Kolme lempimeikkiä juuri nyt

Meiltä Kaisan kanssa kysytään usein, mitä meikkejä me itse käytämme. Kysymykseen on todella vaikea vastata, sillä testaamme jatkuvasti uusia tuotteita.

Silti meikkipussini sisältö on luottotuotteiden kohdalla melko vakio. Olen jo pitkään käyttänyt samaa yönsinistä Lumenen luomiväriä, jota hamstrasin kun sain kuulla, että väri ja tyyppi lopetetaan. Olen melko kauan etsinyt kestävää ruskeasävyistä luomiväriä. Löysin ensin Lancôme Hypnôse -paletin eri värisenä eli sinisenä ja ihastuin heti luomivärien laatuun, kun testailin niitä ensin käden iholle ja sitten luomille. Ehdin siis kokeilla värejä toisesta paletista, siksi kuvassa on vielä iskemätön pakkaus. Näitä värejä ei kannatakaan ostaa vain katsomalla, vaan kokeilemalla väriä vaikka kämmenselkään. Parasta tietenkin olisi, jos myyjä laittaisi väriä luomille.

Sama etsintä on ollut voidemaisen poskipunan suhteen. Koska ihoni on ohut ja kuiva, voidemainen väri on paras. Vanha suosikkini on ollut Clarins, mutta nyt olen tykästynyt Isadoran poskipunapuikkoon.

Huulipunia vaihtelen koko ajan ja samaan aikaan on käytössä useita merkkejä ja sävyjä. Viimeisin ihastukseni on uudistunut Sensai The Lipstick.

Lancôme Hypnôse Paletten kuvan sävy on 11 Terre de Sienne, 59 e. Isadora Blush Stick’n Brushin toisessa päässä on sivellin, jolla punan voi viimeistellä saumattomasti ihoon, 16,50 e. Sensai The Lipstick 04 Hinageshi Orange, 52 e.

 

Luomiväreissä paljon pigmenttiä ja koostumus on hieman geelimäinen. Väri levittyy hyvin luomille, eikä varise pitkänkään päivän mittaan. Voi käyttää myös märällä siveltimellä. Käytän pääasiassa kahta tumminta sävyä.

Laiskana vapaapäivänä käytän Isadoran punaa myös huulilla ja sipaisen sitä sormilla kulmakarvojen alle. Kuulostaa hölmöltä, mutta kokeilepas. Freesaa kummasti ilmettä.

Sensain puna on jännä. Hieman ihmettelin alkuun mitä punassa olevalla ”anti-age-yhdisteellä” tarkoitetaan. Mutta totta se on, puna levittyy silkkimäisen pehmeästi ja huulet tuntuvat ja näyttävät tasaisilta. Mikäs sen parempaa aikuiselle ryppyhuulelle. Puna on kätevä, sillä sitä on helppo laittaa ilman peiliäkin, sillä väriä tulee maltillisesti, silti huulet erottuvat.

Jos olet ostamassa uusia meikkejä, niin kokeilepa jotain näistä.

Sini

Tuotteet pr-näytteitä.

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *