Kosmetiikkakalenteri mainio tapa tutustua uusiin tuotteisiin

Lapsille on perinteisiä kuva-adventtikalenteiden lisäksi suklaakalentereita jne. Viime vuosina ovat kosmetiikkayritykset tuoneet myyntiin meille aikuisille – ja jotkut myös nuorille – tarkoitettuja joulukalentereita, joissa jokaisen luukun takaa paljastuu matkakokoinen kauneustuote. Tällaisen kalenterin myötä on kiva päästä tutustumaan itselle ehkä vieraisiin tuotteisiin ja saada matkoille sopivia tuotteita. Tuntuu, että tänä vuonna näitä kauneuskalentereita on aikaisempaa enemmän. Poimimme tähän herkuimmat vaihtoehdot.

Biotherm 60,90 e (arvo 225 e), Sokos

Sisältää monipuolisesti ihonhoitotuotteita, voiteita, seerumeita, puhdistustuotteita ja jopa muutaman miehille tarkoitetun tuotteen. Hyvä hinta-laatusuhde. (katso lisää Sokoksen verkkosivulta.)

Clarins 110 e, Stockmann

Kalenterissa 11 kasvojenhoitotuotetta, 5 vartalonhoitotuotetta, 6 meikkituotetta sekä 2 kaunista tarviketta. Tuotteista 3 on isoja normaalikokoisia tuotteita, 12 on reilunkokoisia kokeilutuotteita, 7 on minikokoisia tuotteita ja 2 on muita tarvikkeita. Ihanan ylellinen.  (lisää tietoa Stockmannin sivulta).

Lumene, 89,90 e

Luukkujen takaa paljastuu 17 ihonhoitotuotetta, 2 ihonhoitotarviketta ja 5 suosikkimeikkituotetta. Hyviä tuotteita jokapäiväiseen ihonhoitoon ja meikkaukseen. (Stockmann-verkkokaupassa tarjouksessa 66 e)

Essie, 79 e

Kynsilakkahullun unelma, joka sisältää 7 täyskokoista tuotetta, 11 matkakokoista tuotetta sekä 6 jännittävää yllätystä. (linkki Sokoksen verkkokauppaan).

Estée Lauder, 189 e, Stockmann

 

Kattava valikoima laadukkaita ihonhoito- ja meikkisuosikkeja. Upea pakkaus, jota voi hyödyntää myöhemmin vaikkapa lasten joulukalenterina. Ylellinen. (lisätietoja Stockmannin verkkosivulla).

L’Occitane Magic Premium, 89 e

Laatikoissa mm. useita kasvovoiteita, vartalotuotteita, käsivoiteita, pari hiustuotetta ja pari tuoksua. Mielenkiintoinen kokonaisuus. (linkki L’Occitanen verkkokauppaan).

L’Occitane The 2018 Classic, 54 e

Kalenteri kätkee sisäänsä mm. 8 vartalotuotetta, 3 saippuaa, 4 käsille tarkoitettua tuotetta, muutaman kasvovoiteen ja jalkavoiteen. Hyviä perustuotteita. (katso lisää L’Occitanen verkkokaupasta).

Oletko sinä ostanut tai saanut kosmetiikkakalenterin? Jos olet saanut, mitä olet siitä mieltä?

Kaisa 

 

 

 

 

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *