4.3. uusi mahdollisuus tulla Raili Hulkkosen oppiin

Lukijapäivämme 3.3. myytiin loppuun vajaassa tunnissa. Jotta jonotuslistalle jääneet henkilöt pääsisivät saamaan mm. Raili Hulkkosen silmämeikkiopeista, järjestämme toisen tilaisuuden sunnuntaina 4.3. klo 13-16. Tilaisuuteen on vielä neljä paikkaa jäljellä!

EDIT: TILAISUUS ON TÄYNNÄ!

lukijapäiväkuva

Tilaisuudessa Raili Hulkkonen opastaa osallistujia silmämeikin tekemisessä, ja Pirjo Honkasen opein kaikki onnistuvat aikaisempaa paremmin tekemään kampauksen itselleen. Tilaisuudessa osallistujat siis itse tekevät silmämeikin ja kampauksen itselleen. Lisäksi osallistujat pääsevät tutustumaan optikko Timo Anderssonin maahantuomiin silmälasikehyksiin ja aurinkolaseihin – ja jopa tilaamaan niitä.

Tilaisuuden hinta on 50 euroa / henkilö sisältäen opetuksen, kevyen tarjoilun ja lahjakassin.

Jos siis haluat mukaan tähän antoisaan tilaisuuteen, lähetä viesti toimitus@naiselo.fi.

Sini ja Kaisa

Kommentit (4)
  1. Terttu Niemistö
    19.2.2018, 21:29

    Haluaisin mukaan!

  2. Maija Kamenskiy
    20.2.2018, 15:42

    Jono! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *