Valkoiset kengät – tyyliä vai ei?

Taannoisen Copenhagen Fashion Week -muotinäytösten aikana monet katsojat olivat sonnustautuneet valkoisiin kenkiin. Kaiken huippu on Baum und Pferdgarten -näytös, jossa kaikilla malleilla oli valkoiset saappaat. Mitäs mieltä olet valkoisista kengistä talvisesongissa?

vakosamettiasu
Valkosiet nilkkurit yhdistettyinä farkkuihin, joiden lahkeet on vain leikattu vajaamittaisiksi, jolloin langat roikkuvat lahkeensuista.
valkosiet kengät
Valkoset kengät erottuvat.
YLEISO-valkoiset-kengat
Valkoiset nilkkurit ja tennarit kuuluivat yleisön suosikkeihin.
yleiso-valkoiset-popot-baum
Baum und Pferdgarten -näytöksen malleilla oli valkoiset saappaat.

Jotenkin miellän valkoset jalkineet enemmän kesäkauteen ja ennen kaikkea morsianten käyttöön. Ehkä olen vain rajoittunut?

Joka tapauksessa valkoiset popot vaativat – niin kesällä kuin talvellakin suojausta ennen kuin ne otetaan käyttöön, jatkuvaa huoltoa ja siistimistä. Muuten ne näyttävät todella ankeilta tai jopa halvoilta ja karsean epäsiisteiltä.

Kaisa

 

Kommentit (3)
 1. Valkoiset nahkakengät talvella – ja kyllä kesälläkin – aiheuttavat päällehyökkäävän tyylittömän ja halvan vaikutelman. Itselläni nuoruuden 80-luvulla muistelen olleen arkikäytössä valkoiset nauhalliset herrainkengät – huh, ei tulisi nykymieleen. Valkoiset tennaritkin sydäntalvella ainakin täällä pohjolassa tuntuvat hieman ”maisemaan kuulumattomilta”. Pukeutumiseen liittyy ehkä kaukaakin omasta pukeutumishistoriasta tai ympäristöstä omaksuttuja ajatuksia ja fiiliksiä, jotka ohjaavat ajatteluamme. Ei valkoista talvella.

 2. Kamalia ja rumia ja epäkäytännöllisiä.

  1. Hei

   Kiitos kommentista. Taas eilen törmäsin valkoisiin piikkareihin Helsingin kaduilla. En saa makua niihin minäkään.
   Kaunista viikonloppua

   Sini

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *