Piristä punaisella

Tähän aikaan vuodesta ilmestyvät ensimmäiset punaiset vaatteet kauppoihin. Jos et innostu punaisesta isona pintana, osta punainen huulipuna. Se päivittää ilmeen uudeksi, ryhdistää kasvoja ja nostaa hymyn omillekin huulille. Kokeile vaikka.

Mallia kevätmuodista näkyi jo Kööpenhaminassa muotikadun ikkunoissa. Kyllä näin vahvojen värien pariksi tarvitaan kunnollista punaista huuliin.

puna1

Minä innostuin hieman koralliin taittuvasta huulipunasta jo viime keväänä. Hieman yllätyksenä itsellenikin, olen jatkanut sen käyttöä ympäri vuoden. Joka kerta kun punaa on huulilla, saan kyselyitä punasta ja kehuja kuinka hyvin se sopii minulle.

Taannoisella kauneustoimittajien Tukholmaan suuntautuneella opintomatkalla sukeutuikin hauska keskustelu vahvapigmenttisistä, kestävistä huulipunista. Moni kollega oli etsinyt pitkään kestävää, vaan ei kuivattavaa ja järkevänhintaista huulipunaa.

Tarinoinnin seurauksena seuraavana aamuna oli lähimmässä Sephoran myymälässä viisi kauneustoimittajaa huulipunaostoksilla. Aika monen käsilaukkuun päätyi kuvassa oleva Sephoran oman merkin pitkäkestoinen, kauniin punainen puna. Hintaa sillä oli noin 13,50 euroa. Sephoraa ei vielä ole Suomessa, mutta verkkokaupasta voi tilata, ellei itse piipahda lahden taakse.

puna2 (2)

Värikäs puna on helpompi kuin luuletkaan,  älä aristele turhaan. Kosteuta, pohjusta ja rajaa huulet. Jos rajaaminen tuntuu hankalalta, väritä huulet kokonaan huultenrajauskynällä ja lisää huulipunaa päälle.  Pysyvyys paranee kummasti.

Omat punasuosikkini juuri nyt ovat Isadora Lip Desire Sculpting -muotoilevan huulipunakynän, noin 16 e, lisäksi edellä mainittu Sephoran puna. Kestosuosikiksi on jo muodostunut Clinique Pop Matte Lip Colour + Primer -huulipuna, noin 27 e. Pohjustuksen ja värin sisältämä puna pysyy hyvin kuivattamatta huulia. Hienoinen yllätys on Maybelline Gigi Hadid Lip Liner -huultenrajauskynä, noin 9 e. Siinä on reilusti pigmenttiä ja hyvin liukuva, kestävä väri.

Vinkki: Jos kasvot näyttävät kalpeilta, taputtele sormenpäillä hieman huulipunaa poskipäille. Muistathan myös, että iholla olisi hyvä olla ainakin sävyttävä päivävoide tai BB-voide, jotta puna ei korosta ihon sinisyyttä tai kirjavuutta.

Sini

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *