Saako halvalla käyttökelpoista kosmetiikkaa, vol 2?

Edellisessä postauksessa kerroin tärpit edullisten sarjojen ihon- ja hiustenhoitotuotteiden helmiin. Nyt vuorossa on värikosmetiikka.

Luomivärien kohdalla toivon, että niissä on riittävästi pigmenttiä, ettei luomiväriä tarvitse laittaa montaa kerrosta, jotta se näkyisi silmälasien takaa. Valitettavan harvoin edullisten sarjojen tuotteet täyttävät tämän toiveeni, mutta nyt olen ihan mieltynyt mm. Oriflamen nestemäiseen luomiväriin ja Isadoran palettiin.  Olen huomannut, että edullisista ripsiväreistä löytyy ihan kelpo tuotteita. Ripsareissa olen todella tarkkaa harjasta: isoa, möhkälemäistä suttaajaa en halua. Suosin mieluummin ns. muovi- / kumiharjoja, jotka tuntuvat miellyttäviltä ja ovat yleensä sopivan kapeita. Koska kulmakarvani ovat ihan valkoiset, niihin pitää aina sipaista väriä. Tavoitteena on kuitenkin luonnollinen lopputulos. Yksi tämän osa-alueen helmistä on L’Oréal Paris Paradise -sarjan kulmaväri. Se on ihan ässä!

Silmämeikkiin. L’Oréal Paris Paradise Pomade Extatic -kulmaväri on täydellinen. Sillä amatöörikin saa helposti luonnollisen lopputuloksen. Pakkauksessa on myös sivellin (14,90 e). Voiko alle 4 eurolla saada toimivan ripsivärin? Kyllä voi. Essence Volume Heron hinta-laatusuhde toimii (3,69 e). Oriflame The One Liquid -luomiväriä on helppo sipaista luomelle ja tasoittaa sormin (7,90 e).

 

Koska olen kosmetiikassa aikamoinen hifistelijä, jolla on täsmätuote joka osa-alueelle, olen ilolla seurannut edullisten sarjojen laajenemista myös hifistelytuotteisiin: mm. korjausväreihin, meikin pohjustus- ja kiinnitystuotteisiin.

Isadoran luomiväripaletin tämän kevään sävyillä saa tehtyä maltillisen tai vähän näyttävämmänkin silmämeikin (16,90 e). Isadoran Cover Up Long-Wear Cushion Concealer -korjausvärillä saa punoituksen kuriin (16,50 e). Essence You Better Work -pohjustaja blurraa ihon kauniiksi, siinä on myös aurinkosuoja 20 (4,39 e).

 

Huulipunien suhteen olen ”hamsteri”: niitä pitää olla käytössä monta yhtä aikaa. Ja jos väri ei ihan ole just se oikea, sekoitan kahta tai jopa kolmea, jotta sävystä tulee minulle sopiva. Silloin kalliit huulipunat eivät välttämättä ole se valintani, vaan katson ensin tuotteita, jotka eivät verota kukkaroa turhan paljon.

Kasvoille ja huulille. Oriflame The One Colour Obsession Lipstick -huulipuna hoitaa ja antaa maltillisesti väriä huulille (8,90 e). Miss Beauty London Loose Powder -irtopuuteri on kevyt kuin unelma ( 4,98 e). Miss Beauty London Contour, Blush & Highlight Trio -muotoilupaletin värillä saa väriä poskille, korostettua ja varjostettua kasvoja (4,98 e).

 

Mitkäs ovat sinun edulliset kosmetiikkasuosikkisi?

Kaisa

PS. Tilaa Naiselo45+ -uutiskirje, jolloin saat sähköpostiisi tiedon uusimmasta postauksesta. Tilauskohdan löydät sivun lopusta. Huomaa, että kirje pitää ensin vahvistaa sähköpostiin tulevasta linkistä ennen kuin se alkaa ilmestyä. Eli ei riitä pelkästään se, että he käyvät naputtelemassa meiliosoitteensa siihen uutiskirjeen tilauskenttään.

Kommentit (1)
  1. Minä ostin viimeksi edullisen Lumenen poskipunan, joka on varmaan paras ikinä ostamani. Sävy on minulle loistava (ja myyjä auttoi valitsemaan) ja se pysyy hyvin. Pakkaukseen kaipaisin peiliä, mutta koska käytän sitä lähinnä kotona peilin edessä, tuo puute ei niin haittaa. Lumenen tuotteisiin, kuten kulma- ja huultenrajauskyniin sekä ripsiväreihin, olen muutenkin ollut todella tyytyväinen, ja Essencen. Kiitos tuosta kulmavärivinkistä! Metsästän aina täydellistä kulmakynää! (Viimeisimmät hyvät kulmakynäni ovat olleet Isadoran, edullisia nekin.)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *