Miltä näyttää Marimekon syksyn muoti?

Marimekko esitteli tiistaina syksyn mallistojaan Kruununhaassa yksityisasunnossa. Upeaan asuntoon oli tuotu lainahuonekaluja ja marimekon kodintekstiilit. Ne sopivat todella kauniisti vanhan, mutta nykyaikaiseksi remontoidun asunnon henkeen.

Sisustuksessa näkyy sama kuin pukeutumisessakin: kuoseja yhdistellään luovasti. Vain oma mielikuvitus on rajana. Jos tämä tuntuu oudolta tai jopa vieraalta, kokeile parin eri kuosin yhdistelyä niin, että kankaissa kuitenkin on samat värit tai ainakin jokin yhdistävä väri.

Kukkia, raitoja ja ruutuja yhdessä.

 

Punaista myös vuodetekstiileissä.

 

Valkoisen sohvan kumppaneina näyttävät tyynyt.

 

Lattiatyynyjen yhteinen tekijä on musta-valkoisuus.

 

Pöytäliina voidaan sijoittaa pöydän toiseen päähän.

 

Erilaiset astiat tuovat rennon otteen kattaukseen.

 

Tuo pieni kahvallinen astia on herkku.

 

Asetelmat ovat edelleen muotia.

 

Kuivatut kasvit laitettu rennosti laakean korin päälle lattialle.

 

Takka täynnä kynttilöitä.

 

Muotinäytöksessä nähtiin pieni ripaus Marimekon tulevan syksyn mallistosta: puolukanpunaista, sähkönsinistä ja musta-kultaa, leveitä lahkeita ja pitkiä helmoja. Kuosit ajattomia, mutta nykyaikaisesti toteutettuna. Marimekon vaatteiden mittasuhteet ovat monelle lyhyelle ja pienelle henkilölle hieman haastavat. Sitä vastoin pitkille, näyttäville naisille mallistosta löytyy monia vaihtoehtoja.

 

Marimekon vuokraamasta asunnosta oli tällainen näkymä. Ei huono.

 

Kaisa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *