. Tuoksun erottuminen muista varmistetaan yhä useammin myös erikoisella pakkauksella. Näissä tuoksuissa ulkonäkö ja tuoksu ovat hyvässä tasapainossa.

haju8

Kenzo World EdP hurmasi minut ensi näkemällä ennen kuin ehdin edes haistaa tuoksua. Sen tehtyäni hurmaannuin lisää, tuoksu on jännä makean pihkainen, silti hieman kukkainen. Ei kuitenkaan ällö, vaan mukavan erilainen. Siinä on vadelmaa, pionia, jasmiinia ja meripihkaista ja metsäistä tuoksuraaka-aine Ambroxania, 50 ml 67,50 euroa.

Tuoksun tunnuksena on avoimuuden symboli silmä, joka toistuu myös Kenzon vaatemallistossa.

haju10

Marc Jacobs Eau So Decadense on ulkonäkönsä mukaan naisellinen ja ylellinen. Kukkaistuoksussa on mehukkaita hedelmiä, vaaleanpunaista kieloa, magnoliaa ja jasmiinia. Pehmeän jälkituoksun takaavat valkoinen meripihka, kashmirpuut ja raparperi. Eau de toilette 30 ml maksaa 56 euroa.

haju1

Muotimaailman tuoksua on myös Michael Kors Sexy Rubyssä, joka on suunniteltu tuomaan itsevarmuutta kantajalleen. Michael Kors sanookin, että tuoksu on tarina vahvoista naisista. Naisista, jotka tietävät mitä haluavat ja tekevät kaikkensa saavittaakseen sen. Tuoksu on täyteläisen viettelevä. Tuoksussa on ruusua, aprikoosia, Arabian jasmiinia, vadelmaa ja kashmirpuuta. EdP maksaa edullisimmillaan 10 ml 25 e. Kivaa, että saatavilla on myös pieniä pulloja vaihtelunhaluisille.

haju5

Toista maata on Gucci Bloom, joka on suunnittelijansa Alessandro Michelen mukaan omistettu naisten monimuotoisuudelle. Tuoksu on kuin kukoistava puutarha täynnä eri tyyppisiä kukkia ja niiden tuoksua. Mukana on tuberosan ja jasmiinin uutetta sekä ensimmäistä kertaa tuoksuissa käytettyä kiinalaista kuusamaa. Edp 30 ml maksaa 75 euroa.

haju3

Guerlain Black Perfecto by La Petite Robe Noir on kuin vaateyhdistelmä, jossa mustan pitkän iltapuvun yllä on musta nahkainen bikerjakku. Tuoksu on alkuperäisversiotaan tummempi ja särmikkäämpi. Siinä on ruusua, nahkaa, lakritsia ja mantelia. Pidän tästäkin, ei liian kukkainen, modernin tyylikäs, 30 ml, 73 euroa

Oletko sinä löytänyt uutta tuoksua tänä syksynä?

Sini

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *