Kokeilimme edullisia kuitunaamioita

Lappu-, kangas- tai kuitunaamio. Hittituotteella on monta nimeä – ja hintaa. Ostimme Eckerö Linen Finlandia-laivalta japanilaisia, muutaman euron kuitunaamioita. Halusimme testata tehoavatko ne ja täyttyvätkö tuotelupaukset.

1 Hyaluronihappo + Lithosperum Lithosperum on kasvisuute, jolla on terveyttävä, antiseptinen ja rauhoittava vaikutus. Naamio kosteutti tehokkaasti, joten juonteet ja rypyt näkyivät vähemmän.  Iho tuntui pehmeältä.
kuitunaamio hyaruloni2 Q10 + Lithospermium Q10 on luonnollinen antioksidantti, joka auttaa elvyttämään ja uudistamaan ihosoluja. Se silottaa juonteita ja ryppyjä sekä suojaa ihoa ikääntymiseltä. Miellyttävän tuoksuisen naamion jälkeen iho tuntui hoidetulta, eikä kaivannut muita tuotteita. Ohutta kuitukangasta on hieman vaikea asetella yksin kasvoille.

kuitunaamiot q103 Collagen + Lithospermium Kollageeni on proteiini, joka vaikuttaa ihosolujen uudistukseen, ihon sileyteen ja kimmoisuuteen. Auttaa ylläpitämään nuorekasta ja elinvoimaista ihoa. Tuoksu voi häiritä tuoksurajoitteista. Iho tuli pehmeäksi ja kuulaaksi.

kuitunaamiot kollageeni4 Mitomo Snail + EGF (etanauute)Etanauute sisältää ihoa hoitavia ja uudistavia luonnollisia komponentteja. EGF on epidermaalinen kasvutekijä, joka tukee uusien solujen tuotantoa ja vaurioituneiden solujen elvytystä. Miellyttävän tuoksuinen naamio tuntui hyvältä iholla. 20 minuutin jälkeen iho oli virkistynyt ja pehmeä.
kuitunaamio etanauute5 Mitomo Gold & Horse Oil Naamion osana oleva kulta edistää kollageenin ja elastiinin muodostumista, antaa iholle loistoa. Hevosöljy sulaa helposti iholla, koska se sisältää aminohappoja tasaisessa suhteessa. Hevosöljy poistaa tulehdusta ja ihon hilseilyä. Kuiva ja herkähkö iho tykkäsi tästä.
kuitunaamio gold & horse oil

Kaikki naamiot ulottuivat vain kasvoille, mutta naamioissa oli käytön jälkeen niin paljon seerumia, että siitä riitti hyvin hoivaa kaulalle ja dekolteellekin.

Naamiot maksoivat muutaman euron kappale. Loppuarvio: hinta-laatusuhde on hyvä ja naamio toimii hyvin ihon pikavirkistäjänä ja -kaunistajanakin.

Kaisa ja Sini

PS Jos kaipaat naamiota kaulallekin, kokeile Clarins Super Restorative Instant Lift Serum -lappunaamiota kasvoille ja kaulalle tai vain kaulan peittävää Talika Neck Therapy Patch -kaulanaamiota.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *