Kauneushetki hiuksille luonnonhelmassa

Onko ihanampaa kuin kesäsauna ystävien kanssa ja kiireetön spa-hetki saunan lämmöstä, soljuvista keskusteluista ja ihon- ja hiustenhoidosta nauttien. Kun tähän vielä lisätään lämmin ja aurinkoinen kesäsää, sininen taivas, luonnon vihreys ja vesien solina, niin ollaan jo lähellä täydellistä ja luonnollista luksusta. Suosittelemme kokeilemaan!

Sauna on lämmin, ja nyt testaamaan!

Mutta mitäpä kosmetiikkaa mukaan ja etenkin hiuksille? Löytyykö sarjaa, josta jokainen hiuslaatu löytää omansa? Ja jota voisi kokeilla reilumminkin ilman, että matti parkkeeraa span järjestäjän kukkaroon? Olimme pohtineet tätä jo aiemmin. Kun meitä pyydettiin kokeilemaan uudistunutta L’Oréal Paris Botanicals -hiustenhoitosarjaa, vastasimme heti ”kiitos kyllä!”.

Kutsuimme myös ystäviä mukaan kokeilemaan ja järjestimme kivan spa-hetken juhannussaunatyyliin.

Ensin vaihdetaan kuulumiset ja hieman herkutellaan marjoilla.

Botanicals-sarjan neljästä hoitolinjasta kokeilimme kolmea: vahvistavaa Ginger & Coriander, kiiltoa antavaa Rose & Geranium ja rauhoittavaa Lavender. Jokaiseen kuuluu sampoo, hoitoaine, naamio ja seerumi.

Mitäs mieltä olet tuoksusta?

Tuotteiden tuoksut ovat saaneet innoituksensa kukista ja mausteista. Etenkin laventelia tekee mieli tuoksuttaa, niin rauhoittavan fiiliksen sen luo.

Sampoossa on kätevä pumppupullo, josta annostelu on helppoa märin käsinkin.

Viininpunainen Kiiltoa antava Rose &Geranium Radiance on tarkoitettu värjätyille hiuksille antamaan kiiltoa ja suojaa. Kurjenpolvi-, soija- ja kookosöljyä sisältävä naamio laitetaan hiuksiin pesun ja poishuuhdeltavan hoitoaineen jälkeen. Naamio saa vaikuttaa kolme minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. Jopa Sinin luonnonkiharat, värjätyt hiukset kiilsivät kuin peili naamion jälkeen. Silti ne eivät olleet raskaat.

Liila Rauhoittava Lavender Soothing on tarkoitettu ohuilleja hauraille hiuksille. Laventelin tuoksu on raikas ja rentouttava. Se tuntui hyvältä hektisen työviikon jälkeen. Kaisan hennot, lasimaiset ja kuivat hiukset saivat uutta eloa liilanväriseen pulloon pakatusta Lavenderista.

Vihreä Vahvistava Ginger & Coriander Strengtening on tarkoitettu hennoille hiuksille. Jo inkiväärin ja korianterin tuoksu luovat lupauksen raikkaasta tunnusta hiuspohjassa ja hiuksissa. Eikä lupaus ole aiheeton, hiukset todellakin tuntuvat puhtaan raikkailta pesun ja hoidon jälkeen. Strenght Cure -hiusseerumi täydentää hentojen hiusten hoitorutiinia.

Pieni hiuspohjan hieronta on aina paikallaan. Se tuntuu paremmalta toisen tekemänä.

Pipettipulloon pakattua seerumia levitetään hiuksiin tyvestä latvoihin suojaamaan hiuksia päivittäisiltä rasituksilta. Me kokeilimme sitä myös hiuspohjan hoitoon ja hyvin toimi. Ei jättänyt tahmaavaa tunnetta. Tätä kannattaa sipaista myös pitkien hiusten latvoihin etenkin näin kesällä. Kaisan kuivahtaneet latvat näyttivät seerumikäsittelyn jälkeen hyviltä ja terveiltä.

Nämä pakkaukset sopivat kaunistamaan moderniakin kylpyhuonetta tai saunaa.

Yhteistä kaikille linjoille on, että tuotteiden koostumukset ovat 98 prosenttisesti luonnollista alkuperää, eivätkä ne sisällä ollenkaan eläinperäisiä ainesosia, silikoneja, väriaineita tai parabeeneja. Plussaa annamme siitäkin, että koostumukset ovat ainakin 94 prosenttisesti biohajoavia. Nämä sampoot ja hoitotuotteet ostamme myös mökeillemme. Vaikka mökeillä ei ns. harmaata vettä imeytetä luontoon, haluamme silti suosia biohajoavia tuotteita.

Sampoo- ja seerumipullot ovat täysin kierrätettyä PET-muovia. Tuubeissa on 50 prosenttia kierrätysmateriaalia. Tämän ansiosta valmistaja kertoo säästävänsä 70 tuhatta kiloa muovia vuosittain.

Hiukset huollettu, mieli kevennetty ja kasvojumppakin nauramisen myötä tehty. Olo on rentoutunut ja autuas.

Vaikka pesu-ja hoitotuntuma on ylellinen, tämä luksus ei maksa paljoa. Sampoo 400 ml maksaa 9,95 e, hoitoaine 200 ml samoin 9,95 e, kuten myös naamio 200 ml ja seerumi 100 ml maksavat 9,95 e/kpl. Voimmekin hyvillä mielin kehua, että hinta-laatusuhde on erinomainen.

Nämä herkut löytyvät Stockmannilta, Sokokselta ja City-Marketeista. Helppo siis heittää ostoskoriin vaikka mökkimatkalla.

Kaisa ja Sini

hyvinvointi
Kommentit (1)
  1. Katrinelene
    19.6.2019, 16:21

    Hyvä kirjotus! Kiitos!

    https://kauneushoitolacare.ee

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *