Kulmakarvapositiivisuus ryhdistää – heti ja edullisesti

Mikään ei kohota ilmettä niin nopeasti ja edullisesti, kuin kulmakarvojen meikkaaminen. Silti moni jättää väliin, mutta satsaa satoja euroja kohottaviin hoitotuotteisiin ja tyytyy odottamaan ryhdistävää vaikutusta. Kulmameikillä sen saisi minuuteissa!

Yllättävän moni myös haikailee kalliin kestopigmentoinnin perään, mutta säästäessään sitä varten, jättää kulmansa meikkaamatta. Siis haluaa kauniit kulmakarvat, muttei jaksa tehdä mitään asian eteen.

En saa ihan kiinni tästä logiikasta. Jos haluaa ryhdistystä ilmeeseensä, miksi sitä pitäisi odotella. Miksi ei voi käyttää heti ja koko ajan niitä keinoja, joilla se on tällä hetkellä mahdollista. Kulmien meikkaaminen nopeutuu harjoituksen myötä.

Tämä tuli taas mieleen, kun minut meikattiin viime viikolla kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran ihmeteltiin kulmien meikkaamisen tehokkuutta Oriflamella, kun Riia Koivisto meikkasi kulmani. Kasvot ryhdistyivät hetkessä. Riia käytti kulmiin Oriflamen puuterimaisen kulmavärin kahta eri sävyä. Näinhän sai kulmista elävämmän sävyiset ja luonnollisemman näköiset.

 

Onko meikatulla kulmakarvalla vaikutusta kasvojen ryhdikkyyteen? Minun mielestäni on, mallikulman teki Riia Koivisto Oriflamen meikillä.

 

Kuvasimme viime perjantaina blogiin uusia kuvia ja kuvausmeikin teki Raili Hulkkonen. Hän käytti kulmiin Anastasia Beverly Hillsin kahta erilaista, tussimaista ja kynämäistä kulmaväriä. Raili piirsi aukkopaikkoihin pieniä karvamaisia vetoja yksittäisen karvan kasvusuunnan mukaan eli alhaalta ylöspäin. Tämä tapa on hieman hitaampi ja haastavampi, eikä Raili suosittele sitä ihan aloittelijalle.

Omat kulmakarvani kasvavat välillä hyvin, välillä huonommin. Kuvassa vasemmapuoleinen kulmakarva on luonnontilassa. Siinä on aukkoja ja reunat ovat epätasaiset. Käyn muotoiluttamassa ja värjäyttämässä kulmiani välillä kosmetologilla, välillä nypin ja värjään itse. Kestopigmentoinnista en edes haaveile, piikkikammoinen kun olen.

Jos kulmien meikkaaminen siis tökkii, kokeile saisitko inspiraatiota alla olevassa kuvassa olevista syksyn uutuuksista. Erilaisten keinojen valintavinkkejä löytyy aiemmasta postauksesta

Näppärän pienessä Bronx Eyebrow Travel Kitissä on kaksi väriä ja korostusväri. Vasemmalla alhaalla Paese Brow Couture Pomade väri Taube. Karvamaisia vetoja saa kätevästi L’Oréal Paris High Contour Brow Artist -kynällä, jossa myös varjostusväri. Maybellinen pitkäkestoisessa Tattoo-geelissä on näppärä harja värin levitykseen ja harjaukseen. Pitkäkestoisemman meikin saa Talikan Brow Tintation -värillä, joka puolen-tunnin vaikutusajan jälkeen pyyhitään pois, väri kestää reilun viikon.

 

 

Koska kaikenlainen positiivisuus omia puutteita kohtaan on niin muodikasta, olenkin päättänyt olla otsikon mukaan kulmakarvapostiivinen.

Haastan teidät kaikki mukaan. Näytetään yhdessä, että kulmakarvojen meikkaaminen nuorentaa ilmettä muutamalla vuodella.

Tule mukaan!

Sini

 

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *