Kiva, kohtuuhintainen hotelli Kööpenhaminassa

Lyhyillä matkoilla haluan asua kaupungin keskustassa, ytimessä. Toivon hotellilta siisteyttä, toimivaa suihkua, hyvää sänkyä, turvasäiliötä jne. – ja tietysti kohtuullista hintaa. Valitettavan usein kaikkien muiden toiveiden täyttyessä, hinta pomppaa ihan eri svääreihin kuin olisin valmis maksamaan. Sen vuoksi ilahduin suuresti, kun löysin itselleni uuden hotellin Kööpenhaminasta. 

Olin katsellut tuttuja hotelleja, jotka ovat Raatihuoneentorin läheisyydessä. Koska kyse oli näytös- ja messuajankohta, monien hotellien hinnat olivat jälleen aika kalliita. Siihen tietysti vaikutti myös se, että olin liikkeellä minulle normaalia myöhemmin, vain vajaa kaksi kuukautta ennen matkaa.

Nettisurfaillessani harhauduin myös CitizenM-hotellin sivustolle. Sijainti oli täydellinen: H C Andersens Boulevardin varrella, aivan Raatihuoneentorin läheisyydessä. Huoneet näyttivät siistiltä, nykyaikaisilta. Eikä kolmen yön 1-hengen huoneen hintakaan ollut päätähuimaava, yhteensä 305,04 euroa! Ihan kohtuullista. Tottahan toki varasin huoneen itselleni.

Näkymä hotellin vastaanottokerroksesta kaupungille.

 

Kun sitten aikanaan saavuin hotelliin, tajusin, että tämähän on uusi hotelli, joka oli tullut taloon, jota rempattiin aika pitkään. Ymmärrettävästi huoneet ja yleiset tilat olivat siistissä kunnossa.

Erikoisuus oli, että hotellin vastaanotto oli ylimmässä kerroksessa. Asiakkaat itse kirjautuivat tietokoneella, tosin henkilökunnan avustuksella.

Huone oli kompakti. Valot, telkkari, lämpötilan säätö, verhojen nostaminen ja laskeminen yms. tapahtui huoneessa olevasta iPadistä. Sänky oli nostettu aika ylös. Sen alapuolella oli vetolaatikko, josta löytyi turvasäilö.

Vaikka huoneeni on vilkaliikenteiselle H C Andersens Boulevardin puolelle, liikenteen melu ei häirinnyt nukkumista.

 

Sänky oli aika korkealla, laatikon päällä.
Laatikosta paljastui turvasäilö.

 

Toisesta laatikosta paljastui jääkaappi.

 

Huoneen hauskat kirjatuet.

 

”Petikaveri”, farkkuasuinen tyyny.

 

Vastaanottokerroksessa oli aamiaishuone, oleskelutiloja ja tietokoneita asiakkaiden käyttöä varten.

Suihkussa oli valittavana trooppisesta sateesta tavalliseen suihkuun.

Kaiken kaikkiaan kiva kokemus. Ei mitään luksusta, mutta toimivaa ja siistiä. Tsekkaan tämän hotellin hintatason ja saatavuuden seuraavallakin Kööpenhaminan-matkallani.

Kaisa

PS. Tämä ei ollut mainos. Maksoin itse hotellin.

kulttuuri
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *