Joogaristeily on täynnä hyvää oloa

Sain kutsun tulla testaamaan Viking Grace -laivan Jooga by Rituals -risteilyä.  Tällainen vajaan vuorokauden miniloma on nopea tapa irrottautua arjesta ja yhdistää liikunta, itsensä hemmottelu ja hyvä ruoka.

Koska laiva lähti Turusta vähän ennen iltayhdeksää, ilta meni ruokailun merkeissä. Äyriäisvadilla (47 e / hlö) oli jokaiselle syöjälle puolikas hummeri, merirapuja, sinisimpukoita, ravunsaksia, tuoreita- ja savustettuja katkarapuja ja chilisimpukoita lisukkeineen sekä leipää ja voita. Tämä oli niin super, että voin suositella sitä kaikille merenelävistä pitäville. Syötävää oli niin paljon, että tilaa ei ollut enää jälkiruualle – ja sehän on ihme, kun minusta on kyse.

Äyriäisvati täynnä herkkuja. Tämä annos on kahdelle henkilölle.

 

Aamiaisen jälkeen oli joogan vuoro. Rauhallisia liikkeitä, ei liian vaikeaa, joten aloittelijakin pysyi mukana. Määritelmäksi sopisi vaikka joogaa jäykille. Vetäjä oli suomalainen Mikaela Vuorisalmi, Miki, mutta hän kertoi liikkeet englanniksi. Siten myös muista maista tulleet matkustajat ymmärsivät helpommin. Vaikka en tiennytkään ihan kaikkia joogatermejä englanniksi, pystyin hyvin seuraamaan liikkeitä.

Joogapaikkana oli kokoustila, jonka ikkunoista pystyi ihailemaan Tukholman saaristoa! Voiko parempaa joogapaikkaa olla? Koska meri oli aivan tyyni, laivan liikkuminen ei tuonut lisähaastetta.

Miki oli ammattilainen. Hänellä oli miellyttävä tapa ohjata meitä. Tuon joogaamisen jälkeen olo oli energinen ja seesteinen. Kroppa oli herätetty uuteen päivään.

Puolentoista tunnin jooga by Rituals maksoi 8 euroa, joten eipä ainakaan hinta ole este osallistua.

Tämä on lavastettu tilanne juuri ennen joogatunnin alkua. Todellisuudessa katsoimme vasemmalla näkyvistä ikkunoista ulos.

 

Joogan jälkeen kävimme vuorollamme laivan spa-osastolla hoidoissa. Minä otin Comfort Zonen vartalokuorinnan. Se lisäsi miellyttävää oloa ja nestekiertoa. Kosmetologi kertoi, että Gracella vaihtuu hoitosasarja kesäkuun alkupuolella Baboriksi. Aloin jo heti miettiä, milloin voisin uudestaan tulla Gracelle testaamaan Babor-hoitoa, koska sarjahan on ollut pitkään pois Suomen markkinoilta (paitsi Hangon kylpylässä).

Koska laivalla oli viikonlopun vuoksi paljon porukkaa, en mennyt porealtaisiin. Sitä vastoin kävin pari kertaa lumihuoneessa testaamassa sietokykyäni. Sitten vain rauhallista nauttimista spa-osaston loungessa sillä välin, kun toiset olivat hoidossa.

Ehdimme hetken olla myös aurinkokannella. Hyvä, koska säähän oli helteinen. Oli kiva kuunnella miesporukoita, jotka huhuilivat toisiltaan aurinkorasvoja. Valistus on mennyt perille.

Viking Gracen aurinkokansi on kaksikerroksinen.

 

Laivalla oli saatavana erilaisia cocktaileja ja alkoholittomia mocktaileja..

Lounaaksi nautimme nieriää, ja osa porukastamme otti alkupaloiksi vielä parsaa kolmella tavalla. Nämäkään ruuat eivät pettäneet odotuksiamme.

Parsaa kolmella tavalla.

 

Nieriää rapukastikkeen kera.

 

Viking Grace on yksi lempilaivoistani. Sen premium-luokan hytti on viihtyisä, neliöitä hieman alle 14. Tasokasta matkustamista. Hytin jääkaapista löytyi virvokkeita ja kuohujuomaa, jotka sisältyivät hytin hintaan.

Premium-tason hytti

 

Toivottavasti Viking Line järjestää vastaisuudessakin joogaristeilyjä. Minä olen aikoinaan työni vuoksi ollut laivoilla niin paljon, että toivon laivamatkalta / risteilyltä muutakin kuin baareissa notkumista. Vaikka laivojen tax free -myymälät ovat nykyisin kuin pienoistavarataloja, on mukava tehdä muutakin kuin shoppailla. Ja esimerkiksi jooga on sopivaa ajanvietettä – ja kaiken lisäksi hyödyllistä.

Kaisa

 

 

kulttuuri
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *