Kokeilimme muotia: Poimi vinkit paitamekon käyttöön

Paitamekko, tuo klassikkojen klassikko, on jälleen ajankohtainen. Se sopii monelle vartalotyypille, mutta ei miten tahansa puettuna.

Paitamekkoja on jo useamman sesongin aikana nähty muotinäytöslavoilla. Nyt niitä on saatavana myös meillä. Paitamekko sopii monille.

 

Havainnollistamme Sinin päällä, miten erilaiselta paitamekko näyttää, kun napit ovat (muodikkaasti) kiinni ylös saakka ja vyö kiinni verrattuna rennompaan versioon. Lisäksi kenkävalinnalla voi tehdä ihmeitä. Huomaatko eron?

Sama mekko, eri tyyli.

 

Vasemmalla mekon kaikki napit ovat kiinni, ja vyö solmittu vyötärölle. Tämän myötä kaula näyttää lyhyemmältä kuin onkaan. Lisäksi rinnat näyttävät todellista suuremmilta. Vyö korostaa vatsaa. Matalat, hieman kömpelön näköiset kengät eivät anna linjakkuutta, vaan lässäyttävät kokonaisuuden. Ei jatkoon!

Oikealla kolme ylintä nappia on jätetty auki, jolloin kaulalle tulee pituusvaikutelmaa ja rinnatkin näyttävät sopusuhtaisilta. Jos vyö jätetään solmimatta, vatsa ei korostu. Linjakkaat jalkineet, joissa on kuitenkin tukevat, muutaman sentin korot nostavat olemuksen ylös ja antavat siroutta. Jatkoon!

Summa summarum: Älä heti tuomitse vaatetta, vaan kokeile ilman vyötä, napittaa eri tavalla kuin muotikuvissa tai mallinukella on. Mieti myös jalkineiden vaikutusta kokonaisuuteen.

Kaisa

kulttuuri
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *