Ilmakiharrin on tehnyt paluun. Mutta millainen se nykyisin on?

Oletko tuskaillut pyöröharjan ja hiusten föönauksen kanssa? Nyt on luvassa helpotusta, sillä Remington on tuonut markkinoille kätevän pyörivän ilmakihartimen. 

Rem (2)

Se kuuluu Remington Keratin Protect -laiteperheeseen. Hiuksia hellävaraisesti kohteleva laite sisältää manteliöljyä ja keratiinia. Niitä vapautuu hiuksiin muotoilun aikana ja ne auttavat hiuksia pysymään kauniina ja hyvinvoivina. Lupaus on totta, hiuksistamme tuli muutamassa minuutissa kimmoisat, kuohkeat ja kiiltävät. Tämä Remington AS 8810 Keratin Protect Rotating Air Styler -pyörivä ilmakiharrin on kaukana menneiden vuosien laitteista.

Olemme kihartimesta niin innoissamme, että pyysimme laitteita arvottavaksi myös teille.

Ilmakihartimen suunnittelussa on keskitytty käytön helppouteen. Kiharrin kuivattaa hiukset nopeasti. Kahteen suuntaan pyörivä harjaspää kietoo suortuvan kerrallaan ympärilleen ja myös vapauttaa sen. Erillisellä tyvikohottajalla saa tyveen nostetta.

Laitteessa on kaksi erikokoista harjaspäätä, tyvikohottaja, 2 lämpötilaa, viileä puhallus, ihanan pitkä kolmen metrin kääntyvä johto. Laitteen hinta on  59,95 euroa

Arvontaan osallistut näin:

 • Kerro postauksen kommenttikenttään, mikä on pahin tukkapulmasi.
 • Laita yhteystietosi sähköpostilla toimitus@naiselo.fi, jotta mahdollisen voiton osuessa kohdallesi, saisit voiton pikaisesti.
 • Voit osallistua myös pelkästään sähköpostitse toimitus@naiselo.fi.

Kilpailuaika päättyy 22.12.2017 klo 24.00.

Kaisa ja Sini

Kommentit (46)
 1. Eija Erkinantti
  16.12.2017, 15:09

  Vaikea laittaa itse hiuksia. Tällä laitteella olisi kätevää kun voi samalla kuivata ja muotoilla hiukset. Perinteisesti harjalla ja kuivaajalla touhutessa tuntuu että on solmussa ittekki kun on vähän pitemmät hiukset.

  1. Minna Polvinen
   19.12.2017, 08:22

   Ongelmana piikki suorat hiukset🎁

 2. Pirkko wasicki
  16.12.2017, 15:17

  Hentonen hiuslaatu ja pitäisi saada siihen runsautta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *