Aikuiselle iholle räätälöity kotimainen by Raili -ihonhoitosarja

Valtakunnan meikkiguru Raili Hulkkonen lanseerasi syksyllä oman meikkisarjan, joka nimettiin viisaasti, nimi on by Raili. Nyt meikit ovat saaneet kaverikseen aikuisen naisen ihon tarpeisiin ja elämäntyyliin räätälöidyt ihonhoitotuotteet.

-Totta kait tarvitaan ihonhoitotuotteet, sillä meikkien alustaksi tarvitaan hyvin hoidettu iho, Raili perustelee. Ja jatkaa, että myöhemmin kesällä myös meikkipuoli täydentyy.

Hehkuva iho on Railin mukaan meikissä tärkeintä. Ja sen salaisuus hyvin hoidettu ja kosteutettu iho.

-Aikuisen naisen pitää hoitaa ihoaan joka päivä! Voi herranen aika, eihän se riitä, että vain silloin tällöin pesaisee ja rasvailee.

Sarja on niin tuliterä, että kuvaushetkellä odottelimme vielä silmänympärysvoiteen valmistumista.

By Raili-hoitotuotteita on tällä hetkellä kuusi: kaksi ihonpuhdistajaa, hoitovesi, seerumi, kasvovoide ja silmänympärysvoide. 

Tuotevalinta on tehty helpoksi, sillä kaikki tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Luethan jutun loppuun saakka, siellä on sinulle pieni etuvinkki.

Puhdistusmaito on hygienisessä pumppupullossa. Tehosta puhdistusta vielä misellivedellä.

Beauty Essentials Hydrating Cleanser on emulsiomainen putsari, joka puhdistaa ihon ja irrottaa meikkijäämät. pH-tasapainotettu koostumus ylläpitää ihonluonnollista kosteustasapainoa ja jättää iholle miellyttävän pehmeän tunteen. Puhdistusemulsio on rikastettu hoitavalla sheavoilla ja antioksidanttisella puolukkauutteella.  150 ml 19,50 e.

Misellivedellä voit poistaa myös silmä- ja huulimeikin.

Beauty Essentials Micellar Water -misellivesi puhdistaa ihon, poistaa meikin ja silmämeikin tai viimeistelee emulsiopuhdistuksen. Hoitava koostumus jättää silkkimäisen tunnun iholle. Kätevä matkalle. Misellivesi soveltuu kasvoille, silmänympärysiholle ja huulille, 150 ml 16,50 e.

Raili ohjeistaa käyttämään misellivettä näin:

-Lorauta pieni määrä misellivettä vanulapulle ja pyyhi kasvojen iho kauttaaltaan, kunnes meikki ja silmämeikki on irronnut vanulappuun. Iho puhdistuu pyyhkimällä, vesihuuhtelua ei tarvita.

 Hoitovesi on ensimmäinen avaintuote ihon kosteutuksessa. Täyteläistävä vaikutus tasoittaa ihon pieniä juonteita.

Beauty Essentials Hydrating Lotion on uudenaikainen geelimäinen hoitoneste. Hyaluronihappoa ja suomalaista puolukkauutetta sisältävä hoitoneste tuo iholle runsaasti kosteutta ja tehostaa seuraavien ihonhoitotuotteiden
imeytymistä ja vaikutusta.  150 ml 21,50 e.

Painele hoitonestettä 2-5 kerrosta käsin puhtaalle kasvojen iholle. Näin saat parhaimman kosteustehon.

Taputtele seerumia puhdistetulle kasvoille, kaulalle ja dekolteelle hoitonesteen jälkeen aamuin illoin.

Beauty Essentials Pro Lift Serum -seerumi palauttaa ihon nuorekkaan hehkun, tekee ihosta kimmoisan ja heleän. Seerumi sisältää ihoa kiinteyttäviä aminohappoja, peptidejä ja kirkastavia vitamiineja. Ne on yhdistetty tehokkaasti kosteuttavaan ja ihoa täyteläistävään hyaluronihappoon.  30 ml 68 e

Painele seerumin päälle kasvovoidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin.

Beauty Essentials Pro Lift Face Cream -kasvovoide suojaa ja vahvistaa aikuista ihoa. Voide kosteuttaa ihoa syvältä ja tekee ihosta kimmoisan pehmeän. Voiteen sisältämä ubikinoni, joka on tutkittu ja tunnistettu tehokas antioksidantti, elvyttää ja heleyttää ihoa. Aikuiselle iholle tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita tuovat jojoba- ja persikkaöljy. Käytetään säännöllisesti yhdessä ihon solutoimintoja elvyttävän Pro Lift Seerumin kanssa. 50 ml 58 e.

RAILIN VINKKI

Voit myös sekoittaa seerumin ja voiteen keskenään ja painella iholle.

Beauty Essentials Pro Lift Eye Cream -silmänympärysvoide sisältää ravitsevia tehoaineita, kuten kiinteyttävää proliini-aminohappoa, joka tasoittaa pieniä juonteita. Kosteuttava koostumus tekee ihosta kimmoisan, pehmeän ja heleän. 15 ml 41,50 e.

Ota yksi painallus voidetta sormenpäihin ja painele kulmakarvojen alapuolelle, silmien ulkonurkkiin ja alaluomille.

TARTU TARJOUKSEEN

Meillä onkin sinulle nyt hyvä etu: koodilla NAISELO saat -15 % alennuksen by Raili -verkkokaupasta. Alennuskoodi on voimassa 30.4.2020 saakka.

Miltä tuotteet tuntuvat ja toimivatko aikuisella iholla? Se selviää seuraavassa postauksessa, kun kerrommme käyttökokemuksemme. Saimme ihonhoitotuotteet testiin helmikuussa, josta lähtien olemme niitä testanneet.

Pysythän siis kanavalla!

Kaisa ja Sini

By Raili -sarjan tuotteet ovat kotimaista lähikosmetiikkaa, sillä ne valmistaa suomalainen ammattikosmetiikan valmistamiseen erikoistunut Naviter Oy Helsingin Herttoniemessä. Tuotteita myyvät Sokos, Emotion, by Raili -verkkokauppa, valikoidut apteekit ja kauneushoitolat.

hyvinvointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *