Täydellinen kasvohoito Pariisissa

Täydellinen kasvohoito ulkomailla mahdollisimman edulliseen hintaan, saatko vinkata? Näin kovin usein meiltä ja somessakin kysellään, kun mietitään ohjelmaa kaupunki- tai lomareissulle ulkomailla. Mutta miksi etsitään ulkomailta sitä halvinta? Eikä kannattaisi kokeilla jotain erilaista, elämyksellistä?

Halvimman hinnan sijaan kannattaa etsiä esimerkiksi jonkun hoitolasarjan lippulaivahoitolaa. Sellaisessa brändin hoitolakokemus on hiottu huippuunsa. Kaikki tehdään juuri kuten on suunniteltu ja miljöössä, jossa hoidon kokonaisuus kohtaa juuri toivotulla tavalla asiakkaan.

Pääsimme kokeilemaan kolme vuotta sitten Pariisiin suuntautuneella  työ-/opintomatkallamme Sisley-kauneushoitolan anti-age-kasvohoitoja Sisley Maison luksus-spassa. Olemme molemmat sarjan ihonhoito- ja meikkituotteiden vakiokäyttäjiä jo vuosien takaa. Olemme aikoinaan kokeilleet myös heidän kauneushoitojaan. Pariisissa sarjan päähoitolassa emme kumpikaan ole aiemmin olleet. Vaikka hoidot ovat saattaneet hieman muuttua, pääsee tästä postauksesta silti hieman aistimaan, miksi joskus kannattaa satsata laatuun.

Maison Sisley ja Sisleyn hoitola, sijaitsee kahdeksannessa kaupunginosassa muutaman minuutin kävelymatkan päässä Riemukaarelta osoitteessa 5, Avenue Friedland. Kadulta astutaan ensin sisään myymälään, jossa on esillä kaikki brändin tuotteet.

Vaikka matka odotustilaan ei ole pitkä, aikaa se vie, jos haluaa ihailla kaikkea kaunista, mitä tiloihin on koottu.

Sieltä asiakas johdatellaan odotushuoneeseen, joka on kuin taiteen keräilijän olohuone. Ja sellainenhan se onkin, sillä D’Ornanon perhe, joka omistaa Sisleyn, on vankka taiteenkerääjä.

Maison Sisleyn tilojen taiteen on valinnut omistaja Isabella D’Ornano, joka on myös vastannut hoitolan ulkoasusta.

Hoitolahuoneita on viisi, yhdessä voidaan hoitaa kahta asiakasta yhtä aikaa. Hoitosessio alkaa asiakkaan konsultaatiolla, jossa kartoitetaan ihon kunto, hoitotavoitteet jne. Samalla asiakas valitsee, millaista taustamusiikkia hän hoidon aikana haluaa ja minkä eteerisen öljyn tuoksun hän hoitoonsa haluaa. Samantuoksuinen kynttilä palaa hoidon ajan.

Täydellinen kasvohoito Pariisissa sujui näin

Hoitohuoneessa kaikki on kohdallaan. Vaikka hoidossa tekeekin mieli olla silmät kiinni, välillä kannattaa silmiä raottaa, sillä katon kauniin kuvioinnin valaistus muuttuu hoidon kulun aikana hoitajan otteiden ja musiikin tempon mukaan.

Kukin hoito räätälöidään asiakkaan ihotyypin ja ihon tarpeen mukaan. Myös miehille löytyy hoitoja. Hoitajat ovat kokeneita ja hoito sujuu katkeilematta.

Näissä hoidoissa emme olisi halunneet muuttaa mitään. Tila oli rauhallinen ja hoitaja taitava. Kukaan ei rampannut tilassa, eikä puhelin soinut.

Hoidot sisältävät puhdistuksen, hieronnan, naamion, jonka vaikutusaikana hierottiin kädet tai jalat tai molemmatkin. Sisleyn tuotteissa käytetään eteerisiä öljyjä, mahdollisimman paljon luonnollisia ainesosia, mutta luonnonkosmetiikka ne eivät ole.

Hoidon jälkeen asiakas johdatellaan pieneen yksityiskahvilaan,  jossa on tarjolla teetä, kahvia, pähkinöitä, virvokkeita ja luettavaksi taidekirjoja ja lehtiä.

Tilasta pääsee pieneen puutarhaan.

Kannattaa piipahtaa myös naistenhuoneessa, sillä siellä on yllätys. Venetsialaisten peilien lisäksi seinät on verhoiltu ympäri maailmaa julkaistujen aikakausilehtien leikkeillä, joissa on Sisleyn tuotteita.

Kaikkialla silmä lepää, sillä taide ja sisustuksen upea viimeistely pelaavat täydellisesti yhteen ja luovat ainutlaatuisen elämyksen.

Hoidon jälkeen kannattaa viipyillä etuosassa olevassa myymälässä ja tutustua tuotteisiin. Täälläkin esillepano on todella kaunista.

Pääsimme nauttimaan Sisley-talon kattoterassille Pariisi-näkymistä.

Tällainen hoito sopii mitä mainioimmin itselle tai ystävälle ”edes kerran elämässä” -lahjaksi. Tunnin hoidot maksavat alkaen 170 e,  90 minuutin 240 e. Tästä pääset hoitolan sivuille.

Jos haluat kokea Sisley-hoitolaelämyksen kotimaassa, niin suuntaapa Savoon, Rantasalmelle Kuru Resorttiin. Siellä on avautunut maan ainoa Sisley Day Spa.

 Kaisa ja Sini

Matka Pariisiin oli omakustanteinen yhdessä Kauneustoimittajien yhdistyksen kanssa. Sisley tarjosi testihoidon. Tämä juttu on päivitys alkuperäiseen.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Rentoudu stressaaja – kaksi vinkkiä

Testissä 4 erilaista kasvohoitoa – lupaukset ja tulokset

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *