Ihana hajuvesitaivas keskellä Pariisia

Keväisellä Pariisin matkalla meidät oli muiden kauneustoimittajien kanssa kutsuttu tutustumaan Guerlainin lippulaivamyymälään. Kukin somistetun sisäänkäynnin jälkeen avautui lumoavan kaunis boutique, jossa on esillä Ranskan vanhimman hajuvesitalon nykypäivää ja historiaa. 

Guerlain on perustettu vuonna 1828 Pariisissa. Guerlain Housen alakerrassa sijaitseva myymälä näyttää kadulta pienehköltä, mutta kun astut sisään, tila onkin valtava. Myymälän etuosa on omistettu uusimmille tuotteille.

Somistus on upea, katsottavaa todella riittää. Näin näyttävä, kahden kerroksen korkuinen somistus oli luotu kevään uutuustuoksun Mon Guerlain Bloom of Rosen kunniaksi. Tuoksun luoja, talon tuoksunenä Thierry Wasser jatkaa talon perinnettä kertoa tuoksulla rakkauden tarinaa.

Tuoksuja on eri teemoihin. Tässä vuonna 2015 lanseerattu morsiustuoksu.

Myymälän toiseen kerrokseen on aseteltu esille tuoksutalon historiaa ja vanhoja tuotteita. Niin kauniita ja pieteetillä tehtyjä.

Méteorites on yksi Guerlanin klassikoista, tuoksuna ja puuteripalloina, joita myydään jatkuvasti.

Ihonhoidon klassikot.

Alakerran takaosassa auvautuu meikkimaailma, jossa on esillä kaikki valikoimaan kuuluvat tuotteet eri sävyissään. Meikkimaestro Oliver Echaudemaison on luonut talolle haluttavia uutuusmeikkejä jo vuodesta 2000 saakka.

 

Kevätmeikkien teline. Huulipunien must on Rouge G de Guerlain, jossa on upea peilillä varustettu hylsy, johon voi ostaa punan erikseen.

 

Huulipunien sävyvalikoima on täällä runsaimmillaan.

Yläkerrassa on hajuvesiateljee, jossa voit yhdessä asiantuntijan kanssa koostaa oman yksilöllisen tuoksusi tai tilata oman uniikkituoksun, joka valmistetaan vain sinulle. Sen valmistumiseen menee muutama kuukausi ja hintaa tulee muutama kymmenen tuhatta euroa.

Voit valita yksilöllisen pullon. Värivalikoima on valtava, pullokokoja on kolme.

Pulloon laitetaan myös yksilöllinen korkki, tietysti.

Kun menet paikan päälle, varaa aikaa. Kauneus, hyvä tuoksu ja upea historiallinen rakennus vievät ajan tajun.

Kiitos Guerlain, palaamme uudelleen.

Myymälä sijaitsee Pariisin keskustassa lähellä Riemukaarta osoitteessa 68, Champs Élysées, ja se on avoinna viikon jokaisena päivänä.

Kaisa ja Sini

kulttuuri
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *