Naiselo 45+ -blogin lukijapäivässä innostusta ja naisenergiaa

”Superpäivä”, ”Hyviä vinkkejä” ”Kiva arjen keskeyttävä päivä” ”Päivä täynnä energiaa”. Muun muassa näin kommentoivat viime viikonloppuna  pidettyjen Naiselo 45+ -lukijapäivien osallistujat. Innostus ja oivallus olivat silmin nähtävissä.

Ohjelmassa oli opetella tekemään itse silmämeikki, kampaus muotoilutuotteiden ja -laitteiden avulla sekä tutustua silmä- ja aurinkolasien valintaperusteisiin ja kokeilla erimuotoisia ja värisiä kehyksiä. Monelle tehtiin myös näkötarkastus.

Lauantain porukka ryhmäkuvassa
Vasemmalta päivien pääohjaajat: Raili Hulkkonen, Pirjo Honkanen, Timo Andersson -optikkoliikkeen optikot Sirpa, Timo ja Assi.
Duroy lainasi meikkipeilit ja lahjoitti luomivärisiveltimet osallistujille.

 

Clarins-kouluttaja Katja Vuorio neuvoi ja valvoi, että ohjeita noudatettiin.

 

Ensin meidän oli tarkoitus järjestää vain yksi lukijapäivä. Koska tilaisuus myytiin loppuun alle tunnissa ja jonotuslista vain kasvoi ja kasvoi, päätimme toteuttaa samalla kaavalla myös toisen tilaisuuden. Onneksi meillä kaikilla: meikkitaiteilija Raili Hulkkosella, kampaaja Pirjo Honkasella ja optikko Timo Anderssonilla sekä meillä naiselolaisilla, oli vielä sunnuntai vapaana. Päätimme ottaa sen käyttöön lukijoiden hyväksi. Tämä toinenkin päivä myytiin loppuun hetkessä – ja osa jäi edelleen jonotuslistalle.

 

Kampaukset tehtiin Remingtonin Keratin Protect -laitteilla.

 

Hyvien yhteistyökumppaneiden ansiosta saimme osallistumismaksun pidettyä sellaisena, että se ei ollut rajoite osallistumiseen. Kiitos Clarins, Label.m, Remington, Jane Iredale, Joico, Bonaqua, Perelada, Dr. Oetker, Frezza, Duroy ja Ecotools. Lukijalahjoista kiitämme A-lehtiä Eeva-lehdistä, Raili Hulkkosta kirjasta ja Orklaa Lumme-pesuaineista.

Sunnuntai-päivän osallistujia päivän lopetuskuvassa. Toisena vasemmalla pilkistää Pauliina Laramee, joka opasti Jane Iredalen meikkien käytössä.

 

Hiustenmuotoilussa käytettiin Joico-tuotteita.

 

Lahjakassit odottavat osallistujia.

 

Pysykää kanavalla, lukijapäivinä opetetut meikki- ja kampausvinkit tulevat myös teidän kaikkien luettaviksi lähipäivinä.

Naiselo 45+ kiittää lämpimästi kaikkia osallistuneita. Te olette suurenmoisia!

Sini ja Kaisa

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *