Säästövinkki kosmetiikkalahjaan

Jos haluat antaa lahjaksi ystävälle tai itsellesi kosmetiikkaa, tutkipa valmiita joululahjapakkauksia. Niihin on koottu sarjojen suosituimpia tuotteita tai minikokoisia uutuuksia. Joissakin on vain matkakokoisia tuotteita. Tällainen pakkaus on varsin kätevä, jos haluat tutustua aivan uuteen sarjaan tai testata kalliimpia erikoistuotteita.

Lahjapakkauksia löytyy nuorille, naisille ja miehille.

 

Pakkauksen hinta saattaa olla vain hitusen enemmän kuin päätuotteen hinta. Pakkausten hintahaitari on laaja, arkituotteista luksuskosmetiikkaan. Esimerkiksi kuvan Maybelline-pakkauksessa on ripsiväri ja rajaus, pari euroa ripsaria kalliimmalla. Siis silkkaa säästöä.

Ja mikä parasta, nyt jo näkyy olevan osa joulupakkauksista tarjouksessa. Ei huono vaihtoehto perustuotteidenkaan hankintaan.

Onnistuneita pakettiostoksia

Sini

puheenaiheet
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *