Ihonhoito on helppoa, kun opettelet perusrutiinit

Vain säännöllinen, päivittäinen ihonhoito tuottaa tulosta. Nelikymppiselle se on vielä tärkeämpää kuin parikymppiselle. Vaikka joskus tekisikin mieli ottaa löysemmin ja jättää ihonhoito väliin, älä sorru. Tee ihonhoidosta rutiini, aivan kuin hampaiden pesusta. Näin ihonhoito sujuu kuin itsestään – eikä siihen edes kulu paljon aikaa.

Muistathan päivittää hoitotuotteesi aika ajoin. Se mikä toimi kolmekymppisen iholla ei todennäköisesti enää riitäkään neljäkymppiselle tai vanhemmalle iholle. Näin siksi, että oikeanlaiset tuotteet tukevat ihosi vanhenemista hellävaraisesti. Ne eivät taio ryppyjä pois, mutta hidastavat niiden syntymistä ja auttavat ihoa säilymään paremmassa kunnossa.

Usein kuulee valitettavan, ettei edullisilla tuotteilla saa hyvää hoitotulosta. Kun tutkimme uudistuneiden Nivea Cellular -tuotteiden raaka-aineita, innostuimme kokeilemaan voiteita ja seerumeita. Yllätyimme molemmat tuotteiden hinta-laatusuhteesta. Omat suosikitkin löytyivät.

Nivea on aina ollut jossakin muodossa osa arkeamme. Ensimmäinen Nivea tuote, Nivea Creme, on tullut markkinoille jo vuonna 1911! Kosmetiikkamarkkinat ovat erittäin kilpaillut, huipulla ei pysy, jolleivat tuotteet ole hyviä. Nivean valikoimat ovat hyvät, eri-ikäisille löytyy täsmätuotteita kattavasti.

 

Uudistuneet tuotteet sisältävät muun muassa nyt niin suosittua hyaluronihappoa. 

 

Näin koostat rutiinisi

1 Puhdista iho hyvin sekä aamulla että illalla. Aamupuhdistus poistaa iholle yön aikana kerääntyneen rasvan ja ihon omat kuona-aineet, kuten hien. Iltapuhdistus poistaa lian, pölyn, meikin ja ympäristön saasteet. Vaikka et meikkaisikaan, puhdista iho kaksi kertaa päivässä. Puhtaalle iholle levitetyt hoitotuotteet pääsevät imeytymään ja vaikuttamaan paremmin kuin hoitamattomalle iholle.
Kalliimmillakaan hoitovoiteilla ei ole vaikutusta ihoon, jos sitä ei ole ensin puhdistettu kunnolla.

Misellivesiä löytyy normaalille, kuivalle ja herkälle iholle.

 

Nivea Micellair -misellivesi puhdistaa ihon ja poistaa kevyen meikin. Miselliveden misellaariteknologia toimii iholla magneetin tavoin eli misellit tarraavat tehokkaasti iholla oleviin epäpuhtauksiin, jotka pyyhkiytyvät vanulapun mukana pois iholta. Mikä parasta, kasvovettä ei tarvita ollenkaan.

Kokeilimme misellivesiä eri tilanteissa. Kaisalla on normaali iho, Sinillä kuiva.

Kaisa: ”Micellair-vedet jättivät ihon raikkaaksi. Kevyt silmämeikki lähti niillä helposti. Herkät silmäni eivät ärsyyntyneet tästä. Aamu oli kiva aloittaa pyyhkimällä kasvot misellivedellä, jonka jälkeen en kaivannut enää vesipesua.”

Sini: ”Tästä tuli vakiovaruste sekä kotiin että mökille. Mainio tuote jumpan tai lenkin jälkeen, kun ei heti pääse suihkuun. Ihoni kutisee omasta hiestä. Tällä pyyhkäisyn jälkeen iho oli tyytyväinen. Iholle ei jäänyt kalvomaista tunnetta, sitä ei kutissut eikä kiristellyt.”

2 Kosteuta
Ihon kosteustasapainosta huolehtiminen on ihonhoidon perusta.
Uudistuneiden Cellular Anti-Age –sarjan tuotteiden aktiiviainesosana on lyhytketjuinen hyaluronihappo, joka imeytyessään ihoon tasoittaa tehokkaasti pintaryppyjä ja parantaa ihon kosteustasapainoa. Toinen aktiiviaine on magnoliakukan uute, joka nopeuttaa ihosolujen uusiutumista. Kolmas aktiiviaine, kreatiini, parantaa ihosolujen energiatasoa. Yhdessä nämä aktiiviaineet stimuloivat ihon omaa kollageeni-elastiinisäikeistöä, jolloin iho kiinteytyy ja napakoituu.

 

Nivea Cellular Anti-Age Day -päivävoiteessa on suojakerroin 15. Auringon ultraviolettisäteiltä suojautuminen on tärkeää, jos haluaa ehkäistä maksaläiskien syntymistä. UV-säteet nimittäin provosoivat läiskien muodostumista. Jos maksaläiskiä syntyy hyvin helposti, kannattaa päivävoiteen päällä pilviselläkin säällä käyttää myös aurinkosuojavoidetta. Esimerkiksi Nivea Sun UV Face  SK 30 tai 50 toimivat hyvin. Muista levittää suojaa aina myös kaulalle, dekolteelle ja kämmenselille.

Kaisa: ”Cellular Anti-Age Day -voide imeytyi nopeasti sillä välin, kun nautin aamiaista. Voide ei rullautunut meikin alla. Kaupunkipäivinä, kun vain pyrähtelin ulkona, tuo suojakerroin 15 tuntui riittävän. ”

 

 

Nivea Cellular Anti-Age Night -yövoide on koostumukseltaan täyteläisempi. Täyteläisyydestään huolimatta se imeytyy hyvin eikä jätä ihoa tahmeaksi.

Kaisa: ”Yöksi kaipaan hieman tuhdimpaa voidetta kuin päiväksi. Silti en halua, että voide on liian paksua. Cellular Anti-Age Night täytti toiveeni. Aamuisin iho näytti hoidetulta ja tuntui pehmeältä.”

Sini: ”Yövoide tuntuu mukavan samettiselta iholla. Sitä levittää mielellään myös dekolteelle. Alkuun voiteen tuoksu epäröitti, onko liian voimakas. Tuoksu kuitenkin haihtui melko nopeasti levityksen jälkeen. Iho oli pehmeä vielä aamullakin.”

Hajustamaton silmänympärysvoide on testattu silmälääkäreiden valvonnassa. 

 

Cellular Perfect Skin -silmänympärysvoide on hajustamaton. Koostumus on miellyttävän ohut, jotta ohut silmänalusiho ei turpoa. Tuote on testattu silmälääkäreiden valvonnassa.

Kaisa ja Sini: ”Keveys, hyvä imeytyvyys ja sopivasti kosteuttava – mitä muuta voi silmänympärysvoiteelta toivoa? Ne kaikki ominaisuudet ovat Cellular Perfect Skinissä.”

3 Tehohoida seerumeilla

Seerumi on tiiviste, joka sisältää voiteiden tehoaineita, mutta on iholla kevyemmän tuntuinen kuin voide. Levitä seerumi puhdistetulle iholle ennen voidetta. Voit käyttää Cellular Anti-Age Cell Renewal -seerumia aamulla ja illalla. Seerumi sopii hyvin myös meikin alle. Seerumi tasoittaa juonteita ja ryppyjä ja saa ihon näyttämään välittömästi raikkaammalta ja tasaisemmalta.

Seerumi kuuluu yli neljäkymppisen perusihonhoitoon. Se on myös kätevä kesällä, jos voide tuntuu iholla päivällä liian raskaalta. Helmiseerumi sopii tehokuuriksi tai jatkuvaan käyttöön kevytseerumin sijasta. 

 

Jos iho tuntuu kaipaavan jotakin lisää, kokeile noin 50-vuotiaiden iholle kohdennettua Nivea Cellular Volume Filling -sarjan helmiseerumia. Pullossa olevat kauniit helmet hajoavat iholla ja täyttävät ihoa sisältäpäin täyteläisemmäksi. Helmiseerumi tehostaa erityisesti kollageenia. Seerumi kiinteyttää ihoa ja saa  kasvojenpiirteet näyttämään selkeiltä.
 Seerumeissa onkin kaikkein eniten vaikuttavia ainesosia.  Seerumit sopivat loistavasti myös kaulalle ja dekolteelle.
Kaisa: ”Cellular Volume Filling -helmiseerumi on suosikkini! Se toi ihoon kaivattua hehkua, oli sopivan kevyt, mutta silti tehokkaasti hoitava.”

Sini: ”Helmiseerumi on kyllä hintaansa arvokkaampi. Tätä kannattaa kokeilla myös dekolteelle. Kauniisti hehkuva pinta saa valon heijastumaan kauniisti, jolloin iho näyttää tasaisemmalta.”

Miksi hyvä, säännöllinen ihnhoito kannattaa? Siksi, että se säästää aikaa ja rahaa. Hyväkuntoinen iho pysyy pehmeänä ja joustavana, eikä vaadi erikoishoitoja. Iho myös näyttää ja tuntuu kauniimmalta. Mielestämme se lisää itsevarmuutta.

Nivea Cellular -misellivesi maksaa noin 7 euroa, voiteet ja seerumit 15-20 euroa ostopaikasta riippuen.

Kaisa ja Sini

Lue lisää Nivea Cellular anti-age –tuotteista.

 

 

kulttuuri
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *