Raili Hulkkoselle oma by Raili -meikkisarja – vihdoinkin

Valtakunnan kaunistaja, meikkitaiteilija Raili Hulkkonen sai oman by Raili -meikkisarjan, joka on kompakti, kotimainen ja sen hinta-laatu -suhde on erinomainen. Luepa postaus loppuun. Sieltä löytyy kiva yllätys.

Vaikka by Raili -sarja tuli myyntiin vasta lokakuussa, sen pohjustustuote ja meikkivoide on jo valittu eri lehtien vuoden parhaiksi tuotteiksi.

Pari vuotta sitten istuimme joululounaalla Railin ja Naviterin toimitusjohtaja Anni Linnavirran kanssa. Naviter on suomalainen kosmetiikkatalo, joka valmistaa mm. Ekopharma-, BTB13- ja Atopik-sarjoja Helsingin Herttoniemessä. Lounaan aikana juttu kääntyi Railin pitkään uraan, suomalaisen naisen ”meikkausongelmiin” ja Railin näkemyksiin, millaisia tuotteita me keski-ikäiset ja sitä vanhemmat naiset kaipaamme. Samalla hämmästelimme, ettei Raililla ole omaa meikkisarjaa ja heitimme kysymyksen, haluaisiko Raili sellaisen. Vastaus oli: ”Kyllä!”.

Anni Linnavirta tarttui asiaan ja lopputulos on nyt nähtävissä by Raili -sarjana, jonka ensimmäiset tuotteet tulivat myyntiin Sokoksille, Emotioneihin ja hoitoloihin lokakuussa.

Naiselo oli sarjan lanseerauksessa – eikä sellaista lanseerausta olekaan nähty ennen: Railin julkkisasiakkaista tilaisuudessa esiintyivät Merja Larivaara, Paula Koivuniemi, Pirkko Mannola, Lenita Airisto ja Satu Silvo, osa aivan extempore. Puheita, runoja ja lauluja riitti. Ja tunnelma oli katossa. Kaikki me pyyhimme silmäkulmia liikutuksesta. Sellaista lanseerausta emme muista koskaan kokeneemme.

Raili Hulkkonen by Raili -sarjan lanseeraustilaisuudessa.
Pirkko Mannola, Paula Koivuniemi, Merja Larivaara ja Satu Silvo lauloivat Railille Aikuinen nainen.
Raili meikkasi lanseeraustilaisuudessa Erinin.

Tällä hetkellä by Raili -sarjaan kuuluu keskeisten ihonhoitotuotteiden lisäksi: pohjustuote (primer), meikkivoide (neljä sävyä), seerumi, huulipuna (10 sävyä), heleyttäjä (2 sävyä), voidemainen poskipuna (3 sävyä), tehokosteuttava suihke ja meikkivoidesivellin. Sarja laajenee ensi vuonna. Hinnat ovat tuotteesta riippuen 29 – 68 euroa.

Sarjalla on oma, ilmainen by Raili -klubi, josta saa Railin vinkkejä, tietoa tulevista tapahtumista jne.

Olemme saaneet kokeilla meikkivoidetta, pohjustustuotetta ja huulipunia. Olemme molemmat aivan hurmioituneet ennen kaikkea pohjustajaan ja meikkivoiteeseen. Pohjustaja tekee ihon siloisemmaksi, täyteläistää juonteet ja auttaa meikkiä pysymään koko päivän. Meikkivoide on unelmanohut kuin henkäys. Sillä saa onnistuneen meikin sellainenkin, joka ei ole tottunut meikkaamaan. Lopputulos on huoliteltu ja luonnollinen. Ihan supertuotteita molemmat.

Ei ihme, että monet lehdet ovat valinneet nämä tuotteet vuoden parhaiksi! Huulipunat tuntuvat huulilla miellyttäviltä, eivät ole liian kuivia ja pysyvät kiitettävästi.

Ja sitten se kiva yllätys!

Arvomme kommentoijien kesken kaksi (2) palkintosettiä, joissa on by Raili Pro Glow Primer -pohjustaja ja Pro Glow Perfecting Foundation -meikkivoide. Yhden palkintosetin arvo on 71 euroa.

Toimi näin:

Kommentoi tämän postauksen yhteyteen 26.11.2019 mennessä:

1. Oletko kuullut / lukenut by Raili -sarjasta aikaisemmin tai jopa tutustunut siihen Sokoksissa tai Emotioneissa?

2. Mikä meikkivoiteen sävy olisi mieleinen: 010, 020, 030 vai 040 (suosituimmat ovat 020 ja 030); voit tsekata sävyjä by Raili -nettisivulta.

Arvomme voittajat 27.11.2019. Jos emme tavoita voittajaa / voittajia yhteystietojen saamiseksi 29.11.2019 mennessä, arvomme uuden voittajan / uudet voittajat.

Jotta turvaisit mahdollisen voittosi, kannattaa laittaa sähköpostiosoite vastauksen yhteyteen tai lähettää se sähköpostilla toimitus@naiselo.fi.

Onnea arvontaan!

Sini ja Kaisa

hyvinvointi
Kommentit (73)
  1. Päivi Holma
    20.11.2019, 10:19

    En ole tutustunut! Sävy 020 olisi minulle mieluinen !

  2. Sari Parjanen
    20.11.2019, 10:32

    Olen kuullut aiemmin Railin tuotteista. 030 olisi sopiva.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *