Saako halvalla käyttökelpoista kosmetiikkaa, vol 1?

Kauneustoimittajana testailen paljon erihintaisia tuotteita. Poimin tähän postaukseen viime aikoina kokeilemistani edullisista, alle 20 euroa maksavista tuotteista sellaisia, jossa on hyvä hinta-laatusuhde. Kaikki tuotteet maksavat alle 20 euroa.

Olen huomannut, että edullisten sarjojen vartalotuotteet ovat todella käyttökelpoisia ja toimivat toivomallani tavalla. Harvoin käytän monta kymppiä maksavaa vartalovoidetta, jos kerran alle kahdenkympin tuote ajaa saman asian. Aika usein turvaudun tuttuun Niveaan, mutta ilahdun aina löytäessäni uuden tuttavuuden. Lidlin Cien-sarjan vartalovoide on uusin löytöni. Sitä vastoin olin ihan ”unohtanut” The Body Shopin maanmainiot vartalotuotteet, kunnes merkin tiedottaja antoi minulle kokeiluun uuden Body Yogurtin.

Vartalon parhaaksi. Lidlissä myytävä Cien Firming Body Lotion -vartalovoide sisältää kiinteyttävää Q10 -koentsyymiä (3,49 e / 400 ml). Nivea Care Intensive Nourising Quick Absoption imeytyy huippunopeasti, joten se toimii kiitettävästi myös kiireisinä aamuina. Voide sopii myös kasvoille (6 e / 200 ml). Vegaanisessa The Body Shop Banana Body Yogurt -voiteessa tuoksuu banaani. Voide kosteuttaa kuivaa ihoa (12 e / 200 ml).

 

Kasvojen iholle sitä vastoin valitsen yleensä selektiivisten sarjojen tuotteita, koska niissä on yleensä tehokkaat vaikuttavat aineet. Silloin en tyydy ns. perusrasvatasoon.

Olen naamiohullu. Hellin kasvojani vähintään kaksi kertaa viikossa naamioilla. Se on minulle arjen luksusta. Sen vuoksi olenkin ihan innoissani, kun nykyisin edullisilla sarjoilla on kivoja naamioita., näitä ihonhoidon pika-apuja.

Naamioiltoihin. Nivea Essentials 1 Minute Urban Detox Mask -naamion valkoinen savi sitoo itseensä rasvaa ja talia. Naamion magnoliauute puhdistaa iholta päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet (11,50 e / 75 ml). L’Oréal Paris Age Perfect Rosy Glow Mask -naamio on suunnattu ennen kaikkea aikuisen naisen iholle. Se kosteuttaa ja heleyttää ihoa (15,25 e / 50 ml). Bottega Verde Mustikka-vadelma -naamio tehokosteuttaa ihoa jo kolmessa minuutissa (14,20 e / 75 ml).

 

Silmämeikinpoistoaineissa olen aina suosinut edullisia tuotteita. Toivon silmämeikinpuhdistusaineelta tehokkuuden lisäksi myös hellävaraisuutta. Yllättävän hyvin nämä toiveet täyttyvät myös edullisissa tuotteissa. Kasvomeikin puhdistustuotteita käytän aamun illoin. Tärkeää on, että ne todella poistavat meikin eikä valkoinen pyyhe ole meikeissä. Lähes hihkuin innosta infotilaisuudessa, jossa L’Oréal esitteli Revitalift Laser -sarjan kuorintalappuja. Ihanaa, että nyt tällaisia näppäriä lappuja saa myös sopuhintaan.

Puhdasta tulee. Yes to Cucumbers Calming Micellar Cleansing Water -misellivesi poistaa meikin. Kurkku-uute rauhoittaa. Tästä jää miellyttävän raikas tuntu (12,90 e / 230 ml). L’Oréal Paris Revitalift Laser Anti-Age Glycolic Peel Pads -kuorintalaput kuorivat tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa (19,35 e / 30 kpl). Bottega Verde Mustikka-vadelma -silmämeikinpuhdistusaineella lähtee myös vedenkestävä silmämeikki. Tämä sopii myös herkkäsilmäisille (14,10 e / 125 ml).

 

Koska hiukseni ovat ongelmallisen hennot – tai minä ainakin koen ne ongelmallisiksi – suosin yleensä tuuheuttavia tuotteita niin pesuissa kuin muotoilussakin.  Jos haluat pihistää samppookuluissa, olen löytänyt kolme ihan toimivaa sarjaa: meille monelle lapsuudesta tuttu, kotimainen XZ tuntee suomalaishiusten haasteet. Himalaya-sarjalla on myös tuotteita, joiden hinta-laatusuhde yllättää positiivisesti. Kolmas hiussarja, jonka hinnat ovat käyttäjäystävälliset, on kotimainen Four Reasons. Sen sampoot, hoitoaineet ja muotoilutuotteet toimivat hyvin hennoissa hiuksissani. Ja koska hiukseni ovat hennot ja käytän muotoiluvälineitä säännöllisesti, suosin hiustuotteita, joissa on lämpösuoja. Yllätys, yllätys, sellaisenkin saaSchwarzkopfin Got2b -sarjasta alle 10 eurolla.

Kotimainen Biozell-sarja on ihahduttavan edullinen: Silver-sampoolla saa vaalennettujen hiusten keltaisuuden kuriin (6,90 e / 250 ml). BiozellTexturizing Spray -rakennesuihke pelastaa, jos hiukset latistuvat helposti (5,10 e / 100 ml). Four Reasons Black Edition -sarjan Shimmering Spray sopii myös hifistelijöille. Sillä saa ihanaa kiiltoa ja kevyttä pitoa (14,90 e / 250 ml).

 

Hellästi hiuksille. Schwarzkopf Got2b Guardian Angel suojaa hiuksia kuumuudelta antaen samalla myös kiiltoa (8,99 e / 200 ml). Kotimaisen XZ-sarjan Herneproteiini-hoitoaine antaa rakennetta ja kiiltoa hennoille hiuksille (3 e / 200 ml). Himalaya Hermals Volume & Bounce -proteiinisampoo antaa ryhtiä hennoille kutreille ja korjaa hiusten mahdollisia vaurioita (4 e / 200 ml).

 

Seuraavassa postauksessa kerron, mitkä edulliset meikit ovat viimeaikoina ilahduttaneet minua.

Kaisa

PS. Tilaa Naiselo45+ -uutiskirje, jolloin saat sähköpostiisi tiedon uusimmasta postauksesta. Huomaa, että kirje pitää ensin vahvistaa sähköpostiin tulevasta linkistä ennen kuin se alkaa ilmestyä. Eli ei riitä pelkästään se, että he käyvät naputtelemassa meiliosoitteensa siihen uutiskirjeen tilauskenttään.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *