Olisiko isä vihdoinkin oman sampoon tai voiteen arvoinen?

Akat ne rasvoilla komeilee…. Eipä uskoisi, että vielä vuonna 2018 kuulee tällaista puhetta, mutta kyllä vain ainakin silloin kun miesporukka pitää aamuparlamenttiaan kyläkuppilassa. Pakko myöntää, että moinen lohkaisu hieman särähti korvaani. Annetaanko isälle edes yksi oma voidepurkki tai sampoo ensi viikonloppuna? Kosmetiikkalahjan saa parhaimmillaan muutamalla eurolla.

Jos mies ei jaksa nähdä vaivaa, niin marketista löytyvä LV Men -after shave balm -geelivoide on kätevä, sillä putkilon loputtua on helppoa ostaa uusi tilalle, hajusteeton voide rauhoittaa ihon ärsyttämättä, 75 ml 5 e. Luonnonraaka-aineita arvostavalle sopii vaikkapa Bulldog Sensitive -kosteusvoide, 100 ml 15 e. Oriflame Novage Men sarjan puhdistusaine myös kuorii ihon pintaa,  125 ml 23 e. Ulkoilmassa viihtyvän ahavoituneenkin ihon pehmittää Lumene Arktis Kosteuttava ja Rauhoittava voide, 50 ml 27 e. Jos iho kaipaa enemmän, voi sillekin sipaista Redken Brews -partaöljyä, 30ml noin 20 e.

 

Jos isä on jo päässyt kosmetiikan parissa pidemmälle, niin sitä yksilöllisempiä tuotteita kannattaa lahjoittaa. Kattava valikoima löytyy jo marketeistakin, mutta oletteko vilkaisseet kampaamoiden valikoimiin? Moni sampoosarja on lanserannut myös ihon hoitotuotteita partojenhoitotuotteista puhumattakaan. Tässä muutama poiminta.

Kampaamoista löytyy erikoissampoita, kuten System Professional Energy -sampoo, joka sopii hyvin väsähtäneille hiuksille, 250 ml 28 e, tai harmaille hiuksille pehmeyttä ja kiiltoa antava luonnonraaka-aineita sisältävä MRoom Gold Edition Cool Grey -sampoo, 250 ml 24 e. Markettipuolelta löytyy Nivea Men Strong Power -sampoo vahvistaa hiuksia, 250 ml 2,75 e.

 

Monen miehen kaipaama miehinen hiuslakka löytyy Redken Brews -sarjasta, 200 ml 28 e, kuten myös olupulloa muistuttaviin puteleihin pakatut sampoot, 300 ml 26 e.

 

Nuoremmat isät ilahtuvat vaatemerkki Ted Bakerin uudesta Ted’s grooming Room -kosmetiikkasarjasta, jossa on tuotteet hiusten-, parran- ja ihonhoitoon, sampoo 300 ml 25 e, kosteusvoide 75 ml 27 e, partaöljy 45 ml 27 e ja kasvojen puhdistusvoide 150 ml 25 e.

 

Kannattaa vilkaista myös joululahjapakkauksia, joita löytyy jo kaupoista. Pakkauksessa olevien tuotteiden yhteishinta on yleensä vähemmän kuin että ostaisit tuotteet yksittäin.

Sini

Jos et halua ostaa tavaraa, annapa itse isälle vaikka pieni kasvohoito. Puhdista ensin iho, laita kasvoille toviksi lämpimässä vedessä lämmitetyt kasvopyyhkeet. Kuori lämmin iho. Jos isän kulmakarvat rehottavat, niin leikkaa tai nypi ne siisteiksi. Levitä kasvoille täyteläinen void ja hiero kasvot. Veikkaanpa, että tämä lahja muistetaan vielä pitkään.

 

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *