Naiselo 45+ -blogin suosittu lukijapäivä rantautuu 5.5. Tampereelle, ilmoittaudu mukaan nyt!

Naiselo45+ on järjestänyt neljä lukijapäivää Helsingissä. Lukuisat lukijamme ovat toivoneet, että näitä päiviä järjestettäisi myös muualla; ennen kaikkea Tampere on ollut monen toiveissa. Nyt tämä toiveenne toteutuu: lauantaina 5.5. klo 14-17 pidetään lukijapäivä Tampereen keskustassa.

 

Päivän teemoina ovat hiukset, silmämeikki ja ihonhoito.

Tilaisuudessa osallistujat pääsevät itse tekemään ammattilaisten ohjauksessa. Meikkitaitelija Raili Hulkkonen opastaa jokaista tekemään helpon ja nopean silmämeikin ammattitason Zuii Organic -luomumeikeillä. Mukana on myös sarjan oma meikkitaiteilija antamassa vinkkejä tuotteiden käyttöön ja valintoihin.

 

Arkikampausten tekoon perehdyttää erikoisparturi-kampaaja Kimmo Alarotu luksusparturi-kampaamo Hair Garagesta. Kimmo opastaa myös Joico-muotoilutuotevalinnoissa ja Remington-muotoilulaitteiden käytössä.

 

 

Ihonhoidon saloihin neuvoo Hair Garagen oma kosmetologi Kirsi Lahti. Ihonhoidossa käytämme kauneushoitoloissa myytävää ammattitason Exuviance-ihonhoitosarjaa.

Tämän kolmen tunnin aikana jokainen saa henkilökohtaiset vinkit kaikista osa-alueista, monta pientä ja vähän suurempaakin ohjetta onnistumisen tielle. Lisäksi tarjolla on pientä naposteltavaa ja juomista. Ja ennen kaikkea upea tunnelma, naisenergiaa parhaimmillaan. Lähtiessä jokainen saa lahjakassin.

Tilaisuuden osanottajamäärä on rajattu, jotta jokainen saa henkilökohtaista opastusta.

Tilaisuuden hinta on 50 euroa / henkilö.

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostilla nimesi ja yhteystietosi: toimitus@naiselo.fi.

Tervetuloa!

Sini ja Kaisa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *