Kasvonaamion paikka on ennen vappunaamaria

Ennen kuin säntäät vappurientoihin, juota ihosi hehkäeksi lappunaamiolla. Se on mitä mainioin pikapelastus, kun haluat ihosi olevan raikkaan näköinen ja kestävän sellaisena pitkänkin vappubileputken. Fiksu pitää naamiota varalla mukana käsilaukussa. Etenkään vappuna sitä ei välttämättä tiedä mihin päänsä kallistaa, vai kallistaako ollenkaan. Toimii hyvin myös juhlien jälkeen. Sillipöytään ei naamio kasvoila kuitenkaan kannata mennä. Silloin on vappunaamarin paikka.

Kaikkensa antanut naamio.

 

Tarjolla on kosteuttavia, kohottavia, kirkastavia ja syväpuhdistavia tai itseruskettavia vaihtoehtoja. Edullisimmillaan saat naamion parilla eurolla, kalleimmat maksavat parikin kymppiä.

Levitä naamio puhtaalle iholle. Naamioon on imeytetty reilusti hoitavaa ainetta, joten voit sivellä kosteutta myös kaulalle ja dekolteelle. Kun naamio on vaikuttanut ohjeen mukaisen ajan, kokeile puristaa loppunesteet vielä kämmenselkiin.

 

Kokeilin rutikuivalle iholleni kuvan kahden vaiheen Starskin-naamiota. Ensin iholle painellaan öljy, jota on runsaasti. Sen päälle naamio vartiksi. Lopputulos oli parempi kuin osasin odottaa. Ihosta tuli sileä, pehmeä ja täyteläisen oloinen, jolloin juonteet näyttävät loivemmilta. Sarjassa on runsaasti erilaisia naamioita, erikseen myös esimerkiksi silmänympärysiholle, leukalinjaan ja kaulalle sekä huulille. Naamiot maksavat Kicksissä noin kympin.

Sini

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *