Hellää hoitoa merillä ja maissa

Jo tunnin piipahdus kauneushoitolaan on mukavan rentouttava ja arjen rutiinit katkaiseva kokemus. On jännää, miten toisen ihmisen käden kosketus herättää tunteita niin ihossa, kehossa ja mielessä. Bonuksena iho näyttää hehkeämmältä ja ilme levollimmalta. Testasimme neljä erilaista hoitoa.

Hemmottelua laineilla

Viking Gracen Spa & Wellness -osaston uusi sarja on saksalainen laatusarja Babor.

 

Viking Grace -laivan Spa & Wellness -hoitola vaihtoi sarjaa. Uusi sarja on legendaarinen, saksalainen Babor. Pääsin kokeilemaan Gracen  Babor Grand Cru -hoitoa (79 e / 45 min) taannoisella lehdistömatkalla.

Hoito alkaa ruusuntuoksuisella tervetulotoivotuksella ja ruusulta tuoksuvilla pyyhkeillä. Sen jälkeen alkaa miellyttävä hoito, jossa iho analysoidaan ja puhdistetaan. Tuon jälkeen ruusulta tuoksuva entsyymikuorinta poistaa kuolutta ihosolukkoa. Kuorinnan jälkeen geelinaamio ja heleyttävä ruusuampulli sekä ihana kasvohieronta tuntuvat miellyttäviltä.

Hoito tuntui suorastaan ylelliseltä.

Kasvohoito iho sai energisyyttä, hehkua ja pehmeyttä. Lisäksi iho tuntui kosteutetulta. Koska laivan ilmastointi voi kuivattaa ihoa, tällainen kosteuttava ja lisäksi rentouttava hoito on mitä parhain  ajanviettotapa. Tuon jälkeen voi vielä pulahtaa Spa-osaston porealtaisiin, käydä lumiluolassa ja saunassa.

Viking Gracen Spa & Wellness -osastolla voi hoitojen lisäksi myös rentoutua porealtaissa, käydä lumiluolassa, nauttia saunan lämmöstä ja katsella merimaisemia.

 

Hoidon jälkeen olo oli virkistynyt ja ihon väri oli terve ja tasainen. Iho myös tuntui pehmeältä.

Hoito kannattaa varata ennen matkaa, koska hoitoaikoja on rajoitettu määrä. Tässä linkki Viking Gracen Spa & Wellness -sivustolle.

Kaisa

Kiinteytystä kasvoille maissa

Nimue-ihonhoitosarja on kosmetologien käyttämä ammattisarja, jonka tuotteiden raaka-aineet ovat kasviperäisiä. Kokeilin sarjan Nimue -kiinteyttävää kasvohoitoa hieronnalla ja kollageeninaamiolla (116 e / 60 min) kauneushoitola Boulevard Beautyssä Helsingissä.

Hoito lupaa paljon: nuorentaa ihoa, silottaa ryppyjä ja juonteita sekä parantaa ihon kosteutta ja kimmoisuutta. Hoitokokonaisuus rentouttaa ihoa ja olotilaa kokonaisvaltaisesti, lopputuloksena raikas ja heleä iho sekä levännyt, virkeä mieli.

Kosmetologi Minna Luostarinen, Boulevard Beauty.

 

Hoito alkoi ihonpuhdistuksella. Jo lämpimien pyyhkeiden laittaminen kasvoille tuntuu ihanalta, samoin hoidon tehneen Minna Luostarisen hellä kosketus. Puhdistuksen jälkeen iho kuorittiin entsymaattisesti, vaikuttavana aineena ananasentsyymi. Olen aina kriittinen kuorinnan suhteen, sillä ohut ihoni ei paljoa kestä. Tämä kuorinta oli juuri sopivan tehokas, hieman pisteli, mutta ei liikaa.

Hoidon paras vaihe oli ehdottomasti kasvohieronta, joka lupauksen mukaan rentoutti, mutta myös virkisti. Hieronnan jälkeen kasvoille levitettiin kollageeninaamio, joka tuntui mukavalta. Naamion vaikutusaikana hierotaan toiveiden mukaan joko kädet, jalat tai niska-hartia-dekoltee-aluen. Minä valitsin jälkimmäisen. Hyvältä tuntui.

Lopuksi vielä kasvo- ja silmänympärysvoide ja aurinkosuoja (testasin hoitoa loppukesällä).

Hoito oli melkolailla peruskasvohoito, ei mitää ihmeellisiä jippoja. En niitä odottanutkaan. Hoidon jälkeen olo oli virkeä, iho heleä ja miellyttävän tuntuinen.

Nimue-hoitoja tehdään eri puolilla maata, oman paikkakunnan Nimue-hoitolaa voi kysellä maahantuojan sivuilta.

Sini

Leukalinja napakaksi Porvoossa

Kokeilin Nannic-maahantuojan luona Porvoossa Nannic Deep Skin -hoitoa, johon yhdistettiin radiofrekvenssikäsittely (175 e / 1,5 t)

Alkupuhdistuksen jälkeen oli vuorossa ihon entsymaattinen kuorinta. Tämän jälkeen kosmetologi käsitteli kasvot mikroneulauskynällä, joka teki 10 minuutin aikana satojatuhansia pieniä kanavia ihon pinnalle. Hoitoa jatkettiin hoitoalue radiofrekvenssilaitehieronnalla, jonka tehoa hoitaja pystyi säätelemään. Tämän jälkeen kasvoille ja kaulalle levitettiin tuhti alginaattinaamio, joka vähitellen muuttui kumimaiseksi maskiksi.

Neulauksen jälkeen kumimainen naamio rauhoitti ihoa.

 

Koko hoito tuntui miellyttävältä, mutta tehokkaalta. Edes mikroneulauskynä ei aiheuttanut kipua niin kuin perinteinen mikroneulaus voi aiheuttaa. Ihoa ei edes kuumottanut, kuten joskus voimakkaiden hoitojen aikana.

Hoidon luvataan vahvistavan sidekudosta, vaalentavan pigmenttiläiskiä, vähentävän ryppyjä, lisäävän ihon kimmoisuutta ja kosteuttaa ihoa. No, minulla ei ole pigmenttiläiskiä, joten niiden vaalenemista ei voinut havaita. Sitä vastoin iho tuntui kivalla tavalla hoidetulta, punoitusta ei juurikaan ollut nähtävissä ja mikä parasta: leukalinja oli selvästi napakampi kuin ennen hoitoa!

Kaisa

Parin tunnin irtiotto

Kävin rentoutumassa Ihohoitola Lupauksessa Dr. Hauschkan klassisessa kasvohoidossa (150 e / 2 t).

Yllättävää on, että kasvohoito alkaa jalkakylvyllä. Sitten kädet, käsivarret ja jalat hierotaan rytmikkäästi, mutta hellästi painellen. Tämän jälkeen minua pyydettiin hengittämään syvään, jolloin nenäni havaitsi aromaattisen tuoksun. Näiden esivalmisteluiden tarkoitus oli saada minut rentoutumaan ja ottamaan vastaan kasvohoidon.

Alkupuhdistuksen jälkeen kosmetologi helli ihoani naamiolla ja seerumilla. Sitten kosmetologi vilkastutti siveltimillä (!)  lymfan kulkua.

Dr. Hauschkan klassinen kasvohoito rentoutti.

 

Hoito päättyi pitkään, aromaattisella öljyllä tehtyyn kasvo- ja dekolteehierontaan.

Hoidon jälkeen olin täysin unohtanut ajankulun, vain nauttinut. Iho näytti levänneeltä.

Kaisa

 

 

 

 

 

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *