Kestotaivutus: ripset kaarelle pariksi kuukaudeksi

Tunnustan: olen ollut todella laiska taivuttamaan ripsiäni, koska hetken kuluttua ne sojottavat taas alkuasemissa. Juu, tiedän, että silloin pitäisi käyttää vedenkestävää ripsaria. Koska työni vuoksi kokeilen vähän väliä uusia, vesiliukoisia ripsareita, tämä ei ole ollut mahdollista. Haluaisin kuitenkin, että ripseni kaareutuisivat kauniisti, koska silloin katse ikään kuin avautuisi ja silmät näyttäisivät edes vähän suuremmilta.

Luonnollisuus on nyt muotia. Ripsien kestotaivutus sopii tähän trendiin. Sabina Särkälle tehtiin Blue Lagoonin infossa Yumi Lashes -kestotaivutus.

Kun sain kutsun Blue Lagoonin järjestämään infotilaisuuteen, jossa näytettiin, miten Yumi Lashes -kestotaivutus tehdään ja toimii, ilmoittauduin heti. Taivutus tehtiin malli ja Miss Suomi -kisojen perintöprinsessa Sabina Särkälle. Pääsimme vierestä näkemään, miten kestotaivutukseen koulutettu kosmetologi teki taivutuksen. Alaluomi ja -ripset suojattiin. Jos asiakkaalla on silmäpussit tai raskaat yläluomet, ne teipataan.

Teippauksen jälkeen yläluomille laitettiin silikonityynyt, joita vasten taivutettavat ripset aseteltiin käyttäen apuna metallista työkalua. Kestotaivutus on tarkkaa työtä.  Ripsien erottelu ennen taivutusaineen laittamista vaatii huolellisuutta. Kun ripset ovat kauniisti silikonityynyn päällä, kosmetologi laittoi ripsiin taivuttavan aineen. Ripset saivat myös kestovärjäyksen. Alle 1,5 tuntia myöhemmin ripset olivat kauniisti kaarella.

Ripsien erottelu on tarkkaa.

Luonnollisuus

Me jokainen olemme nähneet katukuvassa naisia, joilla on supertuuheat ja -pitkät ripset, pahimmillaan kuin pullasudit. Tällä hetkellä kauneustrendit suosivat luonnollisuutta, onpa kyse ripsistä, meikistä tai hiuksista. Ylettömän pitkät ja tuuheat tekoripset eivät kuulu tähän trendiin. Ok, olen nähnyt todella kauniita, luonnollisia ripsituuhennuksia, mutta valitettavan usein joillakin naisilla tämä lähtee lapasesta, jolloin huollon yhteydessä he haluavat vielä tuuheammat ja pidemmät ja sitä seuraavalla kerralla vieläkin tuuheammat jne.

Luonnollisuus tarkoittaa ripsissä esimerkiksi sitä, että ripset näyttävät omilta.

Tähän trendiin tällainen omien ripsien kestotaivutus istuu aivan täydellisesti, koska siinä ripset eivät pitene eivätkä tuuhennu. Ne vain tulevat kaarelle.

Kestotaivutus sopii kaikenlaisille ripsille. Taivutus kestää 8-12 viikkoa eli se häipyy ripsien uusiutumisen myötä.

Ripsien kestotaivutus on nyt hypetyksessä. Blue Lagoonissakin niiden määrä on lisääntynyt peräti 250 %.

Ennen kestotaivutusta on vältettävä öljypohjaisten tuotteiden käyttöä esim. silmämeikin poistamisessa, sillä sellaisesta muodostuu öljykalvo ripsiin, eivätkä taivutusaineet pääse vaikuttamaan yhtä tehokkaasti.

Kestotaivutuksen hinta Blue Lagoonissa on 80 euroa.

Kestotaivutushoito kestää alle 1,5 tuntia.

Kokeilin

Infotilaisuudessa innostuin kestotaivutuksesta niin paljon, että varasin itselleni ajan.

Kun sitten menin hoitoon, tuo toimenpideaika, tunti 15 minuuttia, meni todella nopeasti. Tämän jälkeen tuijotin ripsiäni epäuskoisina: normaalisti sojottavat, lyhyet ripseni olivat kaarella. Kosmetologi neuvoi, että ripsiin kannattaa levittää aamuin illoin keratiinia sisältävää, väritöntä hoitoripsiväriä, joka pitää ripset kauniina.

Taivutuksesta on nyt kulunut kolme viikkoa.  Kestoväri on vähitellen häviämässä, mutta ripset ovat edelleen kauniisti kaarella, ja silmät näyttävät edes vähän suuremmilta!

Lähtökohtana (vasen yläkulma) ripset ovat vaaleat, suorat ja lyhyet. Ennen taivutusta alaluomelle tuli teippaus suojaukseksi, yläluomelle silikonityyny ja teipillä yläluomi pysyi ylhäällä. Lopputulos heti taivutuksen jälkeen: luonnolliset, kaareutuvat ripset.
Näissä kuvissa näette kestotaivutetut ripseni näiden kolmen viikon aikana ripsivärin kanssa ja ilman ripsaria.

Taivutusaineet eivät ärsyttäneet herkkiä ja helposti vuotavia silmiäni. Koko operaatio oli mielestäni vaivaton, kivuton ja jopa miellyttävä.

Tulen ottamaan tämän kestotaivutuksen jatkossakin.

Kaisa

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *