Laminointi helpottaa kulmakarvojen meikkausta

Mitä ihmettä tarkoittaa kulmakarvojen laminointi? Minulle siitä tuli  ensin mieleen karvojen päällystäminen muovilla. Otin selvää, kävin kokeilemassa ja yllätyin. 

Kulmakarvojen laminoinnista, brow liftistä eli kulmakarvojen kohotuksesta, on puhuttu jo jonkin aikaa. Meille tämä kauneustrendi tuli lokakuussa. Tiivistettynä kyse on siitä, että kulmakarvoista tulee näyttävät, tuuheamman näköiset ja kauniisti muotoillut. Käsittely muokkaa karvan rakennetta, jolloin karvaa on helpompi hallita. Myös kestoväri tarttuu paremmin karvaan.

Kokeilin Yumi Brows -laminointia Blue Lagoon -kauneushoitolan Brow Barissa.

Näin käsittely eteni

Lähtötilanne. Kulmakarvani ovat harvat ja melko värittömät ja toiselta uolelta vahvemmat. Siis hieman eri paria.

Ensin tarkastellaan kulmakarvojani, niiden määrää, muotoa ja kasvusuuntaa. Keskustellaan mikä muoto ja väri olisivat hyvät. Päädyimme hoidon tekijän, palveluvastaava, kosmetologi Anna-Mari Antikaisen kanssa ruskeaan väriin.

Menetelmä muistuttaa permanentin tekoa. Kulmakarvoihin levitetään pehmittävää ainetta ja karvat kammataan muotoonsa.

Ylöspäin kammattujen karvojen päälle levitetään kelmu hetkeksi. Se tehostaa aineen vaikutusta. Sen jälkeen tulee kiinnitysaine.

Kulmakarvat kesto värjätään ja muotoillaan.

On ihanaa kun joku tekee tämän valmiiksi. Hieman jännittää, miltä kulmakarvat näyttävät, kun en itse päsmäröi tekemistä.

Kulmakarvat heti käsittelyn jälkeen. Enpä olisi uskonut, että niistä saa näin muhkeat!

Lopuksi levitetään kulmaseerumia, jota suositellaan myös kotikäyttöön hoitamaan karvoja.

Kun näen lopputuloksen, hieman hätkähdän. Koska kestoväriä aina tarttuu hieman myös ihoon, lopputulos näyttää pari päivää melko tummalta. Sen jälkeen tulos on varsin luonnollinen.

Näin ne toimivat arjessa

Parin kolmen viikon ajan vain harjasin kulmakarvat ojennukseen yön jäljiltä. Muuta niille ei tarvinnut tehdä.

Kun väri alkoi haalistua ja karvoja lähteä luonnollisen kasvusyklinsä mukaan, harjasin aamuisin kulmat koholle ja täytin aukkopaikat kulmakarvakynällä. Koska kulmissa oli edelleen hyvä muoto, meikkaaminen oli paljon nopeampaa kuin ennen käsittelyä.

Laminoinnin kesto on yksilöllistä ja se kasvaa ulos kulmakarvojen kasvaessa ja uusiutuessa. Seuraavaa käsittelyä on hyvä odottaa 6-8 viikkoa.

Yksi Yumi Brows -käsittely maksaa 50 euroa, aikaa menee noin tunti Blue Lagoon -kauneushoitolassa Helsingissä.

Kenelle sopii

Hänelle, joka haluaa muotoa kulmiinsa, mutta ei jaksa kovin niitä meikata. Käsittely on pelastus myös hänelle, jonka kulmakarvat kasvavat alaspäin. Kun suunta vaihtuu käsittelyn keston ajaksi, kasvojenkohotus on melkoinen.

Ja myös minun kaltaisilleni rutinoituneelle meikkaajalle, joka kaipaa helpotusta ja nopeutta.

Vaikka meikkaan lähes päivittäin, en ole tajunnut, että harjaamalla karvat noinkin reippaasti ylöspäin, kulmistani saa noin näyttävät! Oppia ikä kaikki.

Käsittelystä on nyt viisi viikkoa, joten odottelen uutta käsittelyä vielä tovin. Tähän juttuun jäin koukkuun ensikokeilulla!

Sini

Testihoito saatu.

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *