Millaiset jalkineet vajaamittaisten housujen kanssa?

Juttelin lukijan kanssa. Hän vinkkasi, että voisin kirjoittaa lyhyiden housujen käytöstä, miten niiden ympärille rakennetaan onnistunut kokonaisuus.

Vajaamittaiset housut ovat muotia. Ei ole sama, millaiset jalkineet ja yläosan yhdistät niihin, jos haluat, että kokonaisuus imartelee sinua. Poimi tästä vinkit.

Pitkälle sopii leveälahkeiset, vajaamittaiset housut. Hän voi myös sonnustautua mataliin kenkiin, koska housujen ja jalkineiden lyhentävä vaikutus ei haittaa. Me muut, jotka emme ole mannekiinimittaisia, pitää miettiä asiaa paljon tarkemmin. Jos housujen kangas on laskeutuva ja jalkineet ovat housujen tummuusastetta, ollaan hyvin lähellä onnistumista. Jos lyhyellä leveät, lyhyet housut ovat jäykkää kangasta ja kenkien väri poikkeaa suuresti housujen väristä, henkilö näyttää todellista lyhyemmältä. Tilannetta pahentaa vielä, jos yläosa on pitkä ja kenkien ja housujen väliin jää ”ylimääräinen” värikaistale esimerkiksi sukista.

Pitkällä naisella tämä kokonaisuus on ok. Lyhyelle parempi olisi, että jalkineiden väri olisi samaa tummuusastetta kuin housut, myös korot auttaisivat asiaa.

 

Jos housut ovat kapeat, pidentävä vaikutus syntyy helpommin kuin leveiden housujen kanssa. Jätän nyt käsittelemättä kapeiden housujen muut haasteet: istuvuuden, leveän lantion ja rehevien reisien kätkemisen. Sopusuhtainen ja keskipituinen nainen yhdistää kapeisiin, nilkat paljastaviin pöksyihin myös matalat jalkineet. Silloinkaan en lyhentäisi vaikutelmaa räyhäkkäillä sukilla.

Pitkähköllä tämä vielä menettelee, mutta lyhyellä tilanne paranisi esim. saapikkailla.

 

Kannattaa tsekata, vilkkuvatko housujen ja kenkien välistä ”vääränväriset” sukat – ja tämä on siis hyvä katsoa myös niin, että KÄVELEE.

 

Kyllähän tällainen vielä jotekin voisi toimia todella pitkällä naisella. Muille tällainen on todella lyhentävää. Jos saapikkaiden varret ulottuisivat lahkeiden alle, tilanne olisi armollinen myös lyhyellä – ja kaiken lisäksi lopputulos olisi siistimpi. Jalkineiden linjakkuus on plussaa.

 

Mitäs mieltä olette tästä, kurpitsanväriseen housupukuun sonnustautuneen naisen, kenkävalinnasta ajatellen mittasuhteita?

 

Tämä vaatii pituutta ja sopusuhtaisuutta. Parempi olisi, että iho ei vilkkuisi saapikkaiden ja lahkeiden välistä.

 

Onko sinulla housut, jotka jättävät nilkat näkyviin? Millaiset jalkineet yhdistät niihin?

Huom. Kaikkia ”sääntöjä” voi rikkoa, jos mittasuhteet eivät kiinnosta eikä halua korostaa vain vartalonsa parhaita puolia.

Kaisa

PS. Joko olet tilannut Naiselon uusimman postauksen sähköpostiisi? Se käy helposti blogisivuston alaosasta (skrollaa ihan alas, aikaisempien postausten ja kommentoinnin alapuolella lukee ”tilaa postaukset sähköpostiin”). Näin pysyt ajan tasalla meidän postauksista.

 

kulttuuri
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *