Juhlakausi alkaa, ovathan hiukset kunnossa ja kiiltävät?

Joulujuhlissa on lupa säihkyä ja pukeutua paljettien loisteeseen. Myös meikki saa kimallella ja hiukset kiiltää. Mutta ovatko hiuksesi siinä kunnossa, että ne kiiltävät terveen näköisinä? Vai onko alkanut talvikausi kurittanut kutrejasi niin, että ne näyttävät elottomilta muistuttaen lähinnä kuivaa hattaraa?

Kiiltoa hiuksissa ja vaatteissa.

Tänä syksynä olemme olleet kaukaa viisaita. Kesän alussa kokeilimme L’Oréal Paris Botanicals -hiustenhoitotuotteita: eri linjojen sampoita, hoitoaineita ja naamioita. Innostuimme käyttämään niitä koko syksyn, sillä tuotteet tuntuivat heti ensikokeilulla hyviltä.

Olemme vaihdelleet eri linjojen tuotteita sen mukaan, mitä hiuksemme sillä hetkellä ovat kaivanneet.

Kun hiukset ovat kaivanneet kiiltoa tai kun hiuksissa on uusi väri, olemme käyttäneet viininpunaista Rose & Geranium Radiance -linjan tuotteita.

Niiden avulla uusi hiusväri hehkuu kauniina ja kiiltävänä mahdollisimman pitkään. 

Jos olemme innostuneet käyttämään lämpötyökaluja, hiukset saattavat kuivua hieman liikaa. Silloin olemme vaihtaneet oranssin Argan & Safflower -tuotteisiin.

Niiden avulla kuivat hiukset ovat saaneet uudelleen hyvinvoinnin, ilmavuuden ja pehmeyden.

L’Oréal Botanicals -sarjassa on huomioitu myös hentojen hiusten tarpeet.

Kaisa onkin  hellinyt välillä vaalennettuja, hentoja hiuksiaan liiloilla Lavender Soothing -linjan tuotteilla, jotka hoitavat ohuita ja hauraita hiuksia hellästi.

Lavender-tuotteiden laventelin mielellyttävän rauhoittava tuoksu on ylellisen tuntuinen.

Kun mieli on kaivannut raikasta tuoksua ja hennot hiukset vahvistusta, vihreät Ginger & Coriander Strengthening -linjan tuotteet ovat tuntuneet just oikeilta.

Ginger & Coriander -linjan tuotteissa on miellyttävän raikas tuoksu.

Ilmeisesti olemme valinneet aivan oikeat tuotteet, sillä meidän molempien kampaajat ovat kehuneet hiustemme hyvää kuntoa.

Ympäristö mielessä

Sampoo-, seerumi- ja naamiopakkaukset ovat täysin kierrätettyä PET-muovia. Tuubeissa on 50 prosenttia kierrätysmateriaalia. Tämän ansiosta valmistaja kertoo säästävänsä 70 tuhatta kiloa muovia vuosittain.

Yhteistä kaikille linjoille on, että tuotteiden koostumukset on 98 prosenttisesti luonnollisista biohajoavista ainesosista, täysin vegaaneja eli eivät sisällä ollenkaan eläinperäisiä ainesosia. Lisäksi niissä ei ole silikoneja, väriaineita tai parabeeneja.

Omat suosikkimme juuri nyt

Kaisa: Liila Lavender -linjan hiusnaamio hellii hentoja, vaalennettuja hiuksiani eikä tee niistä ”ylihoidetun” tuntuisiksi. Argan & Safflower -linjan hiuksiin jätettävää hoitoainetta olen käyttänyt hiusten latvoihin, jotta ne eivät kuivahtaisi liikaa lämpölaitemuotoilujen vuoksi.

Kaisan tämän hetken Batanicals-suosikit.

Sini: Viininpunainen Kiiltoa antava Rose &Geranium Radiance -sarjan hoitoaine ja hoitonaamio ovat yhdessä tehopari, jolla luonnonkiharat ja värjätyt kutrini saavat sileän ja valoa kauniisti heijastavan pinnan.

Kurjenpolvi-, soija- ja kookosöljyä sisältävä tehonaamio laitetaan hiuksiin pesun ja poishuuhdeltavan hoitoaineen jälkeen. Naamio saa vaikuttaa kolme minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois.

Sinin suosikit.

Kun molempia käyttää maltilla ja antaa vaikuttaa melko lyhyen ajan, hiukset jäävät kuohkeiksi ja ne on helppo muotoilla. Ja mikä parasta, kosteus ei haihdu hiuksista eli ne eivät muutu sähköisiksi.

Vinkki

L’Oréal Paris Botanicals -tuotteet soveltuvat myös nyt niin muodikkaaseen curly girl -tyyliin. Sinin luonnonkiharat hiukset ovat pesun jälkeen oikein mukavilla kiharoilla, kun malttaa antaa niiden kuivua rauhassa tai käyttää kuivaajassa diffuusoria.

Vaikka pesu-ja hoitotuntuma on ylellinen, hinnat ovat kohtuullisia. Sampoo 400 ml maksaa 9,95 e, hoitoaine 200 ml samoin 9,95 e, kuten myös naamio 200 ml ja seerumi 100 ml maksavat 9,95 e/kpl. Voimmekin hyvillä mielin kehua, että hinta-laatusuhde on erinomainen.

L’Oréal Paris Botanicals -tuotteet löytyvät Stockmannilta, Sokokselta ja K-Citymarketeista.

Kaisa ja Sini

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *