Näin saat unelmavartalon alusasuilla

Tiesitkö, että vääränmalliset ja -kokoiset alusasut antavat ikälisää ja lisäkiloja vartalollesi? Ja kuka nyt sellaista haluaa!  Alusasujen tärkeyttä ei kannata vähätellä, vaikka ne eivät muille näykään. Oikein valitut alusvaatteet antavat itsevarmuutta ja saavat vaatteet laskeutumaan kauniisti.  

Moderneilla ja laadukkailla alusasuilla voi muokata vartaloaan: nostaa, litistää, silottaa, antaa muotoja tai minimoida niitä. Mallia voi katsoa vaikka filmitähdistä. Vai luuletko, että Hollywoodin punaisella matolla tepastelevilla filmitähdillä on niin täydelliset vartalot kuin salamavalojen välähtäessä näyttäisi?

Katsopa itseäsi kokovartalopeilistä edestä ja takaa. Ovatko rintaliivit uppoutuneet selkään? Ovatko olkapäät kuopalla vai valuuko liivin olkain koko ajan olkapäältä?

Asettuvatko rinnat olkavarren puoliväliin, joka on se ihanteellisin korkeus. Vai roikkuvatko rinnat pallean päällä kainaloita kohti? Ja entäs vyötärö ja peppu? Loistavatko vatsamakkarat kerroksina paidan alta? Erottuvatko alushousut kapean hameen tai housujen alta? Jos joku edellä mainituista toteutuu, niin mars alusasuostoksille ammattilaisen luo. Anna hänen mitata vartalosi ja suositella kokoa. Äläkä säihkähdä ja tuijota pelkästään kokonumeroa. Kokonumero vaihtelee myös malleittain. Sovita eri malleja ja kokoja.

Tärkeää on löytää juuri sinulle sopivat alusasut. Ketään ei kaunista, jos rintaliivit ovat väärää kokoa, jonka ansiosta rinnat pursuavat kupeistaan ja muodostavat vararinnat. Eikä imartelevaa ole, että alushousujen rajat muodostavat tuplakankut tai uppoutuvat vatsamakkaroiden kätköihin korostaen vatsanseutua.

Päätimme havainnollistaa, miltä näyttää, kun vaatteen alla on vääränlaiset alusasut ja oikein valitut vaihtoehdot. Vaatteiksi otimme trikoo- ja neulepaidan, kotelomekon ja kapealinjaisen neulemekon. Valitsimme Changen valikoimista näiden vaatteiden alle sopivat tuotteet.

Rinnat kauniisti esiin

VÄÄRIN! Pitsikuppiset rintaliivit eivät ole parhaat mahdolliset trikoopaidan alla, koska niiden pitsit tekevät kokonaisuudesta epäsiistin. Lopputulos näyttää siltä kuin rinnoissa olisi rokkoa.

 

OIKEIN! Saman paidan alle on puettu Changen sileä- ja täyskuppiset t-paitaliivit. Niiden ansiosta lopputulos on siisti, eikä paidan alta näy rajoja.

 

OIKEIN! Samat sileäkuppiset t-paitaliivit toimivat erittäin hyvin myös neulepaidan alla.

 

Topattu Jasmine-rintaliivi on saumaton. Olkaimet voi pukea selän takaa ristiin. Koot 65-85, kupit C-I,  39,95 e. Rintaliiveihin myydään myös lisäosia, esimerkiksi ympärysmittaan on jatkopala.

 

 

Peppu sileäksi, makkarat piiloon

VÄÄRIN! Kapealinjaisen neulemekon alle puetut liian pienet ja vääränmalliset alushousut tekevät ikävät rajat. Kokonaisuus ei silloin imartele käyttäjää. Sama ongelma on myös pitkienhousujen tai kynähameen kanssa.

 

OIKEIN! Nyt alle on puettu Changen lahkeelliset alushousut, jotka tukevat vatsaa ja nousevat vyötärön yläpuolelle. Tällöin vartalon pehmeys silottuu. Lisäksi takakappaleen rypytys nostaa peppua. Kaikkein parasta on, että housut ovat jopa miellyttävät päällä.

 

Control Shapewear -korkeavyötäröinen housu, koot S-XXL, 79,95 e.

 

 

Unelmavartalo

VÄÄRIN! Vääränmalliset, vatsamakkaran korkeimmalle kohdalle päättyvät alushousut jättävät ikävät rajat. Kaiken lisäksi hyvin niukkalinjainen mekko ei pääse laskeutumaan kauniisti. Nythän näyttää siltä kuin käyttäjällä olisi vähintään yhtä kokoa liian pieni mekko.

 

OIKEIN! Mekon alle on puettu Changen ”filmitähtimekko” eli Control Shapewear -muokkaava alushame. Se silottaa vartalon pehmeyttä, vyötäröpoimuja, eivätkä alushousujen rajat näy. Mekko pääsee laskeutumaan oikealla tavalla. Napakka alushamemekko on pelastus, joka pitäisi löytyää jokaisen naisen vaatekaapista.

 

 

Control Shapewear -alushame (filmitähtialushame), koot S-XXL, 89,95 e.

 

Pidäthän hyvää huolta alusvaatteistasi. Pese ne jokaisen käytön jälkeen käsin tai pesupussissa pesukoneessa ohjeiden mukaan. Anna alusasujen levätä käytön välillä.

Tutustu monipuolisiin ja laajoihin Change-mallistoihin

Sini ja Kaisa

kulttuuri
Kommentit (139)
 1. Marjut Koistinen
  6.3.2019, 11:29

  Oikein valitut alusvaatteet todella tärkeä asia. Asiantunteva myyjä kullanarvoinen!

  1. Marjut Koistinen
   6.3.2019, 11:33

   Vastaus D

  2. Jaana Jussila
   12.3.2019, 15:38

   Vastaus on B viime vuonna

  3. Anja Multaharju-Suni
   13.3.2019, 18:34

   C

  4. Leena Penttilä
   14.3.2019, 08:51

   C

  5. Marita Vähämäki
   14.3.2019, 10:12

   B viime syksynä

 2. Hei!
  Viimeisimmästä liiviostoksestani taitaa olla noin vuosi. Käyn alusvaateostoksilla harvoin mutta ostan kerralla useammat. 🙂

  1. B liivit on ihania 😍

   1. Vastaus: A

  2. B viime syksynä

   1. Ulla Henriksnäs
    13.3.2019, 18:55

    Vastaus on C.

  3. Tarja Piispa
   14.3.2019, 09:09

   C

   1. Airi Kiimalainen
    14.3.2019, 20:58

    D

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *