Näin palautat hiuksiin pehmeyden ja kiillon

Niinhän siinä taas kävi, että lomalla hiusten hoito ei riittänyt. Kiilto on kadonnut ja hiukset hapsottavat kuivuuttaan kuin tuulen tuivertamina. Nyt jos koskaan on hyvä hetki tehdä kotona hiuksiin tehohoito ja ottaa se mukaan jatkuviin hoitorutiineihin.

Kuivat hiukset ovat superkuivat, karheat, kiillottomat ja jäykät. Ne takkuuntuvat herkästi ja selviittämiseen menee aikaa.

Pidimme pienen hiustenhuoltohetken ja kokeilimme L’Oréal Paris Botanicals -sarjan kuiville hiuksille tarkoitettua oranssia Ravitsevaa Argan&Safflower -hoitorutiinia. Se lupaa palauttaa hiukset jälleen hyvinvoivan näköisiksi, ilmaviksi ja pehmeiksi. Juuri se oli toiveissa.

Kokeilimme aiemmin Botanicals-sarjasta kolmea hoitolinjaa: vahvistavaa Ginger & Coriander, kiiltoa antavaa Rose & Geranium ja rauhoittavaa Lavender. Jokaiseen kuuluu sampoo, hoitoaine, naamio ja seerumi. Tuotteiden tuoksut ovat saaneet innoituksensa kukista ja mausteista.

Valitse hiustenhoitorutiini hiusten kunnon mukaan. L’Orèal Botanicals -sarjasta löytyy neljä vaihtoehtoa hiusongelmiin.

Viininpunainen Kiiltoa antava Rose &Geranium Radiance antaa kiiltoa ja suojaa värjätyille hiuksille.

Liila Rauhoittava Lavender Soothing hoitaa hellästi ohuita ja hauraita hiuksia. Laventelin tuoksu on raikas ja rentouttava.

Vihreä Vahvistava Ginger & Coriander Strengtening on tarkoitettu hennoille hiuksille. Jo inkiväärin ja korianterin tuoksu luovat lupauksen raikkaasta tunnusta hiuspohjassa ja hiuksissa.

Oranssi Ravitseva Argan&Safflower hoitaa ja pehmentää kuivat hiukset.

Painele liika vesi hiuksista pyyhkeeseen, ennen kuin levität niihin naamion. Älä hankaa hiuksia pyyhkeellä.

Aloita hoitohetki pesulla. Hiero sampoota kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Huuhtele hiukset runsaalla vedellä. Pyyhekuivaa ja levitä hoitoaine tyvestä latvaan ja anna vaikuttaa tovi. Huuhtele jälleen.

Pyyhekuivaa hiukset.  Hiero naamio hiuksiin tyvestä latvaan. Voit varmistaa tasaisen levittymisen kampaamalla hiukset harvalla kammalla tai harjalla. Anna naamion vaikuttaa vaaditut kolme minuuttia.

Argan & Safflower Nourishing Mask -tehohoitonaamio pehmentää ja ravitsee hiuksia. Nauti myös rauhoittavasta tuoksusta.

Jo yhden käyttökerran jälkeen hiukset näyttivät pehmeimmiltä ja kiiltävimmiltä. Vaikutus vain parani muutaman kerran jälkeen.

Kaisa: Aurinko, saunominen – ja tietysti myös laiskuus – ovat kuivattaneet kutrini. Ennen kaikkea latvat ovat tällä hetkellä superkuivat, kun edellisestä kampaajakäynnistä on kuusi viikkoa.

Tämän L’Oréal Paris Botanicals Argan & Safflower Nourishing Mask -naamion jälkeen hiukseni olivat saaneet kaipaamaansa kosteutta ja elinvoimaisuutta. Jopa latvat näyttävät terveiltä. Ja mikä kiilto hiuksissani onkaan! Kaiken lisäksi hiusten vaaleus tuli paremmin esille. Eipä uskoisi, että ensimmäinen ja loppukuva on otettu samana päivänä.

Sini: Olin lomalla lähes kaikki päivät ulkona ja se myös näkyi ja tuntui hiuksissa. Nyt kun olen käyttänyt naamiota, niin kyllähän hiukset näyttävät aivan erilaisilta, runsailta ja kiiltäviltä. Naamio on hiuksissa napakka, ei valu kunhan muistat painella hiuksista liian veden pois ennen levittämistä. Hieman jouduin etsimään sopivaa määrää. Yllättävän vähän riittää.

Sampoo-, seerumi- ja naamiopakkaukset ovat täysin kierrätettyä PET-muovia. Tuubeissa on 50 prosenttia kierrätysmateriaalia. Tämän ansiosta valmistaja kertoo säästävänsä 70 tuhatta kiloa muovia vuosittain.

Naamio täydentää hoitorutiinia. Jos pelkäät, että naamio latistaa hiuksiasi, levitä se vain pituuksiin tai latvoihin. 

Muista: Naamio ei korvaa hoitoainetta!

Käytä siis aina ensin hiuksista poishuuhdeltavaa hoitoainetta, sillä se viimeistelee sampoopesun. Levitä sitten naamio ja anna vaikuttaa ohjeen mukaan. Naamiossa on enemmän hiuksia hoitavia ja suojaavia aineita kuin hoitaineessa. Ne myös pysyvät hiuksissa useamman pesun ajan, kun hoitoaine vaikuttaa vain seuraavaan pesuun saakka.

Yhteistä kaikille linjoille on, että tuotteiden koostumukset ovat 98 prosenttisesti luonnollista alkuperää, täysin  vegaaneja eli eivät sisällä ollenkaan eläinperäisiä ainesosia, silikoneja, väriaineita tai parabeeneja. Plussaa annamme siitäkin, että koostumukset ovat ainakin 94 prosenttisesti biohajoavia.

Vaikka pesu-ja hoitotuntuma on ylellinen, hinnat ovat kohtuullisia. Sampoo 400 ml maksaa 9,95 e, hoitoaine 200 ml samoin 9,95 e, kuten myös naamio 200 ml ja seerumi 100 ml maksavat 9,95 e/kpl. Voimmekin hyvillä mielin kehua, että hinta-laatusuhde on erinomainen.

Nämä herkut löytyvät Stockmannilta, Sokokselta ja K-Citymarketeista.

Kaisa ja Sini

PSST: Sokoksissa elokuussa jopa alennushintaan.

hyvinvointi
Kommentit (2)
 1. SirkkaMarjatta
  13.8.2019, 11:07

  Haluaisin kokeilla tuotetta mutta kuinka valitsen oikean itselleni? Hiukset ovat ohentuneet ja vaativat paljon tukea näyttääkseen runsaammilta. Laitan silloin tällöin itse sävyvaahtoa, joskus väri kampaajalla.
  Näissä tuotteissa hinta on ainakin kohdillaan.

  1. Hei SirkkaMarjatta, kiitos kysymyksestäsi.

   Kokeilepa L’Oréal Paris Botanicals -sarjasta hiuksia vahvistavia Ginger & Coriander -linjan tuotteita, jotka on tarkoitettu hennoille hiuksille. Nämä tuotteet ovat vihreissä pakkauksissa. Lisäksi tuon linjan tuotteet tuoksuvat miellyttävästi inkiväärille ja korianterille.

   Kesän jälkeen ainakin minun hennot hiukseni kaipasivat myös kiiltoa ja kosteutta. Silloin käytin oranssiin pakkauksiin laitettuja Argan & Safflower -linjan tuotteita. Niistä sain hienon kiillon hiuksiini.
   -Kaisa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *