Vinkkejä tuoksulahjan ostamiseen

Tuoksulahjat ovat kuuluneet perinteisesti jouluun. Mutta miten osua maaliin, että lahjansaaja pitäisi tuoksusta? Tässä muutamia vinkkejä ja kauden ylellisiä tuoksuja.

Kauden uutuustuoksuista löytyy varmaan kaikille tuoksujen ystäville mieleinen vaihtoehto.

 

1 Lempituoksu: Jos lahjansaaja on luottanut pitkään tiettyyn tuoksuun, helpoin on ostaa sitä samaa. Jos tällaiselle haluat ostaa vähän erilaista, osta lempituoksusta päivitetty sesonkihajuvesi.

Chanel 5 on todellinen klassikko ja edelleen monen lempituoksu. Tänä vuonna Chanel no 5 Red Edition EdP on saanut pakattu punaiseen, 100-millilitraiseen pulloon, 189,80 e.

 

2 Tunne tyyli: Onko saaja tyyliltään klassikko, kokeilija, urheilullinen, romantikko vai ekologisuutta arvostava? Kun kerrot tuoksuosaston henkilölle tyylin, hän pystyy antamaan sinulle muutaman sopivan vaihtoehdon, joista voit valita.

Paco Rabanne Pure XS on hyvä valinta kokeilijalle. Tuoksu on kukkais-itämainen, jossa on tiettyä villiyttä ja provokatiivisuutta. Siinä tuoksuvat mm. jasmiini ja ylang-ylang. Edp 78,90 e / 50 ml.

 

3 Päivään vai iltaan? Yleensä päivällä käytetään kevyempiä tuoksuja kuin iltamenoissa. Ehkä varminta on turvautua kevyeen vaihtoehtoon, ellet tiedä, että saajan toiveissa on nimenomaan iltatuoksu.

Tiffany & Co EdP on naisellinen ja hienostunut. Siinä tuoksuvat iirikset ja patsuli, jotka kietoutuvat myskiin, 97,50 e / 50 ml.

 

4 Lempisuunnittelija: Joskus saajan lempisuunnittelijan tietäminen voi myös auttaa tuoksuviidakossa, jos suunnittelijan on ollut mukana kehittelemässä omaa nimeään kantavaa tuoksua.

Jos lahjansaaja pitää Burberryn vaatteista, hän saattaisi pitää myös Burberryn Her EdP -tuoksusta. Sen alkutuoksusta löytyy mm. punaisia ja tummia marjoja, sydäntuoksusta jasmiinia ja orvokkeja ja pohjatuoksussa meripihkaa ja myskiä. 93 e / 50 ml.

 

5 Kukkia, mausteita vai myskiä? Oletko kiinnittänyt huomiota, millaisia tuoksuja saaja on aikaisemmin käyttänyt? Jos hän suosii kukkaistuoksuja, osta sinäkin sellainen. Voimakkaiden, maustettujen tai myskisten tuoksujen ystävällä kukkais- tai sitrusmainen tuoksu voi jäädä käyttämättä.

Kukkaistuoksujen ystävälle uusi Guerlain Shalimar Souffle de Lumière EdP. Se on lämmin ja sensuelli. Alkutuoksussa raikasta bergamottia, sydäntuoksussa jasmiinia ja ylang-ylangia, pohjatuoksussa vaniljaa. 115 e / 50 ml

 

6 Seikkailuun: Entäpä jos vain heittäydyt seikkailuun ja hyppäät tuntemattomaan ottamatta kuitenkaan liian suurta riskiä? Silloin voisit turvautua tutun tuoksumerkin uuden linjan tuotteeseen. Kysehän ei kuitenkaan ole sen vakavammasta kuin hajuvedestä. Jos tuoksu ei toimi saajan iholla, hänhän voi käyttää sitä vaikka huonetuoksuna.

Bvlgarin ensimmäinen ns. chypre-tuoksu on Goldea The Roman EdP. Se on omiaan rohkealle, nykyaikaiselle naiselle. Tuoksu on yhdistelmä bergamottia, mustapippuria, pionia, jasmiinia, ruusua, tuberoosaa, patsulia, vetiveriä ja myskiä. 72,90 e / 30 ml

 

Kaisa

Tuoksut saatu blogin kautta.

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *