Kokeilussa kaksi hemmotteluhoitoa kasvoille

Hetki kauneushoitolassa hemmotteluhoidossa on kuin miniloma keskellä päivää. Vai onko? Kokeilimme luonnonkosmetiikkahoitoa day spa:ssa ja tuorekosmetiikkahoitoa hotellin spassa. Miltä tuntui ja miltä iho näytti? Entä pääsikö ”lomafiilikseen”?

Hoito: Lempi Organic Lumous -kasvohoito, anti-age-hoito Unna Nordics -tuotteilla.

Maria Enlund on opiskellut kiinalaista lääketiedettä, ayurvedaa ja itämaisia hierontatekniikoita. Niitä hän hyödyntää kehittämisssään hoidoissa.

Lupaus: Anti age -vaikutteinen hoito räätälöidään yksilöllisesti ihon hoitotarpeiden mukaan. Hoito uudistaa ja kiinteyttää ihoa sekä tuo siihen kimmoisuutta. Kokonaisuutena hoito on holistinen elämys, joka yhdistää aromaterapeuttiset tuoksut, tehokkaat tuotteet ja monipuoliset hieronnat.

Mitä tehtiin: Hoitola on keskellä Helsinkiä, silti yllättävän rauhallisessa tilassa sisäpihan rakennuksessa. Hoidon aikana paikalla on vain hoitaja ja minä. Ennen hoitoa keskustelemme hoidon kulusta ja ihoni voinnista, ongelmista jne. Niitä ovat kuivuus, kirjavuus ja ikämuutokset.

Hoitoon on räätälöity metsämusiikki, jossa kuulen sateen ropinaa, veden helinää rantakiviä vasten, linnun laulua jne. Matkaan hetkessä äänien mukana kesämaisemaan maalle.

Hyvä on matkata, sillä hoitaja tietää mitä tekee. Hoito sisältää paljon hierontaa, ideoita on ammennettu muun muassa auyrvedasta ja paineluhieronnasta. Tunnistan ihanan kasvojen syväkudoshieronnan ja muita nyt niin trendikkäitä hierontaotteita.

Erilaiset hierontaotteet toimivat kiinteyttävinä, kohottavina ja rentouttavina elementteinä. Kasvojen hieronnan lisäksi hierotaan niska, hartiat, kädet ja päänahka.

Vaikka kasvohoidosta on kyse, hoito tuntuu osin koko kehossa. Toisin kuin yleensä, pääsin flowhun, enkä kytännyt eri vaiheita. Ihoa kyllä puhdistettiin, kasvoille laitettiin seerumeita, naamioita ja voiteita, mutta pääosan nappasi hieronta. Hyvä niin, juuri tätä olin vailla. Hoito todellakin piti lupauksensa.

Kotimaisten Unna Nordics -tuotteiden raaka-aineet ovat pääosin suomalaisesta metsästä. Vesi on korvattu koivunmahlalla.

Hoidon jälkeen: Päällimmäisenä on rauhallinen, levollinen ja rentoutunut olo. Kasvot näyttävät levollisilta ja turvotus on kadonnut. Iho tuntuu pehmeältä ja joustavalta pitkään.

Hoidon kesto ja hinta: 90 minuuttia 125 euroa.

Hoitolassa on hyvin rauhallinen tunnelma.

Paikka: Lempi Day Spa, Kalevankatu 17 B, Helsinki, lempidayspa.fi

Kenelle: Kokonaisvaltaista, omaa hemmotteluhetkeä kaipaavalle, joka haluaa elvytystä ihoonsa. Hoito räätälöidään kunkin ihon tarpeiden mukaan.

Sini

Hoito: Rentouttava ja elvyttävä Niki Newd x St. George -kasvohoito

St. George -hotellin alakerrassa on spa-osasto, jossa on muutama hoitohuone, pieni uima-allas ja oleskelutilat.

Lupaus: Rauhoittaa, elvyttää, vilkastuttaa kasvojen ihon verenkiertoa ja vähentää turvotusta

Mitä tehtiin: Alkupuhdistuksen jälkeen ihoa raikastettiin Niki Newd -kurkkueliksiirillä ja kuorittiin metsähunajalla. Tämän jälkeen kasvoille levitettiin rauhoittaja, kirkastava ja Beta Glucan -kauranaamio. Kauranaamion viimeistelyssä käytettiin tuoreista luomukookospähkinöistä valmistettua Frozen Coconut Milkiä. Naamion jälkeen vuorossa oli rentouttava kasvohieronta, jossa käytettiin sarjan C-vitamiinikasvovoidetta. Kasvohieronnassa käytettiin jade- ja ruusukvartsikiviä, joiden tarkoituksena rauhoittaa ihoa ja vilkastuttaa kasvojen ihon verenkiertoa.

Ennen hoitoa tai sen jälkeen voi rentoutua oleskelutiloissa.

Kurkkueliksiiri tuoksui aidolta kurkulta ja viilensi ja raikasti ihoa. Hunajakuorinta tuntui hieman tuhdilta, mutta ei kuitenkaan epämiellyttävältä. Kasvohieronta oli miellyttävän rentouttava. Taisin jopa torkahtaa hieronnan aikana.

Hoidon jälkeen: Iho ei punoittanut lainkaan. Iho tuntui kosteutetulta ja hoidetulta. Mieli oli rentoutunut.

Niki Newd -hoidossa käytettiin mm. Beta Glucan -kauranaamiota.
Kannattaa ottaa mukaan uimapuku, sillä hoidon hintaan sisältyy saunan ja pienen uima-altaan käyttö.

Hoidon kesto ja hinta: 75 min 155 e

Paikka: St. George Spa, Yrjönkatu 13 Helsinki,  St.George

Kenelle: Tuorekosmetiikasta kiinnostuneille tai pientä irtiottoa arjesta toivovalle.

Kaisa

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *