Kaunistu hoitolassa

Hoitola- tai kampaajalahjakortti on mitä parhain äitienpäivälahja. Se on henkilökohtainen, on palvelua, työllistää paikallista yritystä, on hemmottelua tai tehoa – eikä nurkkiin jää turhaa tavaraa keräämään pölyä.

Hemmotteluhetki hoitolassa on äitien mieleen.

 

Tässä kolme erilaista ideaa hoitolahjakortiksi: yksi kasvo-, yksi vartalo- ja yksi hiushoito.

Hapolla hehkeäksi

Hoito: Dermalogica Biosurface Peel -kasvohoito

Hoidon kesto: 1 tunti

Hinta: 100 e

Hoitopaikka: Kauneushoitola Blue Lagoon, Helsinki

Lupaus: Kaksivaiheinen kuorinta, joka tasoittaa ihon pintaa, hoitaa aknea, vähentää pieniä juonteita ja häivyttää pigmentaatiota. Hoito uusii ihoa. Palautumisaika on minimaalinen. Kiihdyttää solujen uusiutumista.

Miten hoito tehtiin: Alkupuhdistuksen jälkeen kosmetologi käsitteli ihoa salisyylihappoa sisältävällä aineella ja hieroi sitä iholle muutaman minuutin. Tämän jälkeen iholle levitettiin mm. kurpitsaentsyymiä sisältävää ainetta, joka aloitti kuorintaprosessin. Entsyymi sai kuivua kasvoille. Sinä aikana kosmetologi hieroi hiuspohjaa ja paineli akupisteitä. Kolmannessa vaiheessa iholle levitettiin mm. maito-, salisyyli- ja fytiinihappoja sisältävää kuorivaa ainetta. Hetken kuluttua ainetta lisättiin toinen kerros. Kosmetologi tarkkaili ihoni reaktioita ja lisäsi vielä kolmannen kerroksen.  Eri kerrosten lisäämisen välillä oli muutama minuutti. Kuorintaprosessi päättyi neutraloivalla tuotteella, joka rauhoitti ihoa. Hoito päättyi hoitotuotteiden levittämiseen.

Miltä hoito tuntui: Happokäsittelyn aikana ihoa hieman kihelmöi ja aavistuksen myös kuumotti, mutta nämä tuntemukset eivät olleet epämiellyttäviä eivätkä voimakkaita.

Miltä iho näytti hoidon jälkeen: Ihon väri oli selvästi kirkastanut. Iho oli aikaisempaa pehmeämpi ja sileämpi, ja hehku oli palannut. En tarvinnut meikkiä peittämään ihon kirjavuutta, koska iho oli tasaisen värinen. Iho tuntui hieman kireältä, mikä kuului asiaan. Minulla iho ei hilseillyt. Ihon elinvoimaisuus oli nähtävissä pitkään.

Kenelle hyvä: Aikuiselle, elinvoimansa menettäneelle iholle, aknesta tai pigmenttimuutoksista kärsivälle

Kosmetologi suositteli minulle näitä Dermalogica-tuotteita.

 

Pikamatka tropiikkiin

Hoito: Yon-Ka Aroma-fusion Relax -vartalohoito

Hoidon kesto: 1 tunti 30 minuuttia

Hinta: 129 e

Hoitopaikka: Sky Beauty, Helsinki

Lupaus: Rentouttava vartalohoito

Miten hoito tehtiin: Ennen hoitoa sain valita neljästä Ranskan eri alueiden mukaan nimeyistä tuoksumaailmasta mieleisen. Koska sää oli kolea, valitsin Polynesian, jossa tuoksun ytimenä olivat tiarekukka ja jasmiini. Hoitaja kuori vartalon öljyn ja kahden sokerin seoksella.  Suihkun jälkeen hoito jatkui rentouttavalla käsihieronnalla ja selän lämmin kivi -hieronnalla.

Miltä hoito tuntui: Sokerikuorinta oli yllättävän pitkä, noin 30 minuuttia. Kosmetologin otteet olivat varmat ja napakat. Jo suihkun jälkeen iho tuntui pehmeältä, kun kuollut ihosolukko oli lähtenyt. Öljyn levitys hieromalla oli rentouttava kokemus. Selän hieronnassa käytetyt kivet eivät olleet kovin kuumat.

Miltä iho tuntui hoidon jälkeen: Vartalon iho oli samettisen pehmeä. Vieno jasmiinin tuoksu oli kietoutunut iholleni olematta kuitenkaan liian voimakas. Seuraavan päivän suihkun jälkeenkin iho tuntui vielä miellyttävän kimmoisalta ja pehmeältä.

Kenelle hyvä: Kaikille, joiden vartalon iho tuntuu talven jälkeen kuivalta tai jotka kaipaavat rentoutumista.

Näillä Yon-Kan kotihoitotuotteilla voi jatkaa vartalon hellimistä.

 

Tuuheutta tukkaan

Hoito: KMS Style Primer Addvolume

Hoidon kesto: 

Hinta: 43 e sisältäen yhden Primer-tuotteen

Hoitopaikka: maahantuojan tiloissa

Lupaus: Antaa hennoille ja veltoille hiuksille näyttävää ja tuntuvaa tuuheutta tyvestä latvaan, antaa kestävän muotoilupohjan jopa 7 pesun ajaksi.

Miten hoito tehtiin: Hoito tehtiin pesupaikalla. Kampaaja pesi ensin hiukset. Tämän jälkeen hän suihkutti hiuksiin Core Reset Spraytä, jossa oli aktiiviaineita ja lisäsi hiuksiin Style Primer -pohjustajaa. Sen annettiin vaikuttaa 5 minuuttia. Tämän jälkeen siirryimme normaaliin kampaamopaikalle, jossa hiuksiin laitettiin muotoilutuotteet ja föönattiin.

Miltä hoito tuntui: Hoito oli nopea. Pohjustustuotteen levityksen jälkeen 5 minuutin odottelu ei tuntunut pitkältä.

Miltä hiukset näyttivät hoidon jälkeen: Hiukset olivat hoidetun näköiset joskaan volyymin lisäystä en havainnut. Käytin Style Primer -ainetta kotona vaihdellen joka 3-4. pesun yhteydessä. Huomasin, että sitä ei kannata laittaa liikaa, kuten ensimmäisellä kerralla laitoin. Vähemmän on enemmän. Kun opin annostelun, hiukset pysyivät ilmavina, hoidettuina ja ehkä hieman tuuheamman oloisina kuin normaalisti.

Kenelle hyvä: Sellaisille, jotka kaipaavat hieman lisätuuheutta.

Tältä hiukseni näyttivät heti hoidon jälkeen.

Kaisa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *