Testasimme kiinteyttävää ja kohottavaa Lierac Lift Integral -ihonhoitosarjaa

Niinhän se vain on, että viidenkympin paikkeilla maan vetovoima iskee todenteolla ilmeeseen lähes samaan aikaan kuin ihon alainen rasvakerros alkaa vähentyä. Yhteisvaikutuksena piirteet alkavat roikkua ja kasvoille ilmaantuu pulleuden tilalle painaumia. Yhdessä nämä merkit saavat ilmeen näyttämään väsyneeltä ja jopa äkäiseltäkin etenkin, kun ilme on totinen.

Näihin pulmiin tarjoaa apuaan apteekeissa myytävä Lierac dermokosmetiikkasarjan uusi kiinteyttävä Lift Integral -ihonhoitolinja. Se lupaa tuoda takaisin kasvojen nuorekkaan ilmeen eli kiinteyttää, kohottaa ja palauttaa ihon täyteläisyyden.

Kiinteytystä ja kohotusta luvataan etenkin yläluomille ja leukalinjaan ja täyteläistävää kuopalle painuville alueille eli ohimoille, silmänalusille, poskipäille, nenän ja suun väliselle juonteelle ja suun reunuksille.

Lupaus on niin suuri, että emme heti ensikättelyssä oikein uskoneet. Päätimme testata asiaa kunnolla. Saimme testituotteet käyttöön alkukesästä ja käytimme niitä kesän.

 

Lierac Lift Integral -sarjaan kuuluu päivävoide normaalille ja kuivalle iholle ja hoitovoide erittäin kuivalle iholle, yövoide, seerumi, pikakaunistava naamio ja silmänalueen seerumi.

 

Lierac on ranskalainen ihonhoitomerkki, jonka tuotteet valmistetaan merkin omassa laboratoriossa. Lift Integral -sarjan erityisaktiiviaine on omassa laboratoriossa kehitetty Hyalu-3-tiiviste. Lisäksi tuotteissa on kiinteyttävää, runsaasti polyfenoleja sisältävää mahonkiuutetta sekä erityisen runsaasti flavonoideja sisältävää, täyteläistävää purppuratulppaaniuutetta.

Sarjan tuotteissa on aina mukana ripaus luksusta. Niin näissäkin. Koostumukset tuntuvat hyviltä iholla, ne myös levittyvät ja imeytyvät hyvin.

Testasimme kaikkia tuotteita, ja varsin hyviä ne ovatkin.  Sarjan ehdoton suosikkimme on Eye Lift Serum Eyes&Lids -luomenkohottaja. Kyllä, luit oikein. Tämän tuotteen kanssa kannattaa unohtaa vanhat opit silmävoiteen levityksestä.

Hajusteeton Eyelift Serum Eyes&Lids painellaan iholle erikoismuotoillulla kärjellä, 47 e/15 ml.

 

Tuotetta käytetään aamuin illoin sekä ala- että yläluomelle! Painele levityskärkeä ensin alaluomelle nenältä ohimoille päin, sitten samoin yläluomelle nenältä ohimoille päin. Koostumus sisältää kaksi kertaa enemmän kiinteyttäviä aktiiviaineita kuin hoitovoide. Se myös vähentää alueen turvotusta ja häivyttää silmänalusten tummuutta. Ja kyllä pitää myös lupauksensa yläluomen kohotuksesta.

Toinen tuote, johon miellyimme, on seerumi. Iho suorastaan imaisi sen hetkessä. Iho jäi sen jälkeen miellyttävän tuntuiseksi, sileäksi. Tuon päälle oli helppo levittää hoitovoide – eikä voide lähtenyt rullautumaan. Kiinteyttäviä peptidejä sisältävä seerumi tuntuu hyvin riittoisalta ja antaa kimmoisuutta.

Normaalin ja kuivan ihon päivävoide sisältää kosteuttavaa Tahitin tiarakukasta uutettua öljyä. Erittäin kuivalle iholle tarkoitettu voide sisältää ravitsevaa ja suojaavaa karitevoita. Yövoiteessa on nestekiertoa aktivoivaa inkivääriuutetta.

 

Flash Lift Mask -naamio muodostaa kasvoille kiinteyttävän kalvon 5-10 minuutissa, 47 e/75 ml. Superactivated Lift Serum Firmness Booster -seerumi lisää ihon kimmoisuutta näkyvästi jo viikon käytön jälkeen, 71 e/30 ml.

 

Juhlakauteenkin hyvin sopiva naamio on todellinen pikakaunistaja, joka selkeästi sai ihon näyttämään heleältä ja napakalta. Sitä kannattaa levittää aina myös kaulalle ja dekolteelle. Kiinteyttäviä peptidejä sisältävä seerumi tuntuu  hyvin riittoisalta ja antaa kimmoisuutta.

Vinkki 

Kaisa: Levitin ohuen kerroksen naamiota, jonka päälle sitten tein normaalin päivämeikkini. Hyvin toimi myös näin. Meikki pysyi hyvin ja iho näytti hehkeältä. Muutaman kerran jätin naamion vaikuttamaan koko yöksi. Silloinkin laitoin sitä ohuen kerroksen, jottei tyynyliina tahriinnu. Eli tätä tuotetta pystyi käyttämään useammalla tavalla.

 

Pidimme voiteiden tuoksusta ja iholla ylelliseltä tuntuvasta koostumuksesta. Kun purkki on näin avonainen, suosittelemme ottamaan voidetta lastalla. Näin voiteet säilyvät hyvin, että lotraa liikaa kerrallaan.

 

Voiteet levitetään kasvoille hierontaekspertti Galya Ortegan kehittämän kiinteyttävän hierontatekniikan avulla. Voit katsoa ohjeita sarjan  ranskalaisilta sivuilta osoitteessa https://www.lierac.fr/lift-integral/lift-integral.html

Hierontatekniikassa on yhdistelty tehokasta nipistelyä, joka aktivoi kollageenisynteesiä syvemmällä ihossa siten, että kudosten välinen volyymi palautuu, sekä voimakkaampia silottavia hierontaotteita, jotka kiinteyttävät ihoa.

Vinkki

Sini: Ihoni on todella kuiva ja kaipasin hieman lisäkosteutta kesähelteillä, sillä voiteet tuntuivat helteellä ehkä liiankin täyteläisiltä. Sain neuvon taputella iholle puhdistuksen jälkeen ensin Lierac Hydragenist Morning Moisturizing Mist –hoitovettä (lisää tietoa hoitovedestä) Sen päälle lisäsin seerumia ja vot, kuivuuden tunne katosi. Nyt kylmemmällä säällä en ole hoitovettä kaivannut.

 

Lierac Hydragenist Morning Moisturizing Mist -hoitoneste kosteuttaa, silottaa ja täyteläistää ihon pintaa, 26 e/100 ml.

 

Kaiken kaikkiaan hyvä sarja, joka saa ihon näyttämään virkeämmältä ja siloisemmalta. Iho tuntuu mukavan napakalta.

Sarjan tuotteet sopivat kaikille, jotka haluavat napakampaa ilmettä kasvoilleen. Jos olet harkinnut pistoshoitoja tai muita kohottavia tai kiinteyttäviä esteettisiä hoitoja, kokeile tuotteita muutama viikko ennen isoa päätöstä. Josko sittenkin nämä riittäisivät ja voisit hieman lykätä isompaa operaatiota?

Jos taas olet jo käynyt esteettisissä hoidossa, näillä tuotteilla voi auttaa pidentämään hoitojen vaikutuksia.

Lierac Lift Integral -linjaa, kuten kaikkia Lieracin tuotteita, myydään vain apteekeissa (myyntipaikat löytyvät täältä), jolloin saat henkilökohtaista apua asiantuntijoilta tuotevalintoihin.

Kaisa ja Sini

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *