Tanssii Tähtien Kanssa – tätä kaikkea et nähnyt lähetyksessä

Olin odottanut Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman alkamista, koska se on hyvänmielenohjelma, vaikka kyse onkin kilpailusta ja pudotuksista. Kauniit puvut, taitavat tanssinopettajat, upeat meikit ja kampaukset, hyvä livemusiikki ja tanssioppilaiden edistyminen – siinä on riittävästi syitä odotukseen. Olen toimittajan ominaisuudessa saanut kutsun monena vuonna tulla seuraamaan lähetystä studiolle ja aistimaan fiiliksiä.

 

Ennen lähetystä yleisö lauloi Mikko Leppilammelle tämän tullessa lavalle, sillä lauantaina Mikko oli täyttänyt 40 vuotta.

Mikko kumartaa kiitokseksi, kun yleisö oli yllättänyt hänet laulamalla onnittelulaulun.

 

Ennen lähetystä nauhoitettiin Tuija Pehkosen spiikki Tuija Tähtien Kanssa -ohjelmaa varten.

 

Tähtivalmentajien tanssi nauhoitettiin vähän ennen livelähetyksen alkua, jotta opettajat ehtivät vaihtaa kisavaatteet.

 

Ennen lähetystä tanssiparit asettuivat portaiden eteen.

 

Studio oli muuttunut. Herttoniemen sijaan tapahtumapaikka on Vantaa. Yleisö ja lehdistö sai odotella ulkona, kun kenraaliharjoitukset olivat kesken. Herttoniemessä odottelutilana toimi merikontti, nyt sellaista ”ylellisyyttä” ei ollut. Onneksi sää suosi.

Oletko aikaisempina vuosina kiinnittänyt huomiota studiossa roikkuviin kristallikruunuihin? Nyt niitä ei ollut. Loungessa oli Lokki-valaisimet ja yleisön yläpuolella muut muoviset. Ehkäpä sponsori on vaihtunut.

Täytyy tunnustaa, etten tuntenut kaikkia tähtioppilaita ennestään. Ehkä sinullekin jotkut nimet olivat vieraita? Sen vuoksi listaan ne vielä tähän:

Kansanedustaja Jaana Pelkonen ja Marko Keränen.

 

Meteorologi Pekka Pouta ja Jutta Helenius.

 

Juontaja Marja Hintikka ja Matti Puro.

 

Näyttelijä Hannes Suominen ja Kia Lehmuskoski
Laulaja Marita Taavitsainen ja Sami Helenius.

 

 

Tubettaja Tuure Boelius ja Ansku Bergström.

 

Malli, Miss Suomi 2013 Lotta Näkyvä ja Mikko Ahti.

 

Radiojuontaja Aki Linnanahde ja Saana Akiola.

 

Nyrkkeilijä Edis Tatli ja Katri Mäkinen.

 

Hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen ja Jurijs Trosenko

 

Tuomareina tutut Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen.

 

Ennen ensimmäisen lähetyksen alkua uskoin Jaana Pelkosen ja Marja Hintikan menestykseen. Se ei kyllä näkynyt aikanaan vielä ensimmäisessä lähetyksessä. Ilmeisesti jännityksellä oli oma osuutensa suhteellisen vaisuihin esityksiin. Olin samaa mieltä Jorman kanssa, että Jaana Pelkonen voisi unohtaa virkanaiseutensa ja Marja häpeän tunteen. Luotin, että Aino-Kaisa Saarinen kannattelee kroppaansa hyvin, mutta ennakkoon en ollut varma hänen rytmitajustaan. Ihan hyvinhän se tanssi sujui. Lotta Näkyvän tanssissa hänen heittäytymisensä heittoihin oli parasta, muuten tanssi ei juurikaan vakuuttanut.

Positiivisimmat yllätykset koin miesten kohdalla. Hannes Suominen oli upea ja häneltä tango taipui esimerkillisesti. Edis Tatlin tanssi oli ilo silmälle. Enkä ainakaan linssin läpi tuijotellessa havainnut hänellä pahoja rikkeitä edes ylävartalon asennon kanssa eli en huomannut tyypillistä nyrkkeilijän asentoa. Ja entä Pekka Pouta? Sehän oli kaunista liitelyä. Kuulinkin lähetyksen jälkeen, että hän on saanut kehuja tanssistaan telkkariuutisporukalle järjestetyssä Tanssii Uutisten Kanssa -tapahtumassa, jossa Helena Ahti-Hallberg oli opettanut Pekkaa. Ilmeisesti oppi oli mennyt perille.

Kilpailun nuorimmasta Tuure Boeliuksesta (ikä vain 17 v!) näki, että hän rakasti esiintymistä. Häntä ei edes haitannut pieni kaatuminen. Hän suorastaan loisti lavalla, vaikka tanssillisesti vielä onkin toivomista.

 

Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi juontavat TTK:n, kuten aikaisempinakin vuosina.

 

Ohjelman jälkeen lehdistöllä on mahdollisuus kuvata ja haastatella kilpailijoita, tähtiopettajia ja tuomareita. Siinä vaiheessa tunnelma on aina hyvin vapautunut.

 

Ohjelman jälkeen on helppo hymyillä.

 

Pekka sai kukkia läheisiltään.

 

Ensi sunnuntaina sitten ensimmäinen pari putoaa. Mitäs veikkaat, ketkä tippuvat?

Kaisa

 

kulttuuri
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *