Nämä postaukset kiinnostivat eniten vuonna 2017

Vaikka emme olekaan tilastohirmuja, oli mielenkiintoista katsoa, mitkä postaukset kiinnostivat teitä eniten vuonna 2017. Keskeisimpinä teemoina olivat neuvovat, opastavat aiheet. On myös mielenkiintoinen tieto, että sellaisetkin tekstit, jotka julkaisimme vuonna 2016, ovat edelleen luetuimpien joukossa. Naiselo 45+ -blogin postaukset eivät selvästikään ole päiväperhoja, vaan elävät ajassa pitkään.

1 Vuoden 2017 selväksi ykköseksi nousi marraskuussa 2016 julkaistu tumma puku -postaus . Tämä on selvä osoitus, että kestoaiheen suosio ei laannu hetkessä ja toisaalta pukeutumiskoodia vaativa pukeutuminen on jälleen nousussa.

puku

2. Toiseksi kiinnostavin aihe oli kevätmuotiin 2018 kurkistava postaus. Postaus keskittyi ennen kaikkea Suomessa toimivien valmistajien, maahantuojien ja agenttien tarjontaan, koska kuvat olivat Fashion Centerin muotinäytöksestä.

tältä muoti näyttää

3. Juhannuksen alla julkaisimme Elina Jyväksen kehittämän vadelma-valkosuklaakakun ohjeen. Sen juju on, ettet tarvitse vatkainta, koska kakun aineet vain sotketaan keskenään. Näppärää ja helppoa.

vadelmakakku

4. Vieraskynäilijämme Irmeli Salo kirjoitti himoshoppailusta ja vertasi tuota tupakointiin. Irmelin tapa käsitellä asiaa miellyttää lukijoitamme.

vuosi 2017 himoshoppaaja

5. Viidenneksi nousi sukkahousuvinkit – siis oikein tyypillinen ns. neuvokkijuttu, jossa havainnollistimme, miten paljon sukkahousuilla voidaan vaikuttaa asukokonaisuuteen.

vuosi 2017 sukkahousuvinkit

6. Kuudenneksi suosituimmaksi oli vuonna 2016 julkaistu atooppisen ihon meikkivinkit.  Vinkit antoi Riitta Vaara, joka on legendaarinen meikkitaitelija ja meikkauksen opettaja.

Meikkitaiteilija Riitta Vaara7. Kulmakarvojen pro-vinkkejä antoivat Raili Hulkkonen, Mervi Markkanen ja Leena Waggoner – kaikki meikkauksen huippuammattilaisia, joita käytetään paljon myös kuvauksissa.

kulmat8. Probioottien hyödyntäminen ihonhoidossa oli varmaan monelle teistä uusi aihe tai ainakin te halusitte siitä lisää tietoa, koska tämä kaupallisena yhteistyönä toteutettu postaus nousi 8. suosituimmaksi.

esse-tuotteet9. Vinkit meikin pysymiseen on ymmärrettävästi tärkeä aihe. Ei siis ihme, että on tilaston 9. kiinnostavin aihe.

vuosi 2017 silota pintaa

10. Katri Helena on kestosuosikki. Eipä siis ihme, että tämä Katri Helenan omasta mallistosta kertova teksti nousi kärkikymmenikköön. Suosiota lisäsi varmaan yksi suosituimmista arvonnoistamme, jossa palkinoina oli Tammer-Tukun Katri Helena -malliston tuotteita.

katri

11. Loppuvuoden kotimaisten vaatevalmistajien listaus kiilasi tilastoihin, vaikka sen julkaisemisesta ei ole kuin pari viikkoa. Saas nähdä, nähdäänkö se vielä vuoden 2018 listauksessa.

kotimainen-mikama

12. Kuivat silmät vaivaavat monia aikuisia. Siten emme yllättyneet, että aiheeseen liittyvä kaupallinen yhteistyöpostaus ohitti tilastoissa monta muuta teemaa.

piiloset suihkauksen jälkeen2

Nämä siis olivat viime vuoden 12 kiinnostavinta aihetta. Nyt meitä kiinnostaa, mistä aiheista tulevaisuudessa toivotte postauksia. Kertokaa joko tämän postauksen kommenttikentässä tai sähköpostilla toimitus@naiselo.fi.

Kiitos teille kaikille tästä vuodesta. Antakaa palautetta, ruusuja tai risuja, otamme ne mielellämme vastaan.

Hyvää uutta vuotta.

Sini ja Kaisa

Kommentit (4)
 1. Lady of The Mess
  31.12.2017, 21:55

  Kiitos inspiroivasta blogivuodesta, Kaisa ja Sini – ja oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta!

  1. Hei Lady of The Mess, kiitos samoin. Hienoa, jos olet viihtynyt blogimme parissa ja viihdyt jatkossakin.
   -Kaisa

 2. Kiitos tosi mielenkiintoisista ja monipuolisista postauksista! Ihanaa, kun jaatte ammattitaitoanne meille. Jatkakaan samaan malliin!
  Arja-Leena

  1. Ihanaa, kiitos!!

   Sini

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *